Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 09:28)
aš net irgi foto pasižiūrėjau  biggrin.gif  Ir gyvai padėklą nužvelgiau. Bet visam būry kažkaip didesni atrodo, o kai tau atskyriau, tai, rodos, ir susitraukė  g.gif  Tokie vieniši paliko  biggrin.gif 
Už kokios valandikės turbūt gausi.
O kajenų turi?

Palyginus su maniškiais, gigantai bus biggrin.gif

Turiu ax.gif O tu daug lišnų turi? Jei labai per daug ir neturi kur dėti-gali 1 įdėti blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
Na zinokit mano tie du daigeliai neatsigavo nuvyte verysad.gif Viena jau galutinai nulinkusi istraukiau - ziuriu nupuvusios saknys... g.gif Tai dabar nesuprantu,gal perlaistau,bet tikrai nera dregmes daug atrodo... Tik stypsta labai. Kaip siuliukai tokie. Ziuresiu gal tas vienas dar atsigaivalios,bet abejoju. Gal sakau kokiom trasom patresti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 16 kovo 2011 - 10:27
QUOTE(samanaa @ 2011 03 16, 11:26)
Labas rytas
Na zinokit mano tie du daigeliai neatsigavo nuvyte verysad.gif Viena jau galutinai nulinkusi istraukiau - ziuriu nupuvusios saknys... g.gif  Tai dabar nesuprantu,gal perlaistau,bet tikrai nera dregmes daug atrodo... Tik stypsta labai. Kaip siuliukai tokie. Ziuresiu gal tas vienas dar atsigaivalios,bet abejoju. Gal sakau kokiom trasom patresti  bigsmile.gif

perlieta doh.gif .Kokios dar trąšos.Tokioje stadijoje,net iš smėlio nespėtų pasiimti visko ko reikia...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 16, 11:38)
perlieta doh.gif .Kokios dar trąšos.Tokioje stadijoje,net iš smėlio nespėtų pasiimti visko ko reikia...

Supratau blush2.gif
Atsakyti
Saintlina, ačiū dar kartelį aciuks.gif aciuks.gif Ten kaip minėjai Tiger du daigiukai yra, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 13:01)
Saintlina, ačiū dar kartelį  aciuks.gif  aciuks.gif Ten kaip minėjai Tiger du daigiukai yra, ane? ax.gif

nėr už ką smile.gif Čia tau už šokoloadą ačiū. Stengies, kad aš, neduok Dieve, kokio gramo nepamesčiau biggrin.gif
Taip, ten du Tiger. Mažesnysis iš antrąkart sėtų, nes pirmieji kažkokie apgaišę ir liko g.gif
Atsakyti
kadangi baigiam prikalbet tai keliaujam NAUJI NAMAI CIA tema jau buvo sukurt,tad belieka pereit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 16 kovo 2011 - 20:59
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 20:12)
nėr už ką  smile.gif  Čia tau už šokoloadą ačiū. Stengies, kad aš, neduok Dieve, kokio gramo nepamesčiau  biggrin.gif
Taip, ten du Tiger. Mažesnysis iš antrąkart sėtų, nes pirmieji kažkokie apgaišę ir liko  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko, tupciodama aplink pomidorus, agurkus, paprikytes, ciliukus, numesi mirksiukas.gif Nors ner ten ko mesti smile.gif

O Tiger turetu buti margais lapeliais? Ar as kazka painioju?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 21:25)
O Tiger turetu buti margais lapeliais? Ar as kazka painioju?

nu va tokie kada nors turėtų būt..
Cituoju Ex foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 kovo 2011 - 21:44
QUOTE(saintlina @ 2011 03 16, 21:42)
nu va tokie kada nors turėtų būt..
Cituoju Ex foto

lens.gif neiziuriu nieko...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti