Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Sveikos. Mane gana dažnokai paberia tai nepamainomas daiktas yra žalias Artdeco Perfect Stick pieštukas thumbup.gif naudoju gal jau kokį 4tą iš eilės ir kitų nesidairau biggrin.gif Jis su arbatmedžiu tai padžiovina spuogelius, sodriai tepas smile.gif
Atsakyti
gal yra atsiliepimų apie šį maskuoklį?
clinique redness solutions targeted corrector
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 11 04, 20:54)
stipriai maskuoja, tad reik atsargiai su jo kiekiu ir labai svarbu spalvą atitaikyt, nes matosi kitaip  doh.gif , aš tai jį visada turiu kaip priemonę "kritiniams" atvejams  biggrin.gif , kai atsiranda netikėtų odos problemų, kasdienai jis sunkokas ir (man bent jau) visiškai nereikalingas  smile.gif

kaina kažkur iki 25Lt  4u.gif

Pritariu,geras,nors man paskutiniu metu ko tais sausina g.gif
Atsakyti
Įdomus puslapis apie MASKUOKLIUS bigsmile.gif

http://concealerreviews.org
Atsakyti

Ateinu su didžiauuuuusiom pagyrom Collection 2000 lasting perfection maskuokliui. Jaučiuosi atradusi pagaliau idealų maskuoklį mano itin tamsiems paakiams. Turiu ir Bourjois healthy mix, kuris maskuoja palyginus neblogai, bet Collection 2000 dar geriau. Išsilaiko man net po ilgiausios sunkiausios dienos, maskuoja 100% ir kas svarbiausia jis visai nesausina, nesubėga į raukšleles, atrodo lyg nieko papildomai paakiams nenaudota. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
reikia patarimo-kuo maskuoti randus ant veido? verysad.gif randai nuo ipjovimu stiklu,zaizdos siutos...nuo operacijos praeje 2,5men,taigi randai dar ryskus rausvi...patarkit,kokias priemones naudoti,kad nors minimaliai paslepti raudonuma(nesinori kiekviena diena darytis vakarinio makiazo su keliais sluoksniais iv.pudros)...beje,beda dar ir ta,kad veido oda labai sviesi doh.gif
Is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 11 21, 12:26)
Sveikos,
reikia patarimo-kuo maskuoti randus ant veido? verysad.gif randai nuo ipjovimu stiklu,zaizdos siutos...nuo operacijos praeje 2,5men,taigi randai dar ryskus rausvi...patarkit,kokias priemones naudoti,kad nors minimaliai paslepti raudonuma(nesinori kiekviena diena darytis vakarinio makiazo su keliais sluoksniais iv.pudros)...beje,beda dar ir ta,kad veido oda labai sviesi doh.gif
Is anksto aciu uz pagalba 4u.gif

as jum siulyciau vichy dermablend produktus 4u.gif tikrai labai stipriai maskuojantys.ten man rodos tik pudros yra,bet jas pilnai galima naudoti kaip maksuokli tik tam tikrom vietom ir yra svieisu atsaplviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 21, 14:56)
as jum siulyciau vichy dermablend produktus 4u.gif tikrai labai stipriai maskuojantys.ten man rodos tik pudros yra,bet jas pilnai galima naudoti kaip maksuokli tik tam tikrom vietom ir yra svieisu atsaplviu smile.gif

Aciu smile.gif
o gal zinote,kokios kainos ir kur ju ieskoti? ax.gif
siaip butu patogiau kazkoks tai maskuojamasis piestukas,nes naudojant tik probleminem vietom,gali tekti pudryte ismesti del pasibaigusio galiojimo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Elaine @ 2011 11 21, 16:21)
Aciu smile.gif
siaip butu patogiau kazkoks tai maskuojamasis piestukas,nes naudojant tik probleminem vietom,gali tekti pudryte ismesti del pasibaigusio galiojimo unsure.gif

va,berods radau ir kazka panasaus i piestuka drinks_cheers.gif
user posted image
tik dabar reikia rasti,kur pirkt ir kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 11 21, 14:27)
Aciu smile.gif
Papildyta:
va,berods radau ir kazka panasaus i piestuka drinks_cheers.gif
user posted image
tik dabar reikia rasti,kur pirkt ir kokia kaina g.gif

as esu turejus butent ta piestuka,bet jis irgi skaitosi pudra biggrin.gif siaip kur lt pirkti tai net nzn,siustis galima is cia:
http://www.mistrys.c...m...d=77731&p=1
tik cia ziuriu nera to piestuko,bet manau pudra dar geriau ta butu,ploniu pasidengtu,lengviau sloksniuoti po truputeli ir naturaliau atrodys tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 21, 16:46)
as esu turejus butent ta piestuka,bet jis irgi skaitosi pudra biggrin.gif siaip kur lt pirkti tai net nzn,siustis galima is cia:
http://www.mistrys.c...m...d=77731&p=1
tik cia ziuriu nera to piestuko,bet manau pudra dar geriau ta butu,ploniu pasidengtu,lengviau sloksniuoti po truputeli ir naturaliau atrodys tada mirksiukas.gif

o as radau cia:
http://www.amazon.co...1B2Y1D17W6N21C0
ko gero reikes bandyt uzsisakinet smile.gif
Aciukas Jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2011 11 21, 13:26)
Sveikos,
reikia patarimo-kuo maskuoti randus ant veido?

Aš tai vis dėlto siūlyčiau artdeco camouflage. Puikiai maskuoja ir labai ilgai laikosi, tikrai rimtas maskuoklis. As turiu beda, kad vos sutrenkus stipriau ant kuno atsiranda melynes, tai jis man taip maskuodavo, jog nieko nesimate nei zymes 4u.gif tik reik tinkamai spalva atitaikyt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 11 21, 17:52)
Aš tai vis dėlto siūlyčiau artdeco camouflage. Puikiai maskuoja ir labai ilgai laikosi, tikrai rimtas maskuoklis. As turiu beda, kad vos sutrenkus stipriau ant kuno atsiranda melynes, tai jis man taip maskuodavo, jog nieko nesimate nei zymes  4u.gif  tik reik tinkamai spalva atitaikyt.

user posted image

Va,butent,reikia spalva atitaikyt,o kaip ta padaryt perkant internetu?! doh.gif nors man atrodo artdeco kosmetikos droge maciau,ar klystu? unsure.gif
Atsakyti