Lora,ar tinka citrinu aliejus,nes tu nebuvo kur isvardinai.buvo dar kitokiu,bet kai parasei citrusiniu vaisiu,tai pagalvojau citrina tinka
Dar mane sudomino aliejus nuo celiulito is VENEDA FIRMOS,ar teko girdeti?
citrinu eterinis aliejus irgi tinka.
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 25, 19:51)
citrinu eterinis aliejus irgi tinka.
Aciu,tai siandien pabandysiu imaisyti su kava ir istrinti slaunis,o reiktu palaikyti kazkiek,ar pamasazavus iskarto nuplauti?
Nusipirkau snd taureles, nuo sedimo darbo ir nesportavimo tas bjaurybe symet isryskejo turiu as aliejaus bet ne eterinio citrinu, ir turiu eterinio rozmarinu, ar maisyti juos abu, ar uztenka citrinu aliejumi patepti,ar jis vienas netinka, nes kai taureles pirkau siule krema
QUOTE(wife @ 2011 03 27, 14:37)
Nusipirkau snd taureles, nuo sedimo darbo ir nesportavimo tas bjaurybe symet isryskejo turiu as aliejaus bet ne eterinio citrinu, ir turiu eterinio rozmarinu, ar maisyti juos abu, ar uztenka citrinu aliejumi patepti,ar jis vienas netinka, nes kai taureles pirkau siule krema
masazavimui aliejaus reikes nemazai ,juk plotas nemazas, tad i betkoki nebrangu alieju ilasink eterinio rozmarinu ar citruso aliejaus keleta lasu ir tuo misniu masazuokis.
ACIU Dar klausimukas kur ta schema kaip taisyklingai masazuotis nes 1 psl nera
Ir dar geriau pirma dusas kontarstinis su kavos tirsciais ir paskui masazas su tauremis ar atvirksciai?
QUOTE(virgaxxx @ 2011 03 25, 21:03)
Aciu,tai siandien pabandysiu imaisyti su kava ir istrinti slaunis,o reiktu palaikyti kazkiek,ar pamasazavus iskarto nuplauti?
Pasidaryk pilinga, po to plaukis galva, dar viska susitvarkyk duse, tai praeis truputi laiko ir nereikes laukti. Geriau ne is karto nusiplauti, bet jei ir is karto nuplausi, tai nemazai oda bus gavusi kofeino ir masaza atlaikiusi
QUOTE(virgaxxx @ 2011 03 25, 11:42)
As sutikau drauge,tai sake naudoja Guam kremus,tai jei labai padejo.O as nusipirkau sveitikli,tai mokejau 18eur,bet zinai nera jis stiprus,tai nezinau koks jis veiksmingas.Pabaigsiu ta kremuka nusipirksiu ir as guam.
Zbitka.Mane labai sudomino aliejai.Pagalvojau juk pas mus daug visokiu erboresteriju ir pardavkiu bio,gal ten nueiti ir nusipirkti koki alieju,kad pamaisyti i kava ir taip kiekviena vakara itrinti.Vakar truputi paskaiciau,tai berzu aliejus,abrikosu kauliuku kazkoks aliejus,o tu ka manai?
Zbitka.Mane labai sudomino aliejai.Pagalvojau juk pas mus daug visokiu erboresteriju ir pardavkiu bio,gal ten nueiti ir nusipirkti koki alieju,kad pamaisyti i kava ir taip kiekviena vakara itrinti.Vakar truputi paskaiciau,tai berzu aliejus,abrikosu kauliuku kazkoks aliejus,o tu ka manai?
as pries masaza taurele istepu specialiu alieju skirtu celiulitui. ten alieju misinys Forsan firmos. pirkau prekybos centre, kaip tau sakiau as naudojau ir tos pacios firmos purva nuo celiulito nes kiti man nepatiko
Papildyta:
as naudoju pylingui pigia kava. pasemiu i sauja jau budama duse ir budama slapia ir sveiciu slaunis ir uzpakaliuka kol parausta. paskui nuplaunu dusu ir istepu kremu nuo celiulito. galima maisyti ir su duso zele. nuo karsto vandens issiskiria kofeinas tai gaunasi geras masazas
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 28, 00:05)
as pries masaza taurele istepu specialiu alieju skirtu celiulitui. ten alieju misinys Forsan firmos. pirkau prekybos centre, kaip tau sakiau as naudojau ir tos pacios firmos purva nuo celiulito nes kiti man nepatiko
Papildyta:
as naudoju pylingui pigia kava. pasemiu i sauja jau budama duse ir budama slapia ir sveiciu slaunis ir uzpakaliuka kol parausta. paskui nuplaunu dusu ir istepu kremu nuo celiulito. galima maisyti ir su duso zele. nuo karsto vandens issiskiria kofeinas tai gaunasi geras masazas
Papildyta:
Dabar kilo abejones,tai tu naudoji nauja kava,nes man sesuo atnesa is bara panaudota,ar ta netinka..Zinai kai daro daug kavu ,is aparato,tai iskrato i maiseli ir atnesa.ar reikia nauja naudoti?
As tai su isgertos kavos tirsciais O kas kiek laiko Jus pilinga darot?
QUOTE(virgaxxx @ 2011 03 28, 16:40)
Dabar kilo abejones,tai tu naudoji nauja kava,nes man sesuo atnesa is bara panaudota,ar ta netinka..Zinai kai daro daug kavu ,is aparato,tai iskrato i maiseli ir atnesa.ar reikia nauja naudoti?
QUOTE(wish7 @ 2011 03 28, 16:47)
As tai su isgertos kavos tirsciais O kas kiek laiko Jus pilinga darot?
Galutinai niekas nesutaria del tu tirsciu, as kartais darau is aparato, kartais sveiziais, manau, kad dideles esmes ir nesudaro, kofeino abiejuose yra, o svarbiausia gaunasi geras pilingas-mikro masaziukas