Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(white kitty @ 2011 04 11, 09:18)
O kaip Garnier rutulinis su kofeinu,gal kas turi atsiliepimu?

Youtube nemazai video kur ji giria smile.gif

Man labai patinka Maybelline mineral wear maskuoklis, atspalvis 4-5 light. Nuostabus!
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2011 04 07, 15:44)

Beje, gal kas paakius bandė maskuoti su Artdeco camouflage'u? Internete radau tokią nuotraukytę, tai pasidarė įdomu, ar ne per sunki priemonė paakiams  4u.gif

nerodo tos nuotraukos, turiu as ta kamufliaza, bet nenaudoju, nes man jis visiskas nesusipratimas, maskuoja stpriai, bet turi kazki bjauru pilksva atspalvi ( as emiau lyg ir sviesiausia spalva).Gal jis ir tinka kokiom fotosesijom ar dar kam, bet realiai , dienos sviesoj matosi jis ant veido, o man cia didziausias minusas, nes nera nieko baisiau, negu 'nuspakliuotas ' veidas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 11, 11:39)
Man labai patinka Maybelline mineral wear maskuoklis, atspalvis 4-5 light. Nuostabus!

Pritariu, neįsivaizdavau, kad yra tokių maskuoklių, kurie pilnai užmaskuoja paakius, ir nepalieka nei žymės, kad kas nors tepta. wub.gif 10/10. Tikrai nuostabus. Tokią pat spalvą įsigyjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 12 balandžio 2011 - 12:31
Maybelline Mineral tikrai geras, bet kad spalva man per sviesi buvo, na lyg ir gera, bet pasvieejimas kazkoks matosi uztepus doh.gif tas 4-5 nera tamsus? blush2.gif Pas mane lyg ir 2-3 buvo biggrin.gif
Atsakyti
šviesus 4-5. Juk jis iš light, kaip ir tavo turėtas. Tik gal gelsvesnis.
Atsakyti
tai merginos, ar tik paakius maskuojat su Maybelline Mineral? gal bandet ant veido demeliu ar paraudimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 12, 18:26)
tai merginos, ar tik paakius maskuojat su Maybelline Mineral? gal bandet ant veido demeliu ar paraudimu? smile.gif

As su juo viska ka tik reikia maskuoju: ir spuogiukus (nors reti sveciai jie pas mane), ir paraudimus nosies sonuose ar ant skruostu (velgi dabar apsitvarkius odyte, tai ir tu nebeliko), ir paakius (o va sie 'geriai' tebera). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 13, 03:04)
As su juo viska ka tik reikia maskuoju: ir spuogiukus (nors reti sveciai jie pas mane), ir paraudimus nosies sonuose ar ant skruostu (velgi dabar apsitvarkius odyte, tai ir tu nebeliko), ir paakius (o va sie 'geriai' tebera). 4u.gif

tai kaip supratau neblogai maskuoja, ne tik paakius, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 04 11, 14:50)
nerodo tos nuotraukos, turiu as ta kamufliaza, bet nenaudoju, nes man jis visiskas  nesusipratimas, maskuoja stpriai, bet turi kazki bjauru pilksva atspalvi ( as emiau lyg ir sviesiausia spalva).Gal jis ir tinka kokiom fotosesijom ar dar kam, bet realiai , dienos sviesoj matosi jis ant  veido, o man cia didziausias minusas, nes nera nieko baisiau, negu 'nuspakliuotas ' veidas.

Turiu ir aš jį, bet irgi retai naudoju, nepatinka. Man reikia tik paakius maskuoti, o tam jis tikrai per "stiprus", o dar ir spalvą per tamsią nusipirkau (vėl paklausius konsultantės blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 12, 17:08)
Maybelline Mineral tikrai geras, bet kad spalva man per sviesi buvo, na lyg ir gera, bet pasvieejimas kazkoks matosi uztepus  doh.gif  tas 4-5 nera tamsus?  blush2.gif  Pas mane lyg ir 2-3 buvo biggrin.gif

O 2-3 kokio šviesumo/tamsumo? Sunku ebay gaut "Fair light 0-1" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 balandžio 2011 - 13:25
QUOTE(Victorious @ 2011 04 13, 14:25)
O 2-3 kokio šviesumo/tamsumo? Sunku ebay gaut "Fair light 0-1" doh.gif

Ziokit sviesus tikrai. As sviesi netgi labai sakyciau esu, tai jau uzsitepus man matesi ties paakiais per didelis sviesumas biggrin.gif Tik tai, kad turi geltonumo savyje, man gal labiau tiktu tas neutralumas arba bent kiek i ruzavuma maskuoklis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 04 13, 10:52)
tai kaip supratau neblogai maskuoja, ne tik paakius, ar ne? ax.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Man jis nr1 is maskuokliu ir gali viska, t.y. viskam tinkamas. Nes maskuoklis mna nedaznai reikalingas, tai apsikraut begale, kad vienas spuogam, kitas demelem, trecias paakiam, ketvirtas ir tt dar kazkam neturiu noro. ax.gif
Atsakyti