Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Whagati @ 2012 07 11, 18:32)
gal ne i ta tema papuoliau, et gal kuri naudojate zalia maskuokli veido raudoniui? gal galite parekomenduoti?

o kokiam plotui reikia. maciau clinique turi net specialia kremine pudra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 11, 20:24)
o kokiam plotui reikia. maciau clinique turi net specialia kremine pudra blush2.gif

Čia ne į temą, bet ta Clinique pudra nieko nemaskuoja,eilinė pudra smile.gif

Kai turėjau didesnių problemų su raudoniu, naudojau Artdeco žalią maskuoklį -pieštuką Perfect Stick Concealer vadinasi..
O ypatingesnėms progoms - Artdeco kamufliažą, - kai norisi tobulo užmaskavimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 11 liepos 2012 - 21:24
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 11, 19:24)

visam veidui ax.gif
Atsakyti
Neseniai įsigijau Artdeco Camouflage Cream (geltonos spalvos, veido paraudimams ir melsviems paakiams maskuoti) ir jau baigiau gero maskuoklio paieškas. Kelis metus ieškojau, bet šis tikrai geriausias, tobulai užmaskuoja spuogelius ir po jų likusias dėmes (kurių turiu nemažai) ir išsilaiko visą dieną. Tekstūra kieta, kreminė. Prieš tepant geriausia pašildyt ant rankos ar tarp pirštų. O ir pirkau Kristianoj per išpardavimą, jis kainuoja apie ~25lt, prigriebiau už 14lt. Žodžiu, super. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coldhearted: 27 gruodžio 2012 - 23:56
QUOTE(Coldhearted @ 2012 12 27, 23:55)
Neseniai įsigijau Artdeco Camouflage Cream (geltonos spalvos, veido paraudimams ir melsviems paakiams maskuoti) ir jau baigiau gero maskuoklio paieškas. Kelis metus ieškojau, bet šis tikrai geriausias, tobulai užmaskuoja spuogelius ir po jų likusias dėmes (kurių turiu nemažai) ir išsilaiko visą dieną. Tekstūra kieta, kreminė. Prieš tepant geriausia pašildyt ant rankos ar tarp pirštų. O ir pirkau Kristianoj per išpardavimą, jis kainuoja apie ~25lt, prigriebiau už 14lt. Žodžiu, super.  bigsmile.gif

Nesausina?
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2012 12 28, 00:55)
pirkau Kristianoj per išpardavimą

Kada čia, kur čia? huh.gif ir man reikia! kaži dar akcija yra? g.gif
Atsakyti
Aš Alytuje pirkau, prieš pat šventes. : ) Jokio akcijos lipduko bent jau aš nepastebėjau, bet pardavėja pasakė pati priėjus, kad jam dabar kaip tik nuolaida. Prigriebiau, man rodos, paskutinį geltonos spalvos maskuoklį.

QUOTE(Gratis @ 2012 12 28, 01:13)
Nesausina?

Pats maskuoklis nesausina (bent jau man, aš mišriaodė), bet prieš tepant reikia labai gerai padrėkinti odą, nes kitaip išryškins pasausėjimus (bet čia manau visi taip daro). Palyginus su Artdeco kitu maskuokliu (lūpdažio tūbelėj, specialiai spuogams su arbatmedžiu), kuris labai džiovino, šiek tiek abejojau, ar ir šis nesausins, bet kol kas viskas gerai. : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coldhearted: 28 gruodžio 2012 - 02:24
Gal kuri turi Laura Mercier Secret camouflage? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 03 sausio 2013 - 13:58
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 14:58)
Gal kuri turi Laura Mercier Secret camouflage?  4u.gif

Neturiu, bet bandžiau. Pavadinčiau jį "kamufliažas paakiams", nes neblogai maskuoja ir nėra sausinantis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 14:58)
Gal kuri turi Laura Mercier Secret camouflage?  4u.gif

as ji turiu jau i pabaiga, as tai sakyciau, kad labiau demelem visokiopm, man paakiam jis per kietas ir per sausas.... megstu paakiam labioau drekinancius, turiu dabar armani paakiam, tai esu patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2013 01 03, 15:07)
Neturiu, bet bandžiau. Pavadinčiau jį "kamufliažas paakiams", nes neblogai maskuoja ir nėra sausinantis smile.gif

O dėmelėms, spuogeliams kaip? g.gif kažin kokį atspalvį rinktis, googlinėjau, tai nieko ir nesupratau galiausiai biggrin.gif

shemsa, kokį atspalvį turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 03 sausio 2013 - 14:18
QUOTE(Gisana @ 2013 01 03, 15:18)
O dėmelėms, spuogeliams kaip?  g.gif kažin kokį atspalvį rinktis, googlinėjau, tai nieko ir nesupratau galiausiai  biggrin.gif

shemsa, kokį atspalvį turit?

as lyg nr.2, man demelem kaip tik jis, labai patinka, dabar turiu shu uemura maskuokli, tai man lauros labiau patinka, dar turiu jo likuti, tai sunaudosiu tikrai iki paskutinio laso, man jo zinok turbut metam tikrai uzteko kasdien beveik naudojant, as seip esu sviesi i solerima nevaikstau, o tu kiek zinau tamsesne uz mane, kiek esu tavo foto macius...... tai tau gali but persviesus nr.2 g.gif
Atsakyti