Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 06, 18:29)
gal yra kąnors apie šį nusimanančių? ar gerai maskuoja?
estee lauder double wear stay-in-place concealer
user posted image

Youtubeje isties puikus atsiliepimai apie ji thumbup.gif Sis maskuoklis jau mano noru sarasiuke. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 09, 20:56)
Youtubeje  isties puikus atsiliepimai apie ji thumbup.gif  Sis maskuoklis jau mano noru sarasiuke. bigsmile.gif

mano taip pat biggrin.gif
Atsakyti
Man tai geriausias šis, nuostabiai paslepia visus defektus thumbup.gif
Make up for ever full cover

user posted image
Atsakyti
panos, o jus naudojat viena priemone viskam maskuoti? pvz pas mane paakiai prie nosies truputi i violetinuma, truputi zemiau po akim yra issiryskinusios melsvos venos, nosis linkus i raudonuma. kaip suprantu, jei naudoji netinkama maskuoklio spalva, gali vietoj odos spalvos gautis tokia tamsi pilksva murzina spalva...
be to po akim turi buti kitokios konsistencijos, nei sakysim koks spuogelis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 07 10, 11:18)
panos, o jus naudojat viena priemone viskam maskuoti?

be to po akim turi buti kitokios konsistencijos, nei sakysim koks spuogelis, ar ne?

As naudoju viskam viena - na spuogeliai pas mane itin reti draugai, dazniausiai paakius ir nosies sonus maskuoju, retokai ir skruostus ar smakra tenka pamaskuot nuo raudonio. Turiu 3 maskuoklius: Helena Rubinstein 'magic concealer', Maybelline 'mineral power' ir Tarte 'recreate'. Pirmieji du skystesni, treciasis tirstas, kietokas, bet visi savo darba padaro, gerai uzmaskuoja, nenuplaukia. Gal HR maziausiai patinka is sios trijules, o ir spalva ne pati tobuliausia mano odos atspalviui, o Maybelline idealiai atitinka, tai galiu juo pamaskuot ir ne nebedet pudros ar dar ko...

Maskuokli renkates pagal savo norus - tikrai nera tokios taisykles, kad turi but tirstas ar skystas paakiams maskuoti. Juk cia jau nuo maskuoklio rpiklauso kaip jis atliks darba ir nuplauks ar ne dienos begyje. 4u.gif
Atsakyti
Naudoju tokį:
Vichy Dermablend
user posted image

Draugė išgyrė, kad labai labai superinis..na kad superinis nepasakyčiau, po kiek laiko nesimato, kad būtų buvę kažkas maskuota...
Atsakyti
siandien nusipirkau vishy dermablend kremine pudra. nerealu!!!!!!!! atrodau 5m. atjaunejus. tikrai paslepia tamsius paakius
Atsakyti
QUOTE(cordillera @ 2011 07 09, 23:24)
Man tai geriausias šis, nuostabiai paslepia visus defektus  thumbup.gif
Make up for ever full cover
user posted image

o ar nenuplaukia greit nuo odos? beje kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau ir jau isbandziau si maskuokli
Maybelline superstay 24 h
user posted image

Spalvyte Licht\Beige slair, N2, siuo metu idegusiai veido odai persviesi, bet naudoju dar kremine pudra tai manau spalva susilygins, o kai idegis nusiplaus, spalva idealiai tiks. Neskysta, spuogeliams puikiai tinka, o paakiams noretusi skystesnio maskuoklio, svelnesnio, kad jaustusi drekinimas g.gif Gal del to, kad siuo metu paakiams naudoju Garnier maskuojamaji rutuliuka g.gif Jis skystas, lengvas. neturiu dideliu problemu su paakiais, tai noriu tik lengvo maskavimo.

Cia ispudziai po pirmo karto, ga; veliau nuomone pasikeis
Atsakyti
Gavau dovanų Bourjois Healthy Mix maskuoklį. Tobulai man tinkanti spalva, puiki kosnsistencija, geras maskavimas thumbup.gif Ilgai išsilaiko, puikiai tinkamas ir spuogeliams, ir paakiams, nors su paakiais bėdų neturiu. Patekęs ant odos virsta tokios įdomios konsistencijos, tarsi sausa pudra, tačiau gerai sukimba su oda ir yra nematomas. Žodžiu, aš be galo patenkinta.
Atsakyti
gal kas šį bandė?
Make up store blemish concealer medium
user posted image
Atsakyti
Prieš kelias dienas nusipirkau " Catrice Allround Concealer "

user posted image

Tai žinokit neveltui jisai toks išgirtas wub.gif . Nuostabus dalykas mano problemiškai odai . Labai gerai paslepia visas raudonas dėmeles ir net neatrodo , jog kažkas naudota būtų (toks natūralus pojūtis) thumbup.gif . Nors tik kartą išbandžiau jį , bet vistiek esu patenkinta , kad nusipirkau šią nuostabią priemonę . Be to labai patiko ta konsistencija , maloni odai atrodo . Išsilaikė taip pat beveik visą dieną , niekas nenusitrynė ir nenubėgo . Iki tol naudojau " Essence Stay Natural Concealer " , tai patepus juo atrodydavo , jog netobulumai dar labiau išryškėja , be to matydavosi ir jausdavosi tas nemalonus pudros sluoksnis verysad.gif O ir ko kurio laiko pastebėjau , kad pradeda sausėti oda apie nosį . Žodžiu ,tikrai daugiau nekartosiu schmoll.gif

Taigi esu labai patenkinta gavus šį maskuoklį už tokią mažą kainą ( Eurokos buvo gimtadienis tai visoms prekėms 20% nuolaida )
Atsakyti