Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 05 25, 12:48)
Kas galėtų padėti su atspalviais ?  g.gif  Turiu vidutinį odos atspalvį, vasarą tamsi. Jei pirkti iš Amerikos, tai atspalvių ten gausybė... Jei pirkti iš Anglijos atspalvių šiek tiek mažiau, bet vis tiek tamsus miškas. Ten kur šiuo metu gyvenu, tai šių maskuoklių tėra tik du atspalviai, vienas i rausvumą, kitas beige į geltonumą... kaip ir tiktų tik, kad čia jo kaina apie 33lt  doh.gif

uk parduotuvej, bent kur as maciau tai trys atspalviain tik yra 4u.gif
as antra natural turiu tai man sviesiai jis kaip tik, tai tau tamsesniai gal trecia manyciau reiktu g.gif
Atsakyti
Bourjois Healthy Mix Concealer
user posted image

įsimylėjau šią priemonę, joje telpa viskas ko noriu iš paakių ir smulkių dėmelių maskuoklio wub.gif

Visų pirma spalva, kuri man puikiai tiko - 51nr - pakankamai šviesi ir nematoma ant odos.

Maskavimas -puikus, bet ne sunkus - pats tas dienos metui. Atgaivina paakius, pas mane jie nėra problemiški, bet truputį patepliot norisi - vaizdo išbaigtumui ax.gif

Tekstūra -ne riebi ir neblizganti, o matinė, tas man labai svarbu, nekenčiu kai nuo visokių kreminių pavidalų priemonių blizgu, nors oda ir neriebi doh.gif
Priemonė tikrai pigmentuota (na visgi maskuoklis) ko nepaslepia HM pudra, šis maskuoklis užbaigia visą vaizdą wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 26, 20:53)

O man Bourjois maskuoklis nepatiko,bandziau tik ant rankos,bet tiek uzteko,kad nenoreciau jo akiu zonai bandyti.Vien ant rankos isryskino rauksleles,tai jau kas butu akiu zonoj. Man labiau patinka riebesni maskuokliai.
Atsakyti
O man labai patiko L'oreal Touche Magique maskuoklis, ieškau pigiau vėl thumbup.gif
Tiek paakius, tiek spuogelius man super maskavo (tuėjau atspalvį rosy porcelain).
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 12, 17:26)
tai merginos, ar tik paakius maskuojat su Maybelline Mineral? gal bandet ant veido demeliu ar paraudimu? smile.gif

Išbandžiau ir aš šiandien Maybeline Mineral, tai manau paakiams jis geras, bet man didesnė problema yra spuogeliai ir paraudimai, tai ten daug geriau maskuoja tradicinė žalia plius kūno spavos paletė.
Beje, susigundžius (nes gražiai dengės) nusipirkau ir pudrą tos pačios serijos.

Manau, aprašant maskuoklius būtų gerai, jei paminėtumėt, kokią problemą bandot užmaskuot, nes labai skiriasi, kaip maskuoklis paslepia paakius ir kaip spuogelius/paraudimus.
Atsakyti
QUOTE(Antithesis @ 2011 05 29, 21:56)
Išbandžiau ir aš šiandien Maybeline Mineral, tai manau paakiams jis geras, bet man didesnė problema yra spuogeliai ir paraudimai, tai ten daug geriau maskuoja tradicinė žalia plius kūno spavos paletė.
Beje, susigundžius (nes gražiai dengės) nusipirkau ir pudrą tos pačios serijos.

Manau, aprašant maskuoklius būtų gerai, jei paminėtumėt, kokią problemą bandot užmaskuot, nes labai skiriasi, kaip maskuoklis paslepia paakius ir kaip spuogelius/paraudimus.

as viskam maskuot naudoju, man viska idealiai uzmaskuoja thumbup.gif
Atsakyti
gal kam teko susidurt su tokiu maskuokliu, kuris užteptas pasausėja, ta prasme nelieka blizgantis ir nenusivalo vos patrynus? turiu omeny raudonų dėmelių ar spuogų maskavimui
Atsakyti
maybelline minerals maskuokli as aplamai visam veidui naudoju, ypac dabar, vasara, jo vos keliu patepliojimu uztenka, ir oda lygi grazi tampa. turiu nr.01 ir nr.02, kas keista - kad antras nr yra sviesus, o pirmas - tamsesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 14, 17:15)
Gal kas bandėt šiuos maskuoklius, u|m|a firmos?
user posted image

gal kas isbandete? kokie atsiliepimai?

Patarkit ka butu galima nusipirkti padoresnio Lietuvoje, nes isgirtojo Maybeline Mineral nelabai randu, kad kas pardavinetu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 25 birželio 2011 - 14:32
Savo pajuodusių paakių bėdai naudoju du maskuoklius: Maybelline Mineral Power Concealer ir Laura Mercier "Secret Camoufalge".
Iš tiesų tai geriausia, ką esu atradusi. Jei dar į raukšleles nesubėgtų, tai būtų išvis pasaka thumbup.gif
Atsakyti
gal kam šį teko naudoti? ar tikrai gerai maskuoja ir išlieka nepastebimas? beje, įdomu ar kristianoje jo yra ir kokia maždaug kaina ax.gif
kaip suprantu jis kaip maskuoklis naudojamas, ar kaip pudra? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 04 liepos 2011 - 18:52
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 04, 19:50)
kaip suprantu jis kaip maskuoklis naudojamas, ar kaip pudra? g.gif

pudra čia 4u.gif

šitam video merginos aiškiai parodo ir maskavimą 4u.gif
Guide to Estee Lauder foundations
nuo 04:25
Atsakyti