Rimmel Match Perfection maskuoklis, labai nebloga priemonė, tik netiks kam reikia stipraus maskavimo. Labai takliai aprašė ši mergina, priemonė tikrai verta dėmesio.
http://kosmetikosuzr...ion-maskuoklis/
QUOTE(Povila$ @ 2013 01 03, 23:43)
Labiausiai kol kas patinka MAC Select cover up. Skystas, geros pigmentacijos, greit džiūva ir gerai laikosi (kai išdžiūva, praktiškai net neišsiretušuoja, jeigu ir nori, tad dirbti reikia greičiau nei su kitais ). Tačiau yra sausinantis, paakiams nelabai tinkamas.
Sveiki, noreciau pirkti si maskuokli. Tik su spalvom nesusigaudau visiskai Koia spalva patartumete vidutinio stapalvio odai? Dazniausiai renkuosi natural beige atspalvius
Gal kas žinote ar yra kur Lietuvoje parduotuvėse Collection2000 maskuoklis?
Gal kas parekomenduotų ką čia ar Až.. Labai nemėgstu "kaukinių" pudrų tad naudoju labai lengvas. Bet maskuoti savo veide turiu ką (paakiai,nosytė,acne randukai..). Gal kas kokį rimtą maskuoklį parekomenduos?
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 22, 20:21)
Gal kas parekomenduotų ką čia ar Až.. Labai nemėgstu "kaukinių" pudrų tad naudoju labai lengvas. Bet maskuoti savo veide turiu ką (paakiai,nosytė,acne randukai..). Gal kas kokį rimtą maskuoklį parekomenduos?
Laura Mercier secret camouflage man kol kas geriausias, ypac tokiam maskavimui
Pasiklydau tarp krūvos priemonių ir informacijos
Kartas nuo karto iškyla spuogeliai, ar smulkiai išberia, kartais būna paraudusių vietų aplink nosį ir noriu paklausti, kokia priemonė pasitarnautų norint tai užmaskuoti? Visad maniau, kad reikia makiažo pagrindo, bet ar jis nereikalingas tik tada, kai daromas pilnas makiažas su pudra, bronzu ar dar kokiais velniais? Visokie maskuokliai skirti tik pavieniams spuogams, bet tai kaip tada atrodys taškuotai maskuotas veidas ... Žodžiu, tiesiog pasakykit, ko ieškoti kitą kartą į drogą užsukus Naujo veido nusipiešti nenoriu, noriu tik paslėpti kelis laikinus trūkumėlius
Kartas nuo karto iškyla spuogeliai, ar smulkiai išberia, kartais būna paraudusių vietų aplink nosį ir noriu paklausti, kokia priemonė pasitarnautų norint tai užmaskuoti? Visad maniau, kad reikia makiažo pagrindo, bet ar jis nereikalingas tik tada, kai daromas pilnas makiažas su pudra, bronzu ar dar kokiais velniais? Visokie maskuokliai skirti tik pavieniams spuogams, bet tai kaip tada atrodys taškuotai maskuotas veidas ... Žodžiu, tiesiog pasakykit, ko ieškoti kitą kartą į drogą užsukus Naujo veido nusipiešti nenoriu, noriu tik paslėpti kelis laikinus trūkumėlius
QUOTE(pempe @ 2014 09 17, 01:18)
ne visai į temą, bet kaip tik turiu jų firmos maskuokli (kamufliažą), na tai keistas daiktas sakyčiau, niekaip neatrandu geriausio varantio kaip juo maskuot, o dar spalva labai keista.. na bet gal skirta profesionalesnei rankai
QUOTE(Tendre @ 2014 09 23, 00:52)
Laura Mercier secret camouflage man kol kas geriausias, ypac tokiam maskavimui
Gal esate išbandžiusi "Mac" maskuoklius?
Mane domina super duper maskuojantis, nesausinantis ir nesubegantis i rauksles, kas?
Galbūt kuri nors esate susidūrusi su smulkiais mažais spuogeliais (panašiai atrodo, kaip žąsies oda). Man labai reikėtų maskuoklio kuris nekimštų porų, nes labai erzina ši problema, gal esate susidūrusios?