Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

estete, o kokia Jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 04 02, 22:02)
estete, o kokia Jūsų oda?

mišri, ypatingai žiema būna tokių vietų pasausėjusių, o kakta kaip visada riebesnė, bet ši pudra man super, tik dabar man problema užsakyti ją buvo, tad nusipirkau Clinique antiblemish, na ši irgi gera, bet kas liečia maskavimą, tai nesulyginsi su Vichy schmoll.gif

pamiršau paminėti, kad Vichy tokia skalsi (ir tuo pačiu atrodo tokia riebi), ilgam jos užtenka ir kas svarbiausia kad nekemša porų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estete: 03 balandžio 2012 - 08:06
QUOTE(estete @ 2012 04 02, 22:56)
user posted image

man ši pudra pasakiška, labai gerai maskuoja thumbup.gif

Kokiai odai tinka? smile.gif kur galima įsigyti?
Atsakyti
merginos kuris maskuoklis butu geriausias paakiams? paskutiniu metu labai jau tamsus pasidare ..
renkuosi tarp
Bobbi Brown, Benefit Concealer boing,Benefit Erase Paste, o gal dar ka is mac pasiulytumete?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 02, 22:50)
Spalvos tai jau jums niekas negali patarti jūsų nematydamas, reikia eiti žiūrėti testerius, spalvas ir bandyti  4u.gif

Zinoma, del spalvos nesitikiu Jusu patarimo, tiesiog seip paminejau prie visu blogybiu ta spalva smile.gif Atrodo parduotuveje pasitepliojau kai kurias vietas, atrode tinkama, bet po keliu dienu pabere oda, pameginau uzmaskuoti tas vietas, bet tok jausmas, kad geriau man uzmaskuoja problemines vietas pudra, kuri, palyginus yra tikrai neitin maskuojanti ( Bourjois Hm). O is paakius pasimaskavus, oda is karto atsiserpetoja, nors pvz pudra uztepus, oda ne taip sauseja... Gal cia del arbatmedzio aliejaus, kuris piestuke yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 08:57)
Kokiai odai tinka? smile.gif kur galima įsigyti?

Aukščiau aprašiau, kad mano oda mišri, tad manau tokiai puikiai tinka smile.gif na o su įsigijimu tai LT parduotuvėse jos nėra, anksčiau dar buvo galima eurovaistinėje užsakyti, bet dabar jau nebe unsure.gif Geriausiai užsisakyti internetu, pagooglinkite, arba aš pasieiškau kas pardavinėja per skelbimus įvairius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 10:48)
O is paakius pasimaskavus, oda is karto atsiserpetoja, nors pvz pudra uztepus, oda ne taip sauseja... Gal cia del arbatmedzio aliejaus, kuris piestuke yra?  g.gif

Maskuoklis su arbatmedžiu tai tik spuogams maskuoti ir apdžiovinti, jokiu būdu tokio nenaudokit paakiams.

Pabandykit Bourjois HM maskuoklį, labai neblogas, visos giria ir aš taip pat prisidedu prie pagyrų thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 03, 13:08)
Maskuoklis su arbatmedžiu tai tik spuogams maskuoti ir apdžiovinti, jokiu būdu tokio nenaudokit paakiams.

Pabandykit Bourjois HM maskuoklį, labai neblogas, visos giria ir aš taip pat prisidedu prie pagyrų  thumbup.gif

user posted image

Skaiciau atsiliepimu apei si maskuokli, taciau nuejus i Droga man pasake, kad ji ketina isimti is prekybos g.gif Dar pries tai ketinau pirkti si maskuokli, bet nei Europoje Droge, nei Akropolyje neberadau. Tai is kur Jus perkate si maskuokli? Gal kokioj Kristianoj, ar Kosmadoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 04 03, 13:06)
Skaiciau atsiliepimu apei si maskuokli, taciau nuejus i Droga man pasake, kad ji ketina isimti is prekybos  g.gif  Dar pries tai ketinau pirkti si maskuokli, bet nei Europoje Droge, nei Akropolyje neberadau. Tai is kur Jus perkate si maskuokli? Gal kokioj Kristianoj, ar Kosmadoj?  smile.gif

Paskutinį kartą jį pirkau Aistruolės išparduotuvėj, prieš tai pirkdavau Kosmadoj.

Aistruolė yra Vilniuj ir Kaune, sako ten ne pačio geriausio galiojmo produktai, bet šis maskuoklis ne tokio jau ir seno leidimo, tad surizikavau ir tikrai normalus, nepasenęs, naudoju ir patenkinta smile.gif
Atsakyti
prisiskaičiau forumuose ir youtubėj prisižiūrėjau gerų atsiliepimų, gal esat kuri bandžiusi dermablend concealer'į?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 04 03, 16:31)
Paskutinį kartą jį pirkau Aistruolės išparduotuvėj, prieš tai pirkdavau Kosmadoj.

Aistruolė yra Vilniuj ir Kaune, sako ten ne pačio geriausio galiojmo produktai, bet šis maskuoklis ne tokio jau ir seno leidimo, tad surizikavau ir tikrai normalus, nepasenęs, naudoju ir patenkinta  smile.gif

Aciu labai uz atsakyma, meginsim 4u.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Aš tai norėčiau dabar šitą įsigyti, bandėte?

user posted image vienas geriausių paakiams
Atsakyti