Kokie atsiliepimai apie Make Up Factory Light Reflecting Concealer?
Rašo, kad tinka viskam: ir dėmelėms, ir paakiams; įdomu ar tikrai
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 12, 16:08)
Maybelline Mineral tikrai geras, bet kad spalva man per sviesi buvo, na lyg ir gera, bet pasvieejimas kazkoks matosi uztepus tas 4-5 nera tamsus? Pas mane lyg ir 2-3 buvo
gal galit kuri idet foto kaip jis atrodo ? internete primeta visko bet ne to ko reik turbut
QUOTE(egliuchiux @ 2011 04 17, 21:53)
gal galit kuri idet foto kaip jis atrodo ? internete primeta visko bet ne to ko reik turbut
http://www.maybellin..._Concealer.aspx
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 13, 17:43)
Ziokit sviesus tikrai. As sviesi netgi labai sakyciau esu, tai jau uzsitepus man matesi ties paakiais per didelis sviesumas Tik tai, kad turi geltonumo savyje, man gal labiau tiktu tas neutralumas arba bent kiek i ruzavuma maskuoklis
Na va, aš tai šviesiausią užsisakiau, nes man visi maskuokliai paprastai per tamsūs (jau geriau būtų kiek per šviesūs) - žiūrėsim, kaip čia bus
O kokius pudrų atspalvių renkatės (iš žinomesnių)?
QUOTE(myglle @ 2011 03 17, 14:48)
As siuo metu ji pardavineju.Skelbimas yra kosmetikos isparduotuvej
kažko tai neradau... as irgi ieškau pirkt to daikto
Gal kas bandet L'oreal Concealer Minerals, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Victorious @ 2011 04 19, 10:35)
Na va, aš tai šviesiausią užsisakiau, nes man visi maskuokliai paprastai per tamsūs (jau geriau būtų kiek per šviesūs) - žiūrėsim, kaip čia bus
Turiu Bourjois Healthy Mix 52 nr, man jis labai geras, nors irgi turiu geltonumo, bet butent pudroje man jis patinka, nes susilygina su oda O siaip pudru nelabai naudoju, tai kitokiu negaleciau pakomentuori. Esu Bandziusi EL DWL 02, tiko, bei Guerlain parure 02 ir tiko
na šiandien padariau atradimą įsigijau šį Bourjois healthy mix concealer
na nuostabus jis man, užmaskuoja viską viską, ko gero bus nepakeičiamas, bent kolkas
na nuostabus jis man, užmaskuoja viską viską, ko gero bus nepakeičiamas, bent kolkas
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 01, 21:47)
na šiandien padariau atradimą įsigijau šį Bourjois healthy mix concealer
http://www.echemist....x-concealer.jpg
http://www.echemist....x-concealer.jpg
jei tepti ji be pudros, ar nebutu plemais? Ar nesimatytu ant veido? Ir kokia kaina?
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 01, 21:47)
na šiandien padariau atradimą įsigijau šį Bourjois healthy mix concealer http://www.echemist....x-concealer.jpg
man tai jis labai nepatiko.
QUOTE(Olivia. @ 2011 05 01, 22:30)
jei tepti ji be pudros, ar nebutu plemais? Ar nesimatytu ant veido? Ir kokia kaina?
pilna kaina apie 40lt, bet dabar sarmoj yra akcija, tai 32 su centais.
manau jei spalva labai gerai atitaikysit tai nebus jokiu plemu, as va pasiemiau 51 numeriuka, na tai man dar ciut ciut skirias nuo odos, bet vistiek islieka beveik nepastebimas, o maskuoja labai gerai. be to kas man labai patinka, kad uzteptas jis visai neblizga, o susigeria ir palieka sausas, taip kad ant virsaus galima butu net ir sausa pudra tept ir nepaliktu plemais, kas man asmeniskai budavo su kitais maskuokliais
Papildyta:
QUOTE(OneLove @ 2011 05 01, 23:01)
man tai jis labai nepatiko.
kodel?
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 04 17, 17:23)
Kokie atsiliepimai apie Make Up Factory Light Reflecting Concealer?
Sunaudojau tokius 3 , labai patiko Su juo maskuodavau tik paakius, nes svytejimo turi, tai nemanau kad visam veidukui jis tiktu. Dabar naudoju YSL ir MAC , bet greit grisiu prie make up factory.
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 12, 17:26)
tai merginos, ar tik paakius maskuojat su Maybelline Mineral? gal bandet ant veido demeliu ar paraudimu?
Youtubeje maciau merginos viska maskuoja su juo.
P.S O Maybelline Mineral galima LT nusipirkti ?