Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Victorious @ 2011 03 17, 13:32)
O kur jį pabandyt/gaut pas mus? biggrin.gif

As siuo metu ji pardavineju.Skelbimas yra kosmetikos isparduotuvej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2011 03 16, 19:41)
turiu sia MUFE palete. paakiams ji man netinka. labai sausina. stovi nenaudojama  unsure.gif

Ji skirta ne paakiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2011 02 14, 17:15)
Gal kas bandėt šiuos maskuoklius, u|m|a firmos?
user posted image

naudoju jau gal koki 3 ar 4 as ji,man super thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau paklaust kurie conceale'riai geriausia spuogeliams ir visokiems tokiems odos trūkumams maskuoti? Naudojau catrice paletė, bet laaabai išsausino odą, taip pat oriflame naudojau, tas dar pusę velnio buvo, bet baigėsi. Dabar mąstau apie Maybelline mineral concealer, kaip ar geras? Ar tinkamas problematiškos odos maskavimui?
user posted image

Atsakyti
Išbandžiau Bourjois Healthy Mix maskuoklį Nr. 51 Light Radiance smile.gif
user posted image

Pirmas nusivylimas - spalvytė, labai geltona unsure.gif Spuogelių nelabai maskuoja, paakiams man maskavimo užtenka, akytės atrodo gaivios, pagyvėjusios. Gan ilgai išlieka ir neišryškina jokių pasausėjimų.
Jei naudosiu, tai tik paakiams, spuogeliams teks kažką kito naudoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Turiu amžinai pajuodusius paakius ir stengiuosi kažkaip kovoti su čia bėdele pasitelkdama maskavimo priemones. Štai keletas jų, kurias teko išbandyti:
Max Factor "MASTERTOUCH CONCEALER"
Clinique "Airbrush concealer"
Bourjois "Brush concealer"
Artdeco "Perfect Teint Concealer"
YSL "Touch Eclat"
Benefit "Boing"
Catrice "Allround Concealer"

Deja, nei vienas iš šių maskuoklių man nesuteikė norimo ir pakankamai ilgai išliekančio efekto doh.gif

Kadangi šiuo metu turiu Catrice paletę ir Benefit boingą, tai plačiau apie juos.
Pirmiausia Boing'as mano nuomone yra netinkamas paakių maskavimui.. Paryškina pasausėjimus ir nelabai kaip atrodo.
Jei neturite didelių problemų su pajuodusiais paakiais tai Catrice maskavimo tikrai pakanka. Tik bėda, pasidažius iš ryto vakare jau nei žymės, kad kažkas buvo.

Kitą savaitėlę turėčiau gauti išvajotąjį Laura Mercier "Secret Camouflage" wub.gif
Stebuklais netikiu, bet daug vilčių dedu į jį.

Beje, gal kas paakius bandė maskuoti su Artdeco camouflage'u? Internete radau tokią nuotraukytę, tai pasidarė įdomu, ar ne per sunki priemonė paakiams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 07 balandžio 2011 - 14:46
QUOTE(Aštri @ 2011 04 07, 15:44)
Beje, gal kas paakius bandė maskuoti su Artdeco camouflage'u? Internete radau tokią nuotraukytę, tai pasidarė įdomu, ar ne per sunki priemonė paakiams  4u.gif

kadangi jį turiu tai su juo daug ką bandžiau maskuoti, nes turiu jau senokai, priemonė skalsi ir tokia solidi jei taip galima pavadinti biggrin.gif nes maskuoja puikiai- ne veltui tai -kamufliažas, kuris gali paslėpti net tatuiruotes (kaip rašoma aprašyme), bet ji ir sunki vien dėl pačio padengimo
O kiek kartų ji mane yra išgelbėjusi biggrin.gif , buvo ir alergija vieną kartą, kitą kartą išvis nesupratau kas odai nutiko - baisiai paraudus patapo po akimis tai ši priemonė užmaskavo viską, išlieka ji gerai, tik karštu oru tai nedėčiau jos, nes visgi konsistencija gana tiršta ir rieboka tai rizikuočiau blizgėti arba kažkiek nubėgtų. (kartą taip buvo vasarą, bet nubėgo minimaliai)
Tiesa, aš kasdien jos netepu, pagrinde laikau kritiniams atvejams biggrin.gif - odos negražumams slėpti, kartais pamaskuoju ir paakius, kai sugalvoju, na man jokio neigiamo poveikio nėra, žinau, kad paakiams patariama lengvesnes priemones naudoti, bet kiek teko turėti tų lengvesnių (Bourjois Brush Concealer, L'Oreal (nepamenu pavad.), ....) niekas normaliai nemaskuodavo.
P.S nuotraukytės nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 07 balandžio 2011 - 17:05
QUOTE(Aštri @ 2011 04 07, 16:44)

Turiu amžinai pajuodusius paakius ir stengiuosi kažkaip kovoti su čia bėdele pasitelkdama maskavimo priemones.

