Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Elaine @ 2011 11 22, 12:48)
Va,butent,reikia spalva atitaikyt,o kaip ta padaryt perkant internetu?! doh.gif nors man atrodo artdeco kosmetikos droge maciau,ar klystu? unsure.gif

Yra droge, kosmadoj, douglase, sarmose, kai kuriose kristianose. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 22 lapkričio 2011 - 16:35
Catrice Cover Stick
user posted image
Turiu sviesiausio atspalvio, kuris yra i rusvuma vos vos. Maskuoklis patinka, minkstai tepasi, gerai dengia. Is bedos tinka ir paakiam, bet labiau paraudimam, kapiliaram, spuogeliam, demelem ir t.t.
Minusas- trumpas laikymasis. Kaip uz tokia kaina esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 21, 15:52)
Aš tai vis dėlto siūlyčiau artdeco camouflage. Puikiai maskuoja ir labai ilgai laikosi, tikrai rimtas maskuoklis. As turiu beda, kad vos sutrenkus stipriau ant kuno atsiranda melynes, tai jis man taip maskuodavo, jog nieko nesimate nei zymes  4u.gif  tik reik tinkamai spalva atitaikyt.

user posted image

Sis maskuoklis mano pats paciausias wub.gif maskuoja super gerai net ir tuos giluminius spuogus padaro vos matomus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 26 lapkričio 2011 - 12:13
Clinique Advanced Concealer
user posted image
šiandien gavau iš USA, žiauriai prašoviau su spalva doh.gif (bet ten ti dvi ir yra biggrin.gif ) light tiks tik baltaodem, bet vistiek 1mm išspaudžiau pažiureti blush2.gif ir tikrai imsiu tamsesni, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif maskuoja 10balu, iškart patapoma kaip pudra, nera to riebaus kremo pojučio, o jau padengimo ekonomiškumas lotuliukas.gif thumbup.gif su vienu mažu lašeliu manau kad visa veida užmasuosi tikrai, nes to mano 1mm vienam paakiui užteko pilnai
vien žo šis keliauja į išaduotuvę, o naujas pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte šią priemonę?
Maybelline New York Dream Lumi Touch Highlighting Concealer

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 27 lapkričio 2011 - 15:35
gal kas isbandet sita Loreal true match maskuokli? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Džiaugiuosi nauju pirkinuku ax.gif. Pas mus irgi atsirado "Wet n Wild" kosmetikos (sakė nesenai, bet jau turbūt anksčiau) . Susigundžiau forumuose, blog'uose ir youtubėj išgirta maskavimo palete. Smagiai lygiai dengiasi kreminės konsistencijos spalvos - galima išgauti norimą atspalvį.

Žalia neutralizuoja, slepia raudonumus. Rudas pigmentuotas įprastinis maskuoklis yra maždaug vidutinio tamsumo - man per tamsus, bet galima nesunkiai pašviesinti naudojant rausvą spalvą, kuri skirta ir paakių zonai skaistinti. Šviesi spalva - subtilus, mažiau kreminis highlighter'is, kuris taip pat šviesina odą ir tinka skruostikauliams, zonai po antakiu paryškinti smile.gif.

Galima gražiai pasmakuoti ir neapkrauna, nesimato ant odos. Kol kas įspūdis geras bigsmile.gif . Nepastebėjau sausinimo - bus matyti vėliau. Dar neaišku dėl išsilaikymo, bet tikiuosi, bus neblogas - papildysiu komentarą. Kvapas senosios kosmetikos - ale rožių, bet neįkyrus. Amerikiečių prekės ženklas. 6, 5g. Pasirodė, kad turėtų būti gan skalsus. "Eurokos" kainuoja apie 16Lt (įsigijau už 12).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 gruodžio 2011 - 13:56
Victorious, o gal esate bandžius catrice panašią maskuoklių paletę? gal gelėtumete sulyginti su Wet n Wild? nes man Catrice visai nepatiko, nors forume irgi neblogai išgirta... unsure.gif
Atsakyti
Buvau apžiūrėjusi, bet nepirkau, nes nepatiko. Ir konsultantė gyrė "Wet n Wild", o apie "Catrice" buvo skeptiškos nuomonės. Beje, yra "WnW" testeris stende mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, kas esate turėję Estee Lauderio Double Wear Stay-in-Place maskuoklį. Esu bandžiusi Douglase, prisimenu, kad nerealiai gerai maskuoja. Gal galėtų kas pakomentuoti kas naudoja ilgesnį laiką? Ar nekemša porų, ar nesubėga, kaip susitvarko su paakiais, spuogeliais, paraudimais ir pan?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 12 01, 15:43)
Džiaugiuosi nauju pirkinuku ax.gif. Pas mus irgi atsirado "Wet n Wild" kosmetikos (sakė nesenai, bet jau turbūt anksčiau) . Susigundžiau forumuose, blog'uose ir youtubėj išgirta maskavimo palete. Smagiai lygiai dengiasi kreminės konsistencijos spalvos - galima išgauti norimą atspalvį.

Žalia neutralizuoja, slepia raudonumus. Rudas pigmentuotas įprastinis maskuoklis yra maždaug vidutinio tamsumo - man per tamsus, bet galima nesunkiai pašviesinti naudojant rausvą spalvą, kuri skirta ir paakių zonai skaistinti. Šviesi spalva -  subtilus, mažiau kreminis highlighter'is, kuris taip pat šviesina odą ir tinka skruostikauliams, zonai po antakiu paryškinti smile.gif.

Galima gražiai pasmakuoti ir neapkrauna, nesimato ant odos. Kol kas įspūdis geras bigsmile.gif . Nepastebėjau sausinimo - bus matyti vėliau. Dar neaišku dėl išsilaikymo, bet tikiuosi, bus neblogas - papildysiu komentarą.  Kvapas senosios kosmetikos - ale rožių, bet neįkyrus. Amerikiečių prekės ženklas. 6, 5g. Pasirodė, kad turėtų būti gan skalsus. "Eurokos" kainuoja apie 16Lt (įsigijau už 12).

user posted image

Susigundžiau ir ašįsigyjau. Tepasi tikrai neblogai, geriau nei Cartrige cons. Bet po geru 6-8 val oda atrode lyg išsausejus, taip baisiai doh.gif ir jautesi ir matesi. na as dar po to ant viršaus tepiau veiduka Lorealio True match kremine pudryte, tai gal ėji tą sausumą suteikė. Žiūrėsiu, bandysiu atskirrai panaudot.Bet ankščiau ši kremine pudrytė lyg ir nedžiovino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 12 09, 21:48)
Merginos, kas esate turėję Estee Lauderio Double Wear Stay-in-Place maskuoklį. Esu bandžiusi Douglase, prisimenu, kad nerealiai gerai maskuoja. Gal galėtų kas pakomentuoti kas naudoja ilgesnį laiką? Ar nekemša porų, ar nesubėga, kaip susitvarko su paakiais, spuogeliais, paraudimais ir pan?

user posted image

Aš turiu, laiko tai tikrai gerai ir maskuoja nerealiai, tik dėl porų kimšimo nežinau.
Atsakyti