Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(atigisa @ 2011 02 15, 12:14)
Sakykit, nusipirkau paprikas Jupiter, pasirodo jos skirtos auginti lauke (neapsižiūrėjau) ar gerai man augs šiltnamyje, gal kuri auginot?

neauginau, bet manau, kad augs šiltnamyje kuo puikiausiai.
Atsakyti
Siandien dar triju rusiu pipiriukai islindo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 02 15, 13:14)
Sakykit, nusipirkau paprikas Jupiter, pasirodo jos skirtos auginti lauke (neapsižiūrėjau) ar gerai man augs šiltnamyje, gal kuri auginot?

Jupiter neauginau, bet gali nesijaudint ir sėt jas, jei jau lauke auga, tai šiltnamyje tikrai derės - paprikos mėgsta šilumą smile.gif Kaip pavyzdį galiu pasakyt, kad lauko pomidorai šiltnamyje irgi puikiai dera. Išbandyta smile.gif

Kažkas man su tom čili sėklom netvarkoj.. g.gif arba jau iš didelio rašto išėjau iš krašto.. Taigi išlindo iš po žemių RA-By*** daigelis, pasidairė ir atidavė galus mad.gif mad.gif mad.gif
Dar Aistės čiliukus Juočkius Perlus buvau pamiršusi pasėt doh.gif ieškau, ieškau kur gi jie, gal sudygo.. pasirodo dar dėžutėj tebetupi - laukia sėjos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Paprika kiša galveles ,o čiliukai nė gyvos dvasios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 16, 08:03)
Kažkas man su tom čili sėklom netvarkoj.. g.gif arba jau iš didelio rašto išėjau iš krašto.. Taigi išlindo iš po žemių RA-By*** daigelis, pasidairė ir atidavė galus mad.gif  mad.gif  mad.gif 
Dar Aistės čiliukus Juočkius Perlus buvau pamiršusi pasėt doh.gif ieškau, ieškau kur gi jie, gal sudygo.. pasirodo dar dėžutėj tebetupi - laukia sėjos doh.gif  doh.gif

gal suprato anas, kad gerai gyveni ir be taip.. rolleyes.gif
O kad pamiršti guli nepasėti, tai tik geriau - nu koks čia tiems daigams gyvenimas tokiais orais? Ant palangės per šalta, atokiau per tamsu. Va dabar pasėsi, šiltai sau sudigs, kaip sykis kovo saulei plieskiant ir džiaugsis gyvenimu ant palangės mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane, tai toj vietoj kur jie stovi, tai saules buna maximaliai kiek buna per diena. Stovi daigykloj su egzotiniais sejinukais. po apacia radijatorius, tai temperatura svyruoja nuo 20 iki 30 laipsniu tam tarpe... sejinukai patenkinti kol kas rolleyes.gif Deja, visi netilps - tai desiu tik idomesnes rusis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 16, 10:50)
Pas mane, tai toj vietoj kur jie stovi, tai saules buna maximaliai kiek buna per diena. Stovi daigykloj su egzotiniais sejinukais. po apacia radijatorius, tai temperatura svyruoja nuo 20 iki 30 laipsniu tam tarpe... sejinukai patenkinti kol kas rolleyes.gif Deja, visi netilps - tai desiu tik idomesnes rusis blush2.gif

O as tuos isdygusius nakciai uzdengiu ir padedu arciau radiatoriaus, o diena nesioju, nuo vieno lango, prie kito, kur saules daugiau ax.gif Gal viskas bus gerai rolleyes.gif Dar ne visi sudyge, bet siandien vel pora rusiu matosi gyvybe rodo 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jau atidengiat ir nukeliat ant palanges kai augaliukai kaip kareivukai stovi ir seklyciu luksta numete? Ar tik jie prasikala ir is kart perkeliat? Pasimeciau-nezinau ka daryti g.gif

Pas mane neisdygo ne vienas habaneras ir ne vienas varpelis schmoll.gif Ir tik 2 bybukai kaip kareivukai stovi g.gif Gerai, kad daug prisodinau, o tai tureciau is viso mazai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 vasario 2011 - 11:50
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 16, 11:36)
Merginos, o jau atidengiat ir nukeliat ant palanges kai augaliukai kaip kareivukai stovi ir seklyciu luksta numete? Ar tik jie prasikala ir is kart perkeliat? Pasimeciau-nezinau ka daryti g.gif

As nudengiu ir dedu ant palanges jau kalbiukus, bet naktim dar dengiu juos ax.gif Bet tie kabliukai sekmingai tiesiasi ir ant palanges ir lenda dar nauji, tai gal nera jiem taip blogai rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane ant palanges ne kurortas-pakankamai vesu dabar... tik saulytes jiems turetu buti pakankamai-visa diena sviecia bigsmile.gif Tai gal tada perkelti jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 16, 11:36)

Pas mane neisdygo ne vienas habaneras ir ne vienas varpelis schmoll.gif Ir tik 2 bybukai kaip kareivukai stovi g.gif  Gerai, kad daug prisodinau, o tai tureciau is viso mazai...

Isdigs dar, nenusimink 4u.gif Kada sejai?As dali 02.06 ir 02. 07, tai kasdien vis po nauja daigeli dar islenda, siandien kaip tik varpelis gyvybe pradejo rodyt ax.gif
Atsakyti
As vasario 9 pasejau ax.gif Tai gal tikrai per greitai noriu... O dar tada klausimas-pas mane vienam indelyje vieni jau issitiesine, o kiti net neisdyge...tai irgi perkelti ant palanges?
Atsakyti