Va dėl tos pačios priežasties užsukau čia, nes vaikštau kaip su fanarais unsure.gif Negi tai beviltiška,tiek išbandžius nieks nepadeda verysad.gif Niekad nieko nenaudojau apart krempudros, geriau nei nieko,bet... Gal tas merginų išgirtasis Maybeline mineral power padėtų g.gif
Atsakyti
[quote=W*S:*,2011 03 26, 18:24]
Sveiki, norėčiau paklaust kurie conceale'riai geriausia spuogeliams ir visokiems tokiems odos trūkumams maskuoti? Naudojau catrice paletė, bet laaabai išsausino odą, taip pat oriflame naudojau, tas dar pusę velnio buvo, bet baigėsi. Dabar mąstau apie Maybelline mineral concealer, kaip ar geras? Ar tinkamas problematiškos odos maskavimui?
/quote]
as si turiu. mano oda nera labai problematiska , maskuoju paakius (tam jis idealus is mano bandytos pigesnes kosmetikos), tinka ir visokiems odos paraudimams, taciau nezinau ar sugebetu uzmaskuosti spuogelius nes yra pakankamai skystas. nors kai man prisireikia koki begedi uzmaskuoti tai patepu ir palieku keliolikai sekundziu padziuti ir tik tada isklaidau. gal as tiesiog neisranki ,bet sis maskuoklis man patinka labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2011 04 07, 16:44)
Beje, gal kas paakius bandė maskuoti su Artdeco camouflage'u? Internete radau tokią nuotraukytę, tai pasidarė įdomu, ar ne per sunki priemonė paakiams  4u.gif

Kamofliažas yra skirtas ne paakiams, o spuogeliui kokiam paraudimui ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 04 07, 19:24)
Va dėl tos pačios priežasties užsukau čia, nes vaikštau kaip su fanarais  unsure.gif Negi tai beviltiška,tiek išbandžius nieks nepadeda  verysad.gif  Niekad nieko nenaudojau apart krempudros, geriau nei nieko,bet... Gal tas merginų išgirtasis Maybeline mineral power padėtų  g.gif

Na, kadangi pastaruoju metu krempudros stengiuosi nenaudoti, tai tenka tik maskuojamąja priemone pasikliauti.. nors kartais dėl geresnio maskavimo pasitepu krempudra tik paakius, aišku, reikia gerai spalvytę atitaikyti.
Šį maskuoklį (Maybelline mineral) irgi užsisakiau, bet dar negreit turėčiau gauti. Žiūrėsim, jei padės - bus šaunu.

QUOTE(Rethimna @ 2011 04 07, 21:49)
Kamofliažas yra skirtas ne paakiams, o spuogeliui kokiam paraudimui ir t.t...

Ačiū, kad patvirtinot mano įtarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2011 02 23, 15:47)
Sveikos,noriu ir aš prisidėti  ax.gif
Šiuo metu naudoju Lumene Makeup Highlighter štai tokį maskuoklį, jau antrąjį -  laaabai patinka ir labai gerai maskuoja, ypač paakius.
user posted image

Bet cia kaip supratau svytejimo suteikianti priemone,ar maskuoja ji paakius ir ar jie nesvyti paskui per daug? 4u.gif Galvoju reikia ir man koki maskuokli nusipirkti paakiams,nera jie labai tamsus,bet vis tiek norisi gaivesnio vaizdo tai ir galvoju dabar koki cia prigriebus g.gif Po poros menesiu vaziuosiu i Londona tai butinai nusipirksiu isgirtaji Maybellin'o mineralini,bet reiktu kazko ir dabar....O kaip Garnier rutulinis su kofeinu,gal kas turi atsiliepimu?

user posted image
Atsakyti