estete, o kokia Jūsų oda?
QUOTE(moocho @ 2012 04 02, 22:02)
estete, o kokia Jūsų oda?
mišri, ypatingai žiema būna tokių vietų pasausėjusių, o kakta kaip visada riebesnė, bet ši pudra man super, tik dabar man problema užsakyti ją buvo, tad nusipirkau Clinique antiblemish, na ši irgi gera, bet kas liečia maskavimą, tai nesulyginsi su Vichy
pamiršau paminėti, kad Vichy tokia skalsi (ir tuo pačiu atrodo tokia riebi), ilgam jos užtenka ir kas svarbiausia kad nekemša porų
QUOTE(estete @ 2012 04 02, 22:56)
Kokiai odai tinka? kur galima įsigyti?
merginos kuris maskuoklis butu geriausias paakiams? paskutiniu metu labai jau tamsus pasidare ..
renkuosi tarp
Bobbi Brown, Benefit Concealer boing,Benefit Erase Paste, o gal dar ka is mac pasiulytumete?
renkuosi tarp
Bobbi Brown, Benefit Concealer boing,Benefit Erase Paste, o gal dar ka is mac pasiulytumete?
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 02, 22:50)
Spalvos tai jau jums niekas negali patarti jūsų nematydamas, reikia eiti žiūrėti testerius, spalvas ir bandyti
Zinoma, del spalvos nesitikiu Jusu patarimo, tiesiog seip paminejau prie visu blogybiu ta spalva Atrodo parduotuveje pasitepliojau kai kurias vietas, atrode tinkama, bet po keliu dienu pabere oda, pameginau uzmaskuoti tas vietas, bet tok jausmas, kad geriau man uzmaskuoja problemines vietas pudra, kuri, palyginus yra tikrai neitin maskuojanti ( Bourjois Hm). O is paakius pasimaskavus, oda is karto atsiserpetoja, nors pvz pudra uztepus, oda ne taip sauseja... Gal cia del arbatmedzio aliejaus, kuris piestuke yra?
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 08:57)
Kokiai odai tinka? kur galima įsigyti?
Aukščiau aprašiau, kad mano oda mišri, tad manau tokiai puikiai tinka na o su įsigijimu tai LT parduotuvėse jos nėra, anksčiau dar buvo galima eurovaistinėje užsakyti, bet dabar jau nebe Geriausiai užsisakyti internetu, pagooglinkite, arba aš pasieiškau kas pardavinėja per skelbimus įvairius
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 10:48)
O is paakius pasimaskavus, oda is karto atsiserpetoja, nors pvz pudra uztepus, oda ne taip sauseja... Gal cia del arbatmedzio aliejaus, kuris piestuke yra?
Maskuoklis su arbatmedžiu tai tik spuogams maskuoti ir apdžiovinti, jokiu būdu tokio nenaudokit paakiams.
Pabandykit Bourjois HM maskuoklį, labai neblogas, visos giria ir aš taip pat prisidedu prie pagyrų
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 03, 13:08)
Maskuoklis su arbatmedžiu tai tik spuogams maskuoti ir apdžiovinti, jokiu būdu tokio nenaudokit paakiams.
Pabandykit Bourjois HM maskuoklį, labai neblogas, visos giria ir aš taip pat prisidedu prie pagyrų
Skaiciau atsiliepimu apei si maskuokli, taciau nuejus i Droga man pasake, kad ji ketina isimti is prekybos Dar pries tai ketinau pirkti si maskuokli, bet nei Europoje Droge, nei Akropolyje neberadau. Tai is kur Jus perkate si maskuokli? Gal kokioj Kristianoj, ar Kosmadoj?
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 13:06)
Skaiciau atsiliepimu apei si maskuokli, taciau nuejus i Droga man pasake, kad ji ketina isimti is prekybos Dar pries tai ketinau pirkti si maskuokli, bet nei Europoje Droge, nei Akropolyje neberadau. Tai is kur Jus perkate si maskuokli? Gal kokioj Kristianoj, ar Kosmadoj?
Paskutinį kartą jį pirkau Aistruolės išparduotuvėj, prieš tai pirkdavau Kosmadoj.
Aistruolė yra Vilniuj ir Kaune, sako ten ne pačio geriausio galiojmo produktai, bet šis maskuoklis ne tokio jau ir seno leidimo, tad surizikavau ir tikrai normalus, nepasenęs, naudoju ir patenkinta
prisiskaičiau forumuose ir youtubėj prisižiūrėjau gerų atsiliepimų, gal esat kuri bandžiusi dermablend concealer'į?
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 03, 16:31)
Paskutinį kartą jį pirkau Aistruolės išparduotuvėj, prieš tai pirkdavau Kosmadoj.
Aistruolė yra Vilniuj ir Kaune, sako ten ne pačio geriausio galiojmo produktai, bet šis maskuoklis ne tokio jau ir seno leidimo, tad surizikavau ir tikrai normalus, nepasenęs, naudoju ir patenkinta
Aciu labai uz atsakyma, meginsim
Aš tai norėčiau dabar šitą įsigyti, bandėte?
vienas geriausių paakiams