Atsitempiu ir aš į temą atsiliepimus apie turimas maskuojamas priemones
Esu išbandžiusi tik kelias maskuojamas priemones, bet dabartinės dvi turimos manau tikrai bus kartojamos ir kartojamos
1. Spuogelių/paraudimų maskuoklis Witch Concealer stick
Labai patinka ir poveikiu, ir kaina!
Pasak aprašymo turi antibakterinį poveikį ir todėl puikus daiktas maskuoti būtent spuogeliams. Paslepia raudonumą, naudoju ant skystos pudros, o ant viršaus užbaigimui mineralinę, tai nesimato, kad buvo naudotas maskuoklis spuogeliams. Minusas - jeigu dienos eigoje pudra nubėga (man tokia yra Bourjois HM), tai maskuoklis nubėga kartu
Nors gal ir pliusas - nelieka plėmų
2. Paakių maskuoklis Collection2000 Lasting Perfection
Puikus!!! Maskuoju juo pajuodusius paakius (kurie tikrai tamsoki dėl nuolatinio darbo kompiuterio ir dažno neišsmiegojimo), tai puikiai užmaskuoja, nesubėga į raukšles, nenubėga, nesusivelia, nesimato pilname makiaže. Žodžiu pilnas komplektas už puikią kainą!!! Vienas iš tų ypatingų metų atradimų, kuris tikrai bus kartojamas ir rekomenduojamas
Nesu bandžiusi jokių garsių, gerai žinomų ar prof.kompanijų maskuojančių priemonių, taigi lyginu su naudotais Kron, Catrice - šis patenką į tą pačią pigių priemonių kategoriją, bet yra tikrai kur kas geresnis už minėtus!