Kavos tirsciai superinis dalykas,jei kas turi issipletusias venas,tada jokiais budais tauriu nenaudokite,yra labai superinis budas kovoti su celiulitu,tai ivyniojimai dumbliais.As pati darausi kursa siu proceduru,jau po4kartu pamaciau akivaizdu rezultataoda sustangrejo,tokia nesausa,primaitinta,apimtys sumazejo,celiulitas slepiasi po truputi.....
del tos kavos, tai jeigu norit, kad daugiau to kofeino butu, tai reikia uzplikyt nedideliu vandens kiekiu - kad tik apsemtu, palaikyt 5 min ir tada trintis. jeigu daroma kava, tai ten buna daugiau vandens ir maziau to kofeino lieka. Bet is esmes tai superinis pigus ir labai efektyvus sveitiklis. Naudoju sau tik toki
sveikos esu sugalvojusi kai ką, ir norėčiau paklausti jūsų nuomonės, visų pirma, ar nuo to neatsilups man skūra, ir, kaip jūs manote, ar tai bus veiksminga.. yra toks weledos aliejukas anticeliulitinis, iš beržo aliejų (ar ekstrakto) ir abrikosų kauliukų aliejaus, na taip rašo jo sudėtines dalis, ir aš pamaniau, kadangi jis toks nepigus (kaip ir kone visos anticeliulitinės priemonės), bet sakoma, kad veiksmingas, pagalvojau kodėl kažko panašaus nepasidarius namuose, - nusipirkti abrikosų kauliukų aliejaus, ir lietuviško eko-mėtos beržų ekstrakto, sumaišyti (tik kaži kaip tas gėris kartu maišytųsi), galbūt įlašinti kokio nors eterinio aliejaus (na kad ir dėl kvapo, pvz rožių. arba dėl kvapo ir gėrio, pvz rozmarino ar citrinos) ir naudoti kaip pagrindą masažuojantis su vakuuminėmis taurelėmis įdomu ką jūs manote apie tai?
Ar su tokiu aparaciuku masazuojant kojas irgi reikia viska daryti pagal schema, kur pavaizduotas limfos tekejimas?
Galvoju, kuris is siu geriau?
Sveikos as jau visa savaite masazuojuos su tauremis, darau purvo iviniojimus, bet dar kolkas jokiu geru rezultatu, ne tik kad nemazeja, bet toks vaizdas kad dar daugiau to celiulito atsirado, jis dar labiau isryskejo. bet kadangi skaiciau visas temas, tai kaip supratau tai yra kaip ir normalu labai lbai laukiu rezultatu
QUOTE(Rrasytia @ 2011 03 30, 10:35)
Sveikos as jau visa savaite masazuojuos su tauremis, darau purvo iviniojimus, bet dar kolkas jokiu geru rezultatu, ne tik kad nemazeja, bet toks vaizdas kad dar daugiau to celiulito atsirado, jis dar labiau isryskejo. bet kadangi skaiciau visas temas, tai kaip supratau tai yra kaip ir normalu labai lbai laukiu rezultatu
nieks greit sioje srity nesidaro.
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 04 03, 20:24)
Isbandziau ir likau maloniai nustebinta lietuviskos produkcijos Galvoju truputi cia pašils,bet kur tau-šeštadieni pasitepiau-dar šiandien kaista,o jau po dušu du kart buvau.
dar labai priklauso su kokiomis priemonemis darotes proceduras,geriausia yra su profesionaliomis darytis,nes jose yra didesne koncentracija visu reikalingu medziagu,zymiai geriau,stipriau veikia,taip greiciau pasiekiamas norimas rezultatas.Parduotuvese pirktos priemones aisku nepakenks,bet jos ne tokios veiksmingos....
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 04 04, 12:11)
Isbandziau ir likau maloniai nustebinta lietuviskos produkcijos Galvoju truputi cia pašils,bet kur tau-šeštadieni pasitepiau-dar šiandien kaista,o jau po dušu du kart buvau.
yra kremu, kurie palindus po dusu dar labiau pradeda deginti
As esu lieknute, daug sportuoju, sveikai maitinuosi, bet celiulita turiu nuo 12 metu. Manau tai igimta, genai ir nieko cia jau pries tai nepasoksi. Aisku, kartais jo daugiau, kartais maziau, priklausomai nuo idedamu pastangu, bet deja visai atsikratyt dar niekada nepavyko, nors isbandziau daugybe ivairiu priemoniu, net skausmingus anticeliulitinius masazus.
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 30, 10:50)
Ar su tokiu aparaciuku masazuojant kojas irgi reikia viska daryti pagal schema, kur pavaizduotas limfos tekejimas?
tik pagal limfos tekejima
QUOTE(Maserati. @ 2011 03 30, 09:50)
man nei vienas is siu nepatiko. jokio efekto