Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 29, 12:03)
O gal kuri esate bandžius/naudojate maybelline mineralinį maskuoklį ir collection 2000 ir galėtų juos abu palyginti? renkuosi tarp šių dviejų, kažin kuris geriau maskuoja ir geriau išsilaiko, ir būtų tinkamesnis paakiams g.gif

Sprendžiant iš atsiliepimų, manau, kad "Collection 2000". Kur žadat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 10 01, 11:02)

Užsikrėtei Collection 2000 manija? biggrin.gif 4u.gif

Man buvo lauktuvių parvežę išgirtą Maybelline mineralinį maskuoklį, bet spalva per tamsi buvo, tad teko tik ant rankos pateplioti, tai galiu pasakyti, kad Maybelline ant rankos rodės sausesnis nei Collection 2000. Pastarasis žymiai drėgnesnis ir nesubėga į raukšleles tiek. 4u.gif
Atsakyti

Tai greičiauisiai iš ebay... smile.gif
Atsakyti
o lietuvoj nėra to maskuoklio pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 01, 12:31)
Tai greičiauisiai iš ebay... smile.gif

Aš jau imu bijoti ebay, nes dar negavau praeitąkart pirkto maskuoklio... unsure.gif
Atsakyti

O apie kurį būtent "Collection 2000" maskuoklį kalbate? blush2.gif
user posted image
Šitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 01 spalio 2011 - 15:45
Aš dabar taip pat norėčiau išbandyti Collection 2000. bet kaip nervina, kad Lietuvoj nėra, teks ebay ieškotis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 28, 11:43)
Artdeco Camouflage  thumbup.gif
user posted image
gerai islieka ir nesausina. ta vieta neblizga ir neisisryskina.

Geras sitas? g.gif kokia jo kaina? jauciu ji reiks ir imt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 04, 20:11)
Geras sitas?  g.gif kokia jo kaina? jauciu ji reiks ir imt

stipriai maskuoja, tad reik atsargiai su jo kiekiu ir labai svarbu spalvą atitaikyt, nes matosi kitaip doh.gif , aš tai jį visada turiu kaip priemonę "kritiniams" atvejams biggrin.gif , kai atsiranda netikėtų odos problemų, kasdienai jis sunkokas ir (man bent jau) visiškai nereikalingas smile.gif

kaina kažkur iki 25Lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 04 lapkričio 2011 - 20:55
QUOTE(Estela_ @ 2011 11 04, 21:54)
kai atsiranda netikėtų odos problemų, kasdienai jis sunkokas ir (man bent jau) visiškai nereikalingas  smile.gif

tai man jis reikalingas butu tik ant spuogelio.. tai ir kasdien gal nieko butu, nors nebuna man spuogu kasdien aciu die.. biggrin.gif nu vienu zodziu manau reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Su maybeline mineraliniu maskuokliu gerai spuogelius maskuoti, bet paakiu nepatarciau, bent jau man i raukslytes subega.
Atsakyti
Maybelline mineralinis patiko, neblogai raudonį aplink nosį pamaskuoja, spuogelius, paakius kaip kada (maskuoja neblogai, tik kartais linkęs subėgt), šiuo metu paakiams naudoju Garnier Roll-on Anti dark circles, tai galiu pasakyt, kadangi mano paakiai nėra labai tamsūs, tai maskavimo pakanka ir laikosi geriau negu Maybelline mirksiukas.gif
Atsakyti