Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Gal kas bandėt šiuos maskuoklius, u|m|a firmos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreabtf: 14 vasario 2011 - 16:17
Sveikos,noriu ir aš prisidėti ax.gif
Šiuo metu naudoju Lumene Makeup Highlighter štai tokį maskuoklį, jau antrąjį - laaabai patinka ir labai gerai maskuoja, ypač paakius.
user posted image
Atsakyti
Gal kas bande YSL Touche Eclat maskuokli? Noriu pasiklausti jis tinkamesnis tik paakiam ar ir visam veidui maskuoti reikalaujancioms vietoms? 4u.gif Niekaip neissirenku tarp YSL Touche Eclat ir MUFE maskuoklių paletės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 16:17)
Gal kas bande YSL Touche Eclat maskuokli? Noriu pasiklausti jis tinkamesnis tik paakiam ar ir visam veidui maskuoti reikalaujancioms vietoms?  4u.gif  Niekaip neissirenku tarp YSL Touche Eclat ir MUFE maskuoklių paletės.

Jau pasisakiau 'artimiausiu pirkiniu' temoj, bet pasakysiu ir cia. YSL skirtas paakiam, jis duoda kartu svytejima, tai visam veidui netinkamas, netgi keistai atrodytu.... Beje, man is jo nelabai buvo naudot - gal minimaliai pajuodusiams paakiams ir tinka, bet pas mane tamsoki, tai nelabai veiksmingas buvo...
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, tuomet YSL atmetu ir aš iš savo norų sąrašo. Dėl MUFE paletės dvejoju, nes nesu tikra, ar tinkama paakiams maskuoti? nepasausins? 4u.gif Kiek bandžiausi konsistencija, tai lyg ir kreminė, bet nepasakyčiau kad labai labai g.gif
Atsakyti
gal kas sita esat bande? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 03 15, 17:22)
Jau pasisakiau 'artimiausiu pirkiniu' temoj, bet pasakysiu ir cia. YSL skirtas paakiam, jis duoda kartu svytejima, tai visam veidui netinkamas, netgi keistai atrodytu.... Beje, man is jo nelabai buvo naudot - gal minimaliai pajuodusiams paakiams ir tinka, bet pas mane tamsoki, tai nelabai veiksmingas buvo...

Pas mane jis taip pat stovi nenaudojamas gal kokie 4 metai, turbut jau ir susenes doh.gif Kadangi su paakiais problemu neturiu, o kitkam jis nelabai tinkamas naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2011 03 16, 10:29)
Pas mane jis taip pat stovi nenaudojamas gal kokie 4 metai, turbut jau ir susenes  doh.gif Kadangi su paakiais problemu neturiu, o kitkam jis nelabai tinkamas naudoti  smile.gif

Tai jis isvis tik svytejimui siaip skirtas, nors daugkur priskiriamas kaip maskuoklis ir siaip gyre ji YSL tmeoj kaip super gera maskuokli juodiems paakiams g.gif Bet pagal aprasyma jis svytejimui skirtas (ir tinka visam veidui, bet neisivaizduoju tam jo naudojamo, nebent skruostikauliams kaip highlighter'i), t.y. atgaivina odyte, suteikia spindesio, gaivumo. Na tai paakiams lengva sunaudot pagal ta paskirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 16:34)
Ačiū už atsakymą, tuomet YSL atmetu ir aš iš savo norų sąrašo. Dėl MUFE paletės dvejoju, nes nesu tikra, ar tinkama paakiams maskuoti? nepasausins?  4u.gif  Kiek bandžiausi konsistencija, tai lyg ir kreminė, bet nepasakyčiau kad labai labai  g.gif

turiu sia MUFE palete. paakiams ji man netinka. labai sausina. stovi nenaudojama unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus visoms 4u.gif tuomet esu visiskai pasimetus maskuoklio paieskose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 16, 17:56)
Aciu uz atsakymus visoms 4u.gif  tuomet esu visiskai pasimetus maskuoklio paieskose  doh.gif

O jums paakiams reik ar dėmelėms?

aš asmeniškai dėmelėms rinkčiaus kažką iš dermatologinės, Vichy ar La roche posay, ir per TV girdėjau per dr. ozą biggrin.gif kad geriausiai maskuoja dermatolginės priemonės. O paakiams Bobbi brown norėčiau pabandyt ax.gif
dar labiau giriamas ir nebrangus Maybelline mineralinis maskuoklis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 16, 22:27)
dar labiau giriamas ir nebrangus Maybelline mineralinis maskuoklis:
user posted image

O kur jį pabandyt/gaut pas mus? biggrin.gif
Atsakyti