Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Kazanova @ 2011 08 29, 00:08)
patarkite kurios firmos baltas piestukas tepa geriausiai vidinius akies krastus

ne į tą temą pataikėt...
http://www.supermama...howtopic=108673
Atsakyti
gl kas turi atsiliepimu apie Elizabet Arden, Calvin Clein, The body shop, Revlon maskuoklius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 08 22, 13:32)
Naudoju Rimmel Hide the blemish
user posted image

Maskuoja pakankamai gerai, bet problematiškos odos problemų tikrai neužmaskuotų idealiai.
Naudoju ir paakiams, ir visokiems paraudimukams. Atrodo natūraliai, po akimis aišku subėga, tad iškart reiktu užfiksuoti biria pudra. Patinka, o ir kaina nesikandžioja  thumbup.gif

Slamstas. Nusipirkau praeita savaite, na bet pas mane oda tikrai ne ideali, gal todel. Nors ir taip man jokiu paraudimu neuzmaskuoja o ir sunku labai sulyginti jei padaugini, viskas nusivalo iskart, negaliu kaip nervuoja. Gal kas gali rekomenduoti gera maskuokli problematiskai odai? As galvoju koki skysta pabandyt rytoj, bet nenoriu vel nusivilt mastau.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaa glushenko: 31 rugpjūčio 2011 - 17:57
As bandysiu ArtDeco camouflage stick arba cream maskuokli, girdejau labai geru atsiliepimu. Bet ji reikia uzsisakinet is interneto man atrodo, nes sunku UK parduotuvese gauti,pfft. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miaa glushenko: 31 rugpjūčio 2011 - 18:29
QUOTE(miaa glushenko @ 2011 08 31, 18:56)
Gal kas gali rekomenduoti gera maskuokli problematiskai odai? As galvoju koki skysta pabandyt rytoj, bet nenoriu vel nusivilt  mastau.gif .

Jei esate UK, nusipirkite Collection 2000 Lasting Perfection Concealer, nu super good.gif Maskuoja gerai, išlieka ilgai. Visus spuogelius bei paakius juo maskuoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 08 31, 17:39)
Jei esate UK, nusipirkite Collection 2000 Lasting Perfection Concealer, nu super good.gif Maskuoja gerai, išlieka ilgai. Visus spuogelius bei paakius juo maskuoju wink.gif

Butinai pabandysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 08 22, 15:32)
Naudoju Rimmel Hide the blemish
user posted image

pirmasis mano paauglystės maskuokis biggrin.gif dar juos gamina?smile.gif
šiaip, pradžioje naudojau paakių maskavimui, tačiau labai išsausindavo odą ir ji pleiskanodavo. spuodelius maskuoti buvo kaip ir neblogi - bet irgi sausindavo odą.

dabar naudoju
user posted image

nors kai konsultantė parodė ant jos odos patepus blizgėjo, man ne per kur neblizga biggrin.gif tepu spuogelius, randelius - visai nieko, nors norimo efekto pilnai neišgauna. paakių nebandžiau maskuoti;) reiks pabandyti.

o maybelline minerals maskuoklį apart ebay ir amazon galima kur kitur nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 03, 13:16)
o maybelline minerals maskuoklį apart ebay ir amazon galima kur kitur nusipirkti?

aha, ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2011 09 03, 14:22)
aha, ir man įdomu  ax.gif

Turbut, kad ne. Bent kai pati pirkau, ieskojau is kur dar butu galima nusipirkti. Kadangi niekas nesiunte ten kur man reikejo, tad pasirinkau Ebay biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2011 09 03, 14:16)

Jei tinka per tarpininkes, tai target.com, cvs.com, drugstore.com ir tt.
Atsakyti
Į pabaigą "BENEFIT Boi-ing" maskuoklis. Kiek tamsokas buvo man pats šviesiausias numeris. Maskavimas/išsilaikymas vidutinis. Neypač patogi pakuotė. Nekartočiau - man nieko ypatingo unsure.gif
Atsakyti
Labai domina nuomonės apie Make up for ever CAMOUFLAGE CREAM PALETTE 4u.gif Kaip maskuoja?
Atsakyti