Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Gal kuri galetu palygitni MF panstick ir Artdeco kamufliaza?
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2011 12 13, 23:15)
Aš turiu, laiko tai tikrai gerai ir maskuoja nerealiai, tik dėl porų kimšimo nežinau.

Bandžiau, tai maskavimas vidutinis kaip ir skystos tekstūros priemonės (užmaskuoja ką reikia, jeigu nėra kažko tookio maskuotino). Pliusas, kad tikrai neblogai išlieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gruodžio 2011 - 12:47
QUOTE(dzestina @ 2011 11 26, 13:13)
Sis maskuoklis mano pats paciausias wub.gif  maskuoja super gerai net ir tuos giluminius spuogus padaro vos matomus wub.gif

VA!!! man butent jo tam ir reik.. nes turiu kelis giluminius kakus ir juos kazkaip reik pasalint ipatingom progom biggrin.gif
o paakiam naudoju Manhatan wake up ar kaip ten jis.. tai man ciut ciut skystokas buvo..bet seip ziauriai lengvas, toks ciut svytintis, paakiu nesausino, bet ir nelaike labai daug.. bet esme ta, kad jam nesibaiginejan as istraukiau kamstuka, produkto pasidare vel belekiek.. kai jau baiginejos tas, sugalvojau prapjaut.. neprasipjove, tai su pacia to produkto lazdele gramdziau nuo sienu, kadangi kamstuko nebebuvo, tai labai patogiai issivale.. sudejau i induka, ir produkto vel keliem men turbut.. beja, tam induke jis ciut patirstejo, tai man dar geriau naudojas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 12 09, 21:48)
Merginos, kas esate turėję Estee Lauderio Double Wear Stay-in-Place maskuoklį. Esu bandžiusi Douglase, prisimenu, kad nerealiai gerai maskuoja. Gal galėtų kas pakomentuoti kas naudoja ilgesnį laiką?

turiu travel size.. man jis paakiam ciuuuuuuut sausokas ziema, bet seip laiko labai gerai wub.gif
Atsakyti
o man zinokit sis maskuoklis nelabai kazko, maybelline man gal labiau patiko g.gif , man jis kazkoks persausas ir itariu, kad poras kemsa g.gif seip maskuoja gal ir neblogai, bet kazko man jis neprilimpa g.gif
Collection2000 Lasting perfection
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 12 13, 22:44)
Gal kuri galetu palygitni MF panstick ir Artdeco kamufliaza?

turiu abu, tai man Artdeco daug labiau patinka, nes ne taip matosi ant veido, daug geriau maskuoja, daug ilgiau išlieka ir net kvepia maloniau smile.gif MF ilgiau pabuvęs ant odos taip tarsi surasoja..na nemoku net tinkamai aibūdint, bet pakeičia savo išvaizdą, lyg į visus odos tarpelius sulenda ir taip nelygiai atrodo.
Tai va, jei reiktų rinktis - rinkčiausi Artdeco smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 13 sausio 2012 - 16:55
QUOTE(index @ 2012 01 13, 16:55)
turiu abu, tai man Artdeco daug labiau patinka, nes ne taip matosi ant veido, daug geriau maskuoja, daug ilgiau išlieka ir net kvepia maloniau smile.gif MF ilgiau pabuvęs ant odos taip tarsi surasoja..na nemoku net tinkamai aibūdint, bet pakeičia savo išvaizdą, lyg į visus odos tarpelius sulenda ir taip nelygiai atrodo.
Tai va, jei reiktų rinktis - rinkčiausi Artdeco smile.gif

Nusipirkau artdeco,tik dar labai mazai naudojau,bet kolkas ka pastebejau,tai kad tikrai gera maskuoja,bet reikia pirma paemus ant pirsto,tepti ji ant rankos,kad pasiltu ir tada ant veido - geriau pasidengia.
Atsakyti
Gal kas turite ir galite pakomentuoti artdeco žalią maskuoklį? g.gif Iš viso, geriau imti žalią ar įprastos spalvos? Žalias man atrodo kaip gydantis dar, nors gal klystu biggrin.gif
Atsakyti
aš turėjau žalią Artdeco, bet daugiau nepirkčiau. Persišviečia per pudrą, tepant pudrą ant viršaus, tas žalumas nusivalo, maskuoja jis irgi šiaip sau.
geriau Artdeco kamufliažas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 01 14, 12:41)
Gal kas turite ir galite pakomentuoti artdeco žalią maskuoklį?  g.gif  Iš viso, geriau imti žalią ar įprastos spalvos? Žalias man atrodo kaip gydantis dar, nors gal klystu biggrin.gif

Žalias labiau tinka plonu sluoksniu tepti didesnes paraudusias (kuperozines) vietas. Netinka spuogiukų maskavimui, nes būtent taškavimas persišviečia. Ir jis tikrai nieko negydo, tik neutralizuoja raudoną spalvą. Universaliau paprastas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2011 12 10, 15:18)
Susigundžiau ir ašįsigyjau. Tepasi tikrai neblogai, geriau nei Cartrige cons. Bet po geru 6-8 val oda atrode lyg išsausejus, taip baisiai doh.gif  ir jautesi ir matesi. na as dar po to ant viršaus  tepiau veiduka Lorealio True match kremine pudryte, tai gal ėji tą sausumą suteikė. Žiūrėsiu, bandysiu atskirrai panaudot.Bet ankščiau ši kremine pudrytė lyg ir nedžiovino  g.gif

Jau kurį laiką naudoju "Wet'n'Wild" maskuoklį. Jokio sausinimo nepastebėjau. Nors aš ir veidą stengiuosi gerai drėkinti smile.gif. Ir apskritai esu patenkinta tuo maskuokliu, nes keturios spalvos įvairioms paskirtims ir galima jas maišyti, išgauti norimą atspalvį, naudoti įvairioms veido zonoms. Man ypač patinka šviesiai rožinė produkto skiltis : dailiai paskaistina, pašviesina paakius - taip pat naudoju ir kitom veido vietoms : paslepia, kas nepatinka ir nesimato ant odos.
Na, tai nėra gruntinis maskuoklis ar kamufliažas - jis lengvesnis ir skirtas tokiam makiažui kurti.
Beje, palyginus nesenai bandžiau "L'oreal True Match" pudrą - nepatiko ir pasirodė, kad sausino odą, paryškino sausesnius odos plotelius, kurių paprastai net nesimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 sausio 2012 - 16:13
gal galit pasakyt kur rasti Artdeco kamufližą Kaune? Nu visur atrodo išieškojau, nu niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2012 01 14, 16:45)
gal galit pasakyt kur rasti Artdeco kamufližą Kaune? Nu visur atrodo išieškojau, nu niekur nerandu  doh.gif

Sarmoj Akropolyje
Papildyta:
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 01 14, 11:41)
Gal kas turite ir galite pakomentuoti artdeco žalią maskuoklį?  g.gif  Iš viso, geriau imti žalią ar įprastos spalvos? Žalias man atrodo kaip gydantis dar, nors gal klystu biggrin.gif

Jei paraudusioms vietoms tai imkit žalią - gerai neutralizuoja raudonumą. Šiaip žalumas tikrai ryškus, po to reikia ant viršaus kruopščiai padengti pudrą.
Jis nėra gydantis, čia tik dek. kosmetikos produktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 14 sausio 2012 - 17:03