Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(shemsa @ 2013 01 03, 15:21)
as lyg nr.2, man demelem kaip tik jis, labai patinka, dabar turiu shu uemura maskuokli, tai man lauros labiau patinka, dar turiu jo likuti, tai sunaudosiu tikrai iki paskutinio laso, man jo zinok turbut metam tikrai uzteko kasdien beveik naudojant, as seip esu sviesi i solerima nevaikstau, o tu kiek zinau tamsesne uz mane, kiek esu tavo foto macius...... tai tau gali but persviesus nr.2 g.gif

Tai va aš irgi galvoju apie 3 nr. smile.gif kažin kokį Povilas naudojo kokiai odai g.gif

P.S. Neprisimenu, ar mačiau jūsų krepšiuką, būtų įdomu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 03 sausio 2013 - 14:30
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 15:28)
Tai va aš irgi galvoju apie 3 nr.  smile.gif kažin kokį Povilas naudojo kokiai odai  g.gif

P.S. Neprisimenu, ar mačiau jūsų krepšiuką, būtų įdomu pamatyt  mirksiukas.gif

Prizadu artimiausiu metu [COLOR=yellow]imesiu...i mane tu ;-)
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 15:18)
O dėmelėms, spuogeliams kaip?  g.gif kažin kokį atspalvį rinktis, googlinėjau, tai nieko ir nesupratau galiausiai  biggrin.gif

Na, dėmelėms tiks, maskuoja neblogai. O spuogams tai nežinau... Jis kietas yra, bet patekęs ant odos pradeda "lydytis", ir ant viršaus dengiant pudra bei ją užtvirtinant su šepetėliu tiesiog "nuplaukia"... Man spuogams labiau patinka skysti, bet labai greitai džiūstantys maskuokliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 01 03, 20:07)
Na, dėmelėms tiks, maskuoja neblogai. O spuogams tai nežinau... Jis kietas yra, bet patekęs ant odos pradeda "lydytis", ir ant viršaus dengiant pudra bei ją užtvirtinant su šepetėliu tiesiog "nuplaukia"... Man spuogams labiau patinka skysti, bet labai greitai džiūstantys maskuokliai. smile.gif

Man tai nieks nenuplaukia.....
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 01 03, 20:07)
Man spuogams labiau patinka skysti, bet labai greitai džiūstantys maskuokliai. smile.gif

Gal galite įvardinti bent keletą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 01 03, 15:09)
man paakiam jis per kietas ir per sausas.... megstu paakiam labioau drekinancius, turiu dabar armani paakiam, tai esu patenkinta...

drinks_cheers.gif net nebandzius, o tik is foto galeciau 99% sakyti, kad jis butu per sausas man paakiams.. kuri Armani paakiams naudojat?
As nusipirkau Loreal lumi paakiu maskuokli nr 1.. buvau skaicius, kad jis beveik identiskas su YsL Touche eclat.. faktiskai, kas gaili lt YSL tikrai manau butent tas loreal gera pamaina YSL .. skirtumas tas, kad YSL sepetelis daug malonesnis, loreal jaucias toks pigus sepetukas.. spalvos nr 1 labai panasios.. YSL tirstesnis ciut pats produktas, geriau siek tiek maskuoja.. bet Loreal labai graziai skaistina, suteikia daugiau svytejimo paakiams.. zodziu Loreal lb patenkinta ir manau kaip uz tokia kaina labai geras produktas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 01 03, 23:12)
Gal galite įvardinti bent keletą?  4u.gif

Labiausiai kol kas patinka MAC Select cover up. Skystas, geros pigmentacijos, greit džiūva ir gerai laikosi (kai išdžiūva, praktiškai net neišsiretušuoja, jeigu ir nori, tad dirbti reikia greičiau nei su kitais biggrin.gif ). Tačiau yra sausinantis, paakiams nelabai tinkamas.

user posted image
Atsakyti
Galvoju pirkti Bisk maskuoklį iš Bare X minerals - kaip manote, ar imti tą siūlomą šepetėlį jam tepti, ar vis dėl to mineralinei pudrai skirtą, su natūraliais šereliais? 4u.gif

http://www.barexmine...;products_id=81

Jei su natūraliais šereliais, gal kas žinot, kuris geresnis - Bare x minerals kabuki, ar pvz. Mary kay mineralinės pudros šepetėlis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 02 vasario 2013 - 11:18
QUOTE(Mintee @ 2012 07 11, 13:27)
Merginos, kokia spalva uzsisakinet Collection 2000 Lasting Perfection Concealer'io, jeigu naudoju Birzua HM 51 arba Revlon Colorstay Buff, BE minerals Fairly light? Help  unsure.gif

Turiu 2 numeriuką - Light, tai jau gundausi imti šviesesnį, nes Light man per daug oranžinis...
P.s. Visumoj produktu esu labai patenkinta - paakius ir paraudimus maskuoja labai gerai ir nesausina odos - gaila tik, kad su spalva šiek tiek prašoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2013 01 03, 22:20)
As nusipirkau Loreal lumi paakiu maskuokli nr 1.. buvau skaicius, kad jis beveik identiskas su YsL Touche eclat.. faktiskai, kas gaili lt YSL tikrai manau butent tas loreal gera pamaina YSL .. skirtumas tas, kad YSL sepetelis daug malonesnis, loreal jaucias toks pigus sepetukas.. spalvos nr 1 labai panasios.. YSL tirstesnis ciut pats produktas, geriau siek tiek maskuoja.. bet Loreal labai graziai skaistina, suteikia daugiau svytejimo paakiams.. zodziu Loreal lb patenkinta ir manau kaip uz tokia kaina labai geras produktas thumbup.gif
user posted image

Aš irgi nesenai nusipirkau jį, tik nr. 2. Irgi labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Povila$, o tas MAC maskuoklis kur nurodet tinka, kaip supratau tik spuogeliams uzmaskuoti? Ale patepi, palauki kol isdzius ir tepti skysta pudryte? unsure.gif Mano oda svari, bet jau kai islenda koks ne i tema vidury kaktos, dar proto pakrapstyt uztenka doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2013 02 14, 00:43)
Povila$, o tas MAC maskuoklis kur nurodet tinka, kaip supratau tik spuogeliams uzmaskuoti? Ale patepi, palauki kol isdzius ir tepti skysta pudryte?  unsure.gif Mano oda svari, bet jau kai islenda koks ne  i tema vidury kaktos, dar proto pakrapstyt uztenka  doh.gif  doh.gif

Ne, tinka bet kam, bet jis man idealus spuogams smile.gif Taip, reikėtų patepti, palaukti šiek tiek kol susigers ir tada pirštu patapšnoti. Arba jeigu spalva idealiai atitaikyta, galima ir ant pudros. Jis neriebus, skystas, kai išdžiūva būna matinis smile.gif
Atsakyti