Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Dorotti @ 2011 09 12, 11:00)
Labai domina nuomonės apie Make up for ever CAMOUFLAGE CREAM PALETTE  4u.gif Kaip maskuoja?

mane taip pat domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
As naudoju Stila One Step Correct Triple Swirl Helix Primer.

Stai toki:

http://www.ulta.com/...sImpprod2390219

Simtu procentu teigti,kad jis magiskas,nerealus,negaliu,kiekvienai individualiai matyt,bet man sitas dalykelis nepamainomas.Antra buteliuka naudoju,jis toks lengvas,viska ko nereikia paslepia,ir kas mane labiausiai dziugina-labai skaisciai ir gaiviai atrodo oda.Kas aktualu rukancioms:).9 balai is 10.
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2011 09 12, 15:20)
As naudoju  Stila One Step Correct Triple Swirl Helix Primer.

Stai toki:

http://www.ulta.com/...sImpprod2390219

Simtu procentu teigti,kad jis magiskas,nerealus,negaliu,kiekvienai individualiai matyt,bet man sitas dalykelis nepamainomas.Antra buteliuka naudoju,jis toks lengvas,viska ko nereikia paslepia,ir kas mane labiausiai dziugina-labai skaisciai ir gaiviai atrodo oda.Kas aktualu rukancioms:).9 balai is 10.

o tai jis cia kai[p ir krempudra? ar naudoji ant virsaus dar ka nors?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 12, 16:22)
o tai jis cia kai[p ir krempudra? ar naudoji ant virsaus dar ka nors?

Jis primeris-maskuoklis-spalvos lygintojas ir "spindintojas" viename.Nesu megeja darytis is veido kaukes-nenaudoju po jo krempudros,bet kam patinka -kodel gi ne,galima ir ja ant virsaus.As biria Dior naudoju ,ir ant virsaus meteoritais skruostus perbraukiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2011 09 12, 15:20)
As naudoju  Stila One Step Correct Triple Swirl Helix Primer.

As ji tik ant rankos bandzius, bet visai jokio efekto... Gal ant veido kitaip butu buve, bet man labiausiai reikejo zalumo, t.y. kad paraudimus pamaskuotu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 12, 18:00)
As ji tik ant rankos bandzius, bet visai jokio efekto... Gal ant veido kitaip butu buve, bet man labiausiai reikejo zalumo, t.y. kad paraudimus pamaskuotu.

Ant veido jis visiskai kitaip atrodo nei ant rankos mirksiukas.gif
Pas mane pacia yra paraudimu,kai kur ir kapiliarai jau pasirode-buvau nustebus-toks ispudis kad antra oda svaria svaria uzsidejau rolleyes.gif .Bet velgi sakau-kas man tiko idealiai,kitom merginom gali ir netikti.
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Patarkit ar medium atspalvis tinka sviesesnei odai?
Atsakyti
Sveikos,

ketinu nusipirkti Maybelline mineral power maskuokį, ieškau www informacijos ir suglumau dėl spalvų pasirinkimo, gal galite patarti kokią spalvą reiktų rinktis, jeigu esu pakankamai šviesi:

sand 970
beige/medium
fair
beige 975
ivory
cream 965

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 23, 22:07)
ketinu nusipirkti Maybelline mineral power maskuokį, ieškau www informacijos ir suglumau dėl spalvų pasirinkimo, gal galite patarti kokią spalvą reiktų rinktis, jeigu esu pakankamai šviesi:

Na spalvos eina taip:
-fair
-ivory
-cream
-beige
-latte
-sand

Tik ant pacios pakuote dar buna pvz 'fair' spalvai urasas yra ir 'light 0-1' (berods toks), tai paskui glumina 'light' ta spalva cia skaitosi ar 'fair' ir pan.

Jei esant sviesi, tai rinkites viena is dvieju sviesiausiu spalvu, t.y. 'fair' arba 'ivory' - pirmoji neutralaus tono daugiau, o antroji i geltonuma, tai va sita pagal savo oda rinkites. O spalva ju labai panasi ('ivory' irgi is 'light' kategorijos, tik rodos 'light 3-4' ar pan).
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 23, 22:07)
Sveikos,

sand 970
beige/medium
fair
beige 975
ivory
cream 965

ačiū 4u.gif

Shopingas gerai viską aprašė, o aš dar paveiksliuką įdedu, gal padės:
user posted image
The Maybelline Mineral Power Concealer comes in 6 shades, namely Fair (10), Ivory (20), Cream (30), Beige (50), Latte (60) and Sand (40).

Aš pati esu šviesiaodė, bet ne porcelianinė, bet pirkau pati šviesiausią ir man jis puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 09 12, 10:00)
Labai domina nuomonės apie Make up for ever CAMOUFLAGE CREAM PALETTE  4u.gif Kaip maskuoja?

Normaliai maskuoja, bet jei pvz tepsite ant paserpetojusios odos, sausesnio plotelio, tai dar labiau isryskina sausuma.
antras minusas - spalva sviesi per sviesi, tamsi per tamsi, o ta vidutiniskai ruda turi tokio kaip peleno atspalvi. kai uzmaskuoji ka nors, tai atrodo toje vietoje pajuodavusi deme. bet sita problema galima isprest maisant tamsia ir sviesia spalvas.
Man didesnis minusas sausinimas. kur kas labiau patinka
Artdeco Camouflage thumbup.gif
user posted image
gerai islieka ir nesausina. ta vieta neblizga ir neisisryskina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 28 rugsėjo 2011 - 10:43
O gal kuri esate bandžius/naudojate maybelline mineralinį maskuoklį ir collection 2000 ir galėtų juos abu palyginti? renkuosi tarp šių dviejų, kažin kuris geriau maskuoja ir geriau išsilaiko, ir būtų tinkamesnis paakiams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 29 rugsėjo 2011 - 10:04