Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(saintlina @ 2011 02 14, 09:38)
Kajenai pas man galingi isaugo, kiek patįsę, bet vistiek stiprūs. Visas miškelis. O šiaip ir visi kiti gerai auga. Varpeliai gal gležniausi. Bet visus jau tuoj reiks išsodint, nes ankšta jiems darosi.

O kada seti jie,kad jau anksta darosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir pas mane sudygo biggrin.gif Tai dabar jau nukelt nuo radijatoriaus ir atidengt g.gif ar kaip daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 14, 09:42)
Ir pas mane sudygo biggrin.gif Tai dabar jau nukelt nuo radijatoriaus ir atidengt g.gif ar kaip  daryt blush2.gif

taip, nukelt nuo radiatoriaus ir atidengt. Pastatyt vėsiau ir šviesiai. Ant palangės, pvz.
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 14, 09:40)
O kada seti jie,kad jau anksta darosi? bigsmile.gif

berods, sausio 20 g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 14, 09:47)
taip, nukelt nuo radiatoriaus ir atidengt. Pastatyt vėsiau ir šviesiai. Ant palangės, pvz.

thumbup.gif padaryta, aciu
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Na ir as pasigirsiu, kad mano paprikytes sudygo thumbup.gif Taip smagu sokiai.gif
Atsakyti
Apgavau... blush2.gif Pasirodo islinde kabliukai net 4 rusiu bigsmile.gif
Purple tiger grazuoliukai 4 daigeliai, mini belle bordo vienas daigiukas kol kas, Aji yellow vienas kisa nosyte ir mazieji raudoni mano 3 islinde thumbup.gif Oi, kaip valentiniskai nuteike 4u.gif wub.gif
Atsakyti
As ir zvilgterejau, tai mano visi ciliukai ir paprikos kalasi bigsmile.gif
Poryt dar likusias 5 veisles saldziuju papriku susodinsiu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 14, 15:03)

Gavau b.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū,lekiu sėti thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes auginant mirksiukas.gif

Pas mane bybukai ir lyg visi dygsta bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, nusipirkau paprikas Jupiter, pasirodo jos skirtos auginti lauke (neapsižiūrėjau) ar gerai man augs šiltnamyje, gal kuri auginot?
Atsakyti
madmuazele, dėkoju už sėklytes clap.gif
Atsakyti
I sveikata 4u.gif Ryt palanki diena sejai mirksiukas.gif
As jau nerimavau, kodel negauni tu ax.gif
Atsakyti