Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(lauryna @ 2011 05 11, 21:03)
P.S O  Maybelline Mineral galima LT nusipirkti ?

ne schmoll.gif
Atsakyti
Ziuriu ziuriu internete ir nesuprantu, is tu maybellline maskuokliu sand ar beige spalvyte yra tamsesne? g.gif
Atsakyti
user posted image
ateinu su atsilierpimais apie si maskuokli, turiu atspalvi natural, nu zinokit tikrai 10/10 thumbup.gif nemaniau, kad taip gerai maskuoja, bereikalingai pirkinedavau brangius maskuoklius, kai po nosim pigesnis ir geresnis doh.gif zodziu jis man labai patinka, nes gerai maskuoja ir kas svarbiausia nesimato, nes pvz mac lllabai matos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 24 gegužės 2011 - 16:06
QUOTE(shemsa @ 2011 05 24, 16:06)
user posted image
ateinu su atsilierpimais apie si maskuokli, turiu atspalvi natural, nu zinokit tikrai 10/10  thumbup.gif  nemaniau, kad taip gerai maskuoja, bereikalingai pirkinedavau brangius maskuoklius, kai po nosim pigesnis ir geresnis  doh.gif  zodziu jis man labai patinka, nes gerai maskuoja ir kas svarbiausia nesimato, nes pvz mac lllabai matos  doh.gif

O Jūsų odos atspalvis koks ?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 24, 17:06)
ateinu su atsilierpimais apie si maskuokli

mano ivory spalvos, tai kol neidegiau puikiai tinka. irgi patinka sis maskuoklis
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 05 24, 18:20)
O Jūsų odos atspalvis koks ?

kazkur dingo mano atsakymas doh.gif
esu sviesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 24, 17:06)
user posted image
ateinu su atsilierpimais apie si maskuokli, turiu atspalvi natural, nu zinokit tikrai 10/10  thumbup.gif  nemaniau, kad taip gerai maskuoja, bereikalingai pirkinedavau brangius maskuoklius, kai po nosim pigesnis ir geresnis  doh.gif  zodziu jis man labai patinka, nes gerai maskuoja ir kas svarbiausia nesimato, nes pvz mac lllabai matos  doh.gif

aš irgi tokio noriu verysad.gif iš kur gaut biggrin.gif doh.gif Lietuvoj nėr, išparduotuvėj irgi doh.gif o vieno užsakinet neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 05 25, 09:19)
aš irgi tokio noriu  verysad.gif  iš kur gaut  biggrin.gif  doh.gif  Lietuvoj nėr, išparduotuvėj irgi  doh.gif  o vieno užsakinet neapsimoka  g.gif

as tai zinok per ebay pirkau ant puses pigiau gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 25, 10:30)
as tai zinok per ebay pirkau ant puses pigiau gavos  thumbup.gif

O kokius kitus maskuoklius naudojote? Gal galėtumėte palyginti (iš jūsų bandytų) už kuriuos šis geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 05 25, 12:15)
O kokius kitus maskuoklius naudojote? Gal galėtumėte palyginti (iš jūsų bandytų) už kuriuos šis geresnis  smile.gif

i mane tu 4u.gif o jauciuos kaip pensininke doh.gif
bandziau:
shu uemura, nu sitas patiko, bet ir kaina jo gerokai didesne doh.gif
laura mercier paakiam patiko, bet kaina irgi nemaza 4u.gif
inika nepatiko, greit prilimpa ant odos, per daug greit, sausas toks, matosi ir gerai neuzmaskuoja doh.gif
mac, matosi labai ir man per slapias toks ar per riebus, nzn kaip cia ji pavadint g.gif
cover fx nepatiko nelabai maskavo, kvapas doh.gif ir spalvu pasirinkimas skurdus doh.gif
BB neblogas, bet kaina irgi nemaza
green people patiko, bet paakiam per sausas 4u.gif
loreal nesuzavejo taip pat maskavimas 4u.gif
lyg viskas 4u.gif
zodziu sudejus viska i viena vieta:maskavima, laikymasi, kaina - maybelline atitinka visus reikalavimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 25, 12:23)
i mane tu  4u.gif o jauciuos kaip pensininke  doh.gif
bandziau:
shu uemura, nu sitas patiko, bet ir kaina jo gerokai didesne doh.gif
laura mercier paakiam patiko, bet kaina irgi nemaza 4u.gif
inika nepatiko, greit prilimpa ant odos, per daug greit, sausas toks, matosi ir gerai neuzmaskuoja  doh.gif
mac, matosi labai ir man per slapias toks ar per riebus, nzn kaip cia ji pavadint  g.gif
cover fx nepatiko nelabai maskavo, kvapas  doh.gif ir spalvu pasirinkimas skurdus doh.gif
BB neblogas, bet kaina irgi nemaza
green people patiko, bet paakiam per sausas 4u.gif
loreal nesuzavejo taip pat maskavimas  4u.gif
lyg viskas  4u.gif
zodziu sudejus viska i viena vieta:maskavima, laikymasi, kaina - maybelline atitinka visus reikalavimus  thumbup.gif

Ačiū! Na ką gi - reiks ebay ieškoti šito stebuklo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas galėtų padėti su atspalviais ? g.gif Turiu vidutinį odos atspalvį, vasarą tamsi. Jei pirkti iš Amerikos, tai atspalvių ten gausybė... Jei pirkti iš Anglijos atspalvių šiek tiek mažiau, bet vis tiek tamsus miškas. Ten kur šiuo metu gyvenu, tai šių maskuoklių tėra tik du atspalviai, vienas i rausvumą, kitas beige į geltonumą... kaip ir tiktų tik, kad čia jo kaina apie 33lt doh.gif
Atsakyti