Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Ar galit nurodyti ebay pardaveja (nuoroda), kuris gera (nepadielkine) pardavinetu: "MAYBELLINE MINERAL POWER CONCEALER" (reiktu natural). O tai pati ilindau... boze, kainos skirtingos, skirtumas ant 10 dolciu. Tai cia ir apsipirkti galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 13, 23:23)
Ar galit nurodyti ebay pardaveja (nuoroda), kuris gera (nepadielkine) pardavinetu: "MAYBELLINE MINERAL POWER CONCEALER" (reiktu natural). O tai pati ilindau... boze, kainos skirtingos, skirtumas ant 10 dolciu. Tai cia ir apsipirkti galima  doh.gif

O tai net ir tokias firmas kaip Maybelline kažkas padirbinėja?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 08 14, 01:03)
O tai net ir tokias firmas kaip Maybelline kažkas padirbinėja?

nu kai kaina 2,99 usd + siuntimas tik 2,5 usd.... O kitur kaina 10 usd + siuntimas.... Gerai gerai, busiu durna klausima uzdavus kai kam lotuliukas.gif p.s. gal ne padelkas daro, bet NEVA PARDUODA TA, o gauni NE TA.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 14, 00:18)
nu kai kaina 2,99 usd + siuntimas tik 2,5 usd.... O kitur kaina 10 usd + siuntimas.... Gerai gerai, busiu durna klausima uzdavus kai kam  lotuliukas.gif  p.s. gal ne padelkas daro, bet NEVA PARDUODA TA, o gauni NE TA.

Maybelline, Loreal ir pan firmoms cia labai daznai buna akcijos, kad 1 perki, antras puse kainos (arba isvis 2 uz 1 kaina arba kokia 40%) - manau tokie pardavejai uzsiperka daugiua ir tiek (arba gauna is kazkur pigiau ir pan). Tikrai nebijokit pirkt, jei ir nebrangus jis - juk realiai ir kainuoja gal apie $5 (nepamenu tikslios kainos) sitas maskuoklis, o jau paskui kaip kas moka suktis. Ebay juk kokias nori, tokias kainas pardavejai deda - ne karta ieksojau reikiamo daikto pigiau, tai budavo dar brnagiau nei parduotuvese. biggrin.gif

Svarbu ziurekit koks feadback'as prie pardavejo, ka raso, jei yra neigiami/neutralus atsiliepimai, o jei viskas gerai, tai tikrai nebijokit mazos kainos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 14, 01:23)
Maybelline, Loreal ir pan firmoms cia labai daznai buna akcijos, kad 1 perki, antras puse kainos (arba isvis 2 uz 1 kaina arba kokia 40%) - manau tokie pardavejai uzsiperka daugiua ir tiek (arba gauna is kazkur pigiau ir pan). Tikrai nebijokit pirkt, jei ir nebrangus jis - juk realiai ir kainuoja gal apie $5 (nepamenu tikslios kainos) sitas maskuoklis, o jau paskui kaip kas moka suktis. Ebay juk kokias nori, tokias kainas pardavejai deda - ne karta ieksojau reikiamo daikto pigiau, tai budavo dar brnagiau nei parduotuvese.  biggrin.gif

Svarbu ziurekit koks feadback'as prie pardavejo, ka raso, jei yra neigiami/neutralus atsiliepimai, o jei viskas gerai, tai tikrai nebijokit mazos kainos. wink.gif

fedbackai neblogi buvo tu pigesniu... man tik svarbiausia, kad butu ne zmogus, kuris tik retkarciais perparduoda, nes esu nusvilus biggrin.gif Nieko, jau pradedu po biski ikirsti ebeju biggrin.gif Tiesa, o angliskai koks atspalvis turetu buti tas natural? Vis kiek ziurejau, tai pagrinde Beige
Atsakyti
ot dilema... nesuprantu kokie cia atspalvisai, ebay Natural memaciau doh.gif Daugiausia LAte, dark biggrin.gif arba "MAYBELLINE MINERAL POWER CONCEALER~BEIGE 975"

O mano oda nei sviesi, nei tamsi, vidutine doh.gif Galvoju imti ta Beige ar ne
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 14, 00:28)
fedbackai neblogi buvo tu pigesniu... man tik svarbiausia, kad butu ne zmogus, kuris tik retkarciais perparduoda, nes esu nusvilus biggrin.gif Nieko, jau pradedu po biski ikirsti ebeju biggrin.gif Tiesa, o angliskai koks atspalvis turetu buti tas natural? Vis kiek ziurejau, tai pagrinde Beige

