Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas VIII tema

QUOTE(lora++ @ 2011 03 14, 23:52)
Nemanau kad cia nuo duso... gal taip kur persalai, sutapimas...

labai tikiuosi kad ne nuo duso, nes labai noriu pratesti toliau savo proceduras smile.gif
Atsakyti
Manau, kad kai pasveiksit, tikrai galesit testi proceduras.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu ir aš šitą bėdą verysad.gif Bet vakar pradėjau pilingą su kava, jei ir nelabai padėtų, bet jau tooookia maloni procedūra bigsmile.gif oda švelni švelni wub.gif o jei ir nuo celiulito padės, tai išvis bus laimė bigsmile.gif Nelabai jis pas mane ryškus, bet geriau neužleisti
Atsakyti
QUOTE(aqva @ 2011 03 14, 23:27)
oi as su tais kontrastiniais prisizaidziau, uzteko keliu kartu ir guliu dabar su puliuojancia angina doh.gif  tai nezinau kaip vel reikes pradeti doh.gif

Nemanau, kad nuo to. Nebent po duso isejote i lauka.
Atsakyti
Beje del kavos, man cia kilo tokia mintis, o kavos tirsciai, kuriame yra kofeino nepatenka i krauja per oda? Juk kai laukiesi negalima naudoti jokiu anticeliulitiniu kremu, kuriuose yra kofeino? Nes kai pasidarau kavos tirsciu pyling jauciuosi kai buciau isgerusi pakankamai stiprios kavos doh.gif Jus nepastebit jokio poveikio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _prancuze_: 15 kovo 2011 - 13:52
QUOTE(Ag* @ 2011 03 14, 09:25)
laba diena  4u.gif

aš norėjau paklaust, ar po masažo taurėm ar vakuminiais masažuoklias iškart galima daryt kontrastinį dušą??? ar geriau prieš masažą? ar išvis kitą dieną ar praėjus kažkiek laiko po masažo  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Mane irgi sitas domina wink.gif
Taip pat ar nera blogai iskart po pasportavimo darytis kontrastini dusa?
Atsakyti
Po sporto yra labai gerai darytis kontrastini dusa.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2011 03 11, 15:52)
Laba,

o koki masazuokli rekomendotumet nuo celiulito (rankoms, pilvui, koju slaunims)? pvz. is tokiu http://www.celiulita...asazuoklis.html  4u.gif

...As tai pirkau is sios parduotuves www.celiulitas.net masazuokli "Stebuklinga pirstine".....tai tikrai patenkinta (ir nebrangiai kainuoja) biggrin.gif . Dabar naudoju ji kaip prausiuosi po dusu...issimuilinu ir masazuojuosi.Ir dar nusipirkau naturalu Geomar alieju (nes esu gana alergiska) ir po prausimosi juo isimasazuoju. Tai darau 2 savaites. Nezinau kaip kitiems atrodau, bet sau tai tikrai grazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_prancuze_ @ 2011 03 15, 14:51)
Beje del kavos, man cia kilo tokia mintis, o kavos  tirsciai, kuriame yra kofeino nepatenka i krauja per oda? Juk kai laukiesi negalima naudoti jokiu anticeliulitiniu kremu, kuriuose yra kofeino? Nes kai pasidarau kavos tirsciu pyling jauciuosi kai buciau isgerusi pakankamai stiprios kavos  doh.gif  Jus nepastebit jokio poveikio?

Tikrai praeina ir gana geras kiekis. Man asmeniskai pilingas geriau nuima snauduli nei kavos puodelis..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 03 15, 23:58)
Tikrai praeina ir gana geras kiekis. Man asmeniskai pilingas geriau nuima snauduli nei kavos puodelis..

bet tai kaip tada gaunasi, jei kovojant su celiulytu reikia atsisakyti kavos, o cia va patenka geras kiekis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kaip uzknysa su ta pabaisa kovoti,as sioje temeleje naujoke,rasiau anksciau kaip kovoju:(kovoju taip,sportuoju,dar tepu tokiu deriniu,radau intike,vienas saukstas jojobos aliejaus sumaišyti su 1 lašu citrinų aliejaus. Ten buvo parasyta ryte ir vakare,tai as tepu tik vakare ir dedu 2,3 lasus citrinu aliejaus ir pasimasazuoju su tauremes. Naudoju tik pora gal 3 sav. na rezultato kol kas stulbinamo nematau,bet manau jis taip greit ir neateis,tai kiek uzteks kantrybes tiek kovosiu. biggrin.gif
Beje jojobos aliejus pas mane baigesi,tai naudoju migdolu
)
Na dar prie to visko kavos tyrsciai ir kontrastinis dusas smile.gif ir tai dar neviskas galvoju uzsisakyti ANTICELIULITINĖS KELNAITĖS SILVER WAVE Solidea, pagalvojau,kad kai as sportuoju visai neblogai turetu buti jas kartu deveti. g.gif
Na nzn jei vasarai neatrodysiu geriau tai nebezinau ka dar reiks daryti. doh.gif nera jau pas mane taip ziauriai,reikia gerai isiziureti,bet nenoriu uzsileisti,kad dar butu ziauriau schmoll.gif siaip su celiulitu kovoju ne taip senai,nes anksciau tokiu bedu neturejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džudzi: 16 kovo 2011 - 00:00
Tai vadinasi neklydau del to poveikio. Galiu guostis tik tiek kad kavos pati negeriu, laikinai gyvenu pas mama kol mazius mazas tai mama man tirsciu palieka smile.gif tai maziau patenka i organizma nei kad isgertum pati ir dar pasidarytum pilinga ax.gif
Papildyta:
Tiesa, pradejau pavasarinius seansus i soleriuma, tai po jo tenka atideti masaza tauremis, kazkaip nesinori tos odos varginti g.gif
Atsakyti