Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 27, 18:26)
Man kaip tik oda maziau tempiasi jei tepama nuo vidau i isore 4u.gif

Ne, ne, gal taip atrodo, bet nuo nosies į išorę tepant didesnė raukšlė darosi. Žinoma, tepkit kaip norit, bet ne iš galvos ištraukiau šitą. smile.gif
Atsakyti
tapšnojant išvis raukšlė nesidaro cool.gif
aš šiuo met naudoju garnier rutuliuką, esu pakanamai patenkinta. Jis būtent paakiams. Į jokias raukšles nesubėga. Nėra sunkus, bet ir pamaskuoja pakankamai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 27 birželio 2012 - 18:03
Naudoju Bourjois HM maskuoklį jau antrą, pakankamai patenkinta, bet užsinorėjau kažko gaivesnio ir švytinčio, na kaip būna su atspindinčiom dalėlėm maskuokliai, nes HM visiškai matinis...

QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 27, 19:00)
aš šiuo met naudoju garnier rutuliuką, esu pakanamai patenkinta.

O čia kaip kremukas kažkoks ar kaip maskuoklio funkciją atliekantis? Jo tik vienas atspavis yra? Galima tepti jau ant pudros, nenuvalo jos?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 27, 19:17)
O čia kaip kremukas kažkoks ar kaip maskuoklio funkciją atliekantis? Jo tik vienas atspavis yra? Galima tepti jau ant pudros, nenuvalo jos? 

4u.gif

čia maskuoklis, bet gana lengvas. smile.gif Jo yra du atspalviai jei neklystu. Vienas fair kitas medium. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 06 27, 19:00)
tapšnojant išvis raukšlė nesidaro  cool.gif
aš šiuo met naudoju garnier rutuliuką, esu pakanamai patenkinta. Jis būtent paakiams. Į jokias raukšles nesubėga. Nėra sunkus, bet ir pamaskuoja pakankamai.

man kasdienai jo irgi visiškai pakanka thumbup.gif
dar plius jis man lyg kiek ir padrėkina paakius g.gif smagus visai, tas metalinis rutuliukas maloniai vėsina wub.gif ir dar l. didelis kiekis jo man pasirodė kaip paakių maskuoklio bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu URBAN DECAY šitą:
user posted image
Šiaip esu visai patenkinta, tikrai gerai maskuoja, kiek skaičiau atsiliepimų tai puikiai paslepia juodus paakius, tai tikrai tą daro, nes konsistencija tokia tirštoka. Dėl tos pačios priežasties aš jo tikriausiai perdaug užtepu ir paakiai tokie apsunkę atrodo, o mažų raukšlelių nepaslepia, o tik dar labiau paryškina mano manymu.
Stengiuosi jį paskirstyti panašiai taip
Šiaip visumoje labai superinis maskuoklis, tik tikriausiai man nelabai tinkamas paakiams kai nėra labai jau rimtai ką slėpti, bet tarkim spuogams ar aplink nosį, tai thumbup.gif
Atsakyti
Atsitempiu ir aš į temą atsiliepimus apie turimas maskuojamas priemones bigsmile.gif
Esu išbandžiusi tik kelias maskuojamas priemones, bet dabartinės dvi turimos manau tikrai bus kartojamos ir kartojamos bigsmile.gif
1. Spuogelių/paraudimų maskuoklis Witch Concealer stick
user posted image
Labai patinka ir poveikiu, ir kaina! biggrin.gif Pasak aprašymo turi antibakterinį poveikį ir todėl puikus daiktas maskuoti būtent spuogeliams. Paslepia raudonumą, naudoju ant skystos pudros, o ant viršaus užbaigimui mineralinę, tai nesimato, kad buvo naudotas maskuoklis spuogeliams. Minusas - jeigu dienos eigoje pudra nubėga (man tokia yra Bourjois HM), tai maskuoklis nubėga kartu biggrin.gif Nors gal ir pliusas - nelieka plėmų laugh.gif

2. Paakių maskuoklis Collection2000 Lasting Perfection
user posted image
Puikus!!! Maskuoju juo pajuodusius paakius (kurie tikrai tamsoki dėl nuolatinio darbo kompiuterio ir dažno neišsmiegojimo), tai puikiai užmaskuoja, nesubėga į raukšles, nenubėga, nesusivelia, nesimato pilname makiaže. Žodžiu pilnas komplektas už puikią kainą!!! Vienas iš tų ypatingų metų atradimų, kuris tikrai bus kartojamas ir rekomenduojamas bigsmile.gif
Nesu bandžiusi jokių garsių, gerai žinomų ar prof.kompanijų maskuojančių priemonių, taigi lyginu su naudotais Kron, Catrice - šis patenką į tą pačią pigių priemonių kategoriją, bet yra tikrai kur kas geresnis už minėtus!
Atsakyti
Borjois HM kaip supratau nebegamins, nes prieš keletą mėnesių visur buvo su didele akcija? Svarstau, kuo pakeist ir spėju, kad to Colllection 2000 pas mus gaut nelabai įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 28, 17:04)
Borjois HM kaip supratau nebegamins, nes prieš keletą mėnesių visur buvo su didele akcija? Svarstau, kuo pakeist ir spėju, kad to Colllection 2000 pas mus gaut nelabai įmanoma?

Lietuvoje, manau, nėra jo, bet online galima įsigyti pvz. ebay arba Boots, Superdrug per tarpininkes. Kur kitur - tikrai nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 05 22, 13:41)
zbitka domins atsiliepimai apie maybeline maskuokli  4u.gif

Maybelline maskuoklis labai patinka, deja, man jo maskavimo neuztenka. verysad.gif Patinka konsistencija ir kad ne sausas. Kas be dideliu pajuodusiu paakiu turetu tikti. Mano deja, labai pajuode, vakar dar isryskejo viena vena (negana ant koju isryskeje, jau persimete i paakius schmoll.gif schmoll.gif ), nezinau net kaip maskuoti.
Siaip turiu siuos maskuoklius jau mineta maybelline, ELF light mineralini, EM multi tasking, Lily Lolo peepo geltona ir Laura Mercier Secret Camouflage.
Noriu isbandyti Mac conceleri you tube isgirtas kad labai gerai maskuoja g.gif g.gif
Atsakyti
Merginos, kokia spalva uzsisakinet Collection 2000 Lasting Perfection Concealer'io, jeigu naudoju Birzua HM 51 arba Revlon Colorstay Buff, BE minerals Fairly light? Help unsure.gif
Atsakyti
gal ne i ta tema papuoliau, et gal kuri naudojate zalia maskuokli veido raudoniui? gal galite parekomenduoti?
Atsakyti