Gal kas bandėt šiuos maskuoklius, u|m|a firmos?
Sveikos,noriu ir aš prisidėti
Šiuo metu naudoju Lumene Makeup Highlighter štai tokį maskuoklį, jau antrąjį - laaabai patinka ir labai gerai maskuoja, ypač paakius.
Šiuo metu naudoju Lumene Makeup Highlighter štai tokį maskuoklį, jau antrąjį - laaabai patinka ir labai gerai maskuoja, ypač paakius.
Gal kas bande YSL Touche Eclat maskuokli? Noriu pasiklausti jis tinkamesnis tik paakiam ar ir visam veidui maskuoti reikalaujancioms vietoms? Niekaip neissirenku tarp YSL Touche Eclat ir MUFE maskuoklių paletės.
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 16:17)
Gal kas bande YSL Touche Eclat maskuokli? Noriu pasiklausti jis tinkamesnis tik paakiam ar ir visam veidui maskuoti reikalaujancioms vietoms? Niekaip neissirenku tarp YSL Touche Eclat ir MUFE maskuoklių paletės.
Jau pasisakiau 'artimiausiu pirkiniu' temoj, bet pasakysiu ir cia. YSL skirtas paakiam, jis duoda kartu svytejima, tai visam veidui netinkamas, netgi keistai atrodytu.... Beje, man is jo nelabai buvo naudot - gal minimaliai pajuodusiams paakiams ir tinka, bet pas mane tamsoki, tai nelabai veiksmingas buvo...
Ačiū už atsakymą, tuomet YSL atmetu ir aš iš savo norų sąrašo. Dėl MUFE paletės dvejoju, nes nesu tikra, ar tinkama paakiams maskuoti? nepasausins? Kiek bandžiausi konsistencija, tai lyg ir kreminė, bet nepasakyčiau kad labai labai
QUOTE(shopingas @ 2011 03 15, 17:22)
Jau pasisakiau 'artimiausiu pirkiniu' temoj, bet pasakysiu ir cia. YSL skirtas paakiam, jis duoda kartu svytejima, tai visam veidui netinkamas, netgi keistai atrodytu.... Beje, man is jo nelabai buvo naudot - gal minimaliai pajuodusiams paakiams ir tinka, bet pas mane tamsoki, tai nelabai veiksmingas buvo...
Pas mane jis taip pat stovi nenaudojamas gal kokie 4 metai, turbut jau ir susenes Kadangi su paakiais problemu neturiu, o kitkam jis nelabai tinkamas naudoti
QUOTE(*moon* @ 2011 03 16, 10:29)
Pas mane jis taip pat stovi nenaudojamas gal kokie 4 metai, turbut jau ir susenes Kadangi su paakiais problemu neturiu, o kitkam jis nelabai tinkamas naudoti
Tai jis isvis tik svytejimui siaip skirtas, nors daugkur priskiriamas kaip maskuoklis ir siaip gyre ji YSL tmeoj kaip super gera maskuokli juodiems paakiams Bet pagal aprasyma jis svytejimui skirtas (ir tinka visam veidui, bet neisivaizduoju tam jo naudojamo, nebent skruostikauliams kaip highlighter'i), t.y. atgaivina odyte, suteikia spindesio, gaivumo. Na tai paakiams lengva sunaudot pagal ta paskirti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 15, 16:34)
Ačiū už atsakymą, tuomet YSL atmetu ir aš iš savo norų sąrašo. Dėl MUFE paletės dvejoju, nes nesu tikra, ar tinkama paakiams maskuoti? nepasausins? Kiek bandžiausi konsistencija, tai lyg ir kreminė, bet nepasakyčiau kad labai labai
turiu sia MUFE palete. paakiams ji man netinka. labai sausina. stovi nenaudojama
Aciu uz atsakymus visoms tuomet esu visiskai pasimetus maskuoklio paieskose
QUOTE(-Jzh- @ 2011 03 16, 17:56)
Aciu uz atsakymus visoms tuomet esu visiskai pasimetus maskuoklio paieskose
O jums paakiams reik ar dėmelėms?
aš asmeniškai dėmelėms rinkčiaus kažką iš dermatologinės, Vichy ar La roche posay, ir per TV girdėjau per dr. ozą kad geriausiai maskuoja dermatolginės priemonės. O paakiams Bobbi brown norėčiau pabandyt
dar labiau giriamas ir nebrangus Maybelline mineralinis maskuoklis:
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 16, 22:27)
dar labiau giriamas ir nebrangus Maybelline mineralinis maskuoklis:
O kur jį pabandyt/gaut pas mus?