QUOTE(kvyka @ 2011 08 14, 00:50)
ot dilema... nesuprantu kokie cia atspalvisai, ebay Natural memaciau  doh.gif  Daugiausia LAte, dark biggrin.gif arba "MAYBELLINE MINERAL POWER CONCEALER~BEIGE 975"

O mano oda nei sviesi, nei tamsi, vidutine  doh.gif  Galvoju imti ta Beige ar ne

Tikrai nereiketu taip del vieno karto nusivilt - as nelabai kreipiu demesi pas ka perku (t.y. zmogus savo ispardavineja ar uzsiima prekyba ar isvis kokia parduotuvele), kartais net kaip tik ziuriu, kad butu toks, kur tikrai savo daiktus ispardavineja. Na bet viskas priklauso nuo prekes, o siuo atveju neziurekit taip jau labai - jeigu atsius ne tai, ka turi (cia blogiausias scenarijus), tai pardavejui blogai, o jus pinigelius per case'a atgausit. Bet gi cia vienetai tokiu pardaveju aferistu.....

Nesupratau jusu klausimo 'Tiesa, o angliskai koks atspalvis turetu buti tas natural?' - 'natural' gi ir bus taip pat angliskai. Bet man rodos tokio atspalvio nera - pilnas maskuoklio pavadinimas yra 'Mineral Power™ Natural Perfecting Concealer', tai gal jus is cia ta 'natural' traukiat... g.gif

Sio maskuoklio yra 6 atspalviai: fair, ivory, cream, beige, latte ir sand. Man rodos jums turetu tiks 'beige', jei esat visutinio tamsumo odos. Nueikit i MAYBELLINE puslapi, apacioje kur atspalviai rinkites 'view spectrum' ir ten issirinkit sau artimiausia odos atspalvi, o tada ismes jums kokio tiksliai sio maskuoklio atspalvio reikia.

---------------------------------------------------------

Svarbiausia ziurekit, kad siustu i LT, o atspalviu tikrai randu ir 'cream', ir 'beige', ir 'sand' - kazkuris is siu sakyciau jusu, nes jei oda vidutine, sviesesnio nereikia. Imetu kelis pardavejus:
VIENAS
DU
TRYS
KETURI
PENKI - sis turi daug atspalviu pasirinkime, visus jums galimus
SESI - irgi turi daug atspalviu

I reitingus ne visu ziurejau, bet 99 pakankamai, toki daikta drasiai pirkciau ir is su 90 reitingu esancio pardavejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 14 rugpjūčio 2011 - 00:33
QUOTE(shopingas @ 2011 08 14, 02:26)

aciu jums labai. Ta "natural" istraukiau is komentavusiu si maskuokli... Dvi kazkurios rase, kad turi atspalvi natural, tai ir susimeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 14, 11:07)
aciu jums labai. Ta "natural" istraukiau is komentavusiu si maskuokli... Dvi kazkurios rase, kad turi atspalvi natural, tai ir susimeciau  4u.gif

Kai paraset sita, tai jei gerai pamenu, ten buvo kalbama ar Vokietijoj jis yra ir ten isvis tik keli atspalviai ir kitokiais pavadinimais.
Atsakyti
Gal kuri galit rekomenduoti žalią maskuojamąją priemonę? Man ji reikalinga odos paraudimams ir spuogeliams... g.gif Būtų gerai LT nusipirkt...
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 20, 19:34)
Gal kuri galit rekomenduoti žalią maskuojamąją priemonę? Man ji reikalinga odos paraudimams ir spuogeliams... g.gif Būtų gerai LT nusipirkt...

turiu Artdeco Perfect Stick, pamaskuoju kai būna ypatingos progos skruostukus, kad neduokdie paraudimai kokie neišlįstų doh.gif biggrin.gif
šiaip jis labai žalias, ant viršaus būtinai reikia tepti pudrą,...
bet skalsus, geras produktas, mano jautrios odos neerzina.

dešinėje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 25, 20:20)
Sephora.com  smile.gif

tai atsidarius sephora.com duoda pasirinkt sali, jeigu pasirenku italija kur gyvenu jokios e-pardes nera. ar cia reikia rinktis amerika? g.gif g.gif
Atsakyti