QUOTE(Aštri @ 2011 04 07, 15:44)
Beje, gal kas paakius bandė maskuoti su Artdeco camouflage'u? Internete radau tokią
nuotraukytę, tai pasidarė įdomu, ar ne per sunki priemonė paakiams
kadangi jį turiu tai su juo daug ką bandžiau maskuoti, nes turiu jau senokai, priemonė skalsi ir tokia solidi jei taip galima pavadinti
nes maskuoja puikiai- ne veltui tai -kamufliažas, kuris gali paslėpti net tatuiruotes (kaip rašoma aprašyme), bet ji ir sunki vien dėl pačio padengimo
O kiek kartų ji mane yra išgelbėjusi
, buvo ir alergija vieną kartą, kitą kartą išvis nesupratau kas odai nutiko - baisiai paraudus patapo po akimis tai ši priemonė užmaskavo viską, išlieka ji gerai, tik karštu oru tai nedėčiau jos, nes visgi konsistencija gana tiršta ir rieboka tai rizikuočiau blizgėti arba kažkiek nubėgtų. (kartą taip buvo vasarą, bet nubėgo minimaliai)
Tiesa, aš kasdien jos netepu, pagrinde laikau kritiniams atvejams
- odos negražumams slėpti, kartais pamaskuoju ir paakius, kai sugalvoju, na man jokio neigiamo poveikio nėra, žinau, kad paakiams patariama lengvesnes priemones naudoti, bet kiek teko turėti tų lengvesnių (Bourjois Brush Concealer, L'Oreal (nepamenu pavad.), ....) niekas normaliai nemaskuodavo.
P.S nuotraukytės nerodo