Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(Indrajos @ 2011 02 12, 17:52)
o gal galit parasyti, jeigu zinot, kokiom salygom perziemojo jie? Man tai labai norisi kuo anksciau tu svieziu pipiriuku smile.gif taip galima sakyt pagrindine priezastis.

Pries kelias dienas is kameros issitraukiau saldytu jalapeno pipiru, tai kaip svieziu skonis, taip nerealu. Kepem orkaiteje idarytus suriu ir apvyniotus sonines juostele smile.gif spjaudemes uginime, bet tokia jegele buvo  thumbup.gif

Paprasciausiai kambary vesiau laike, numetes buvo jis lapelius, apie vasari jau prasdejo naujus leisti, tada zydet ir t.t. Tikrai nieko ypatingo nedare 4u.gif
Atsakyti
Pas mane peržiemojo ,kaip gėlės.Anksčiau buvau įdėjus nuotrauką,jau dabr turiu vieną čilį užaugusį.Tabaskas irgi jau lapelius naujus leidžia.
Atsakyti
pas mane sudygo aiškiai per daug Cayennu.. kam reik daigelio, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
is visos gausybes ciliu pas mane sparciausiai auga RA by...kai biggrin.gif Jau su nemazais tikraisiais lapeliais.
Atsakyti
Nesudygo dar pas mane RA-BY.... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 14, 08:09)
Nesudygo dar pas mane RA-BY....  mad.gif

sudygs tikrai. Pas man sudygo turbut visos pasetos seklytes.
Na, jei ka, duok zinot. Kai atsils, galesiu kate pas tave pasiust, pora daigeliu po kaklu parisus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas Saintlina visos vaisingos papuole lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi vaisingos. sudygo visos... gaila, kad viena - didziausia - jaunoji darzininke nukove doh.gif Bet bus man rodos 8... bigsmile.gif Jeigu viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 14 vasario 2011 - 09:15
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 14, 09:14)
Pas mane irgi vaisingos. sudygo visos... gaila, kad viena - didziausia - jaunoji darzininke nukove doh.gif Bet bus man rodos 8... bigsmile.gif  Jeigu viskas gerai unsure.gif

As dar kantriai laukiu...kol kas niekas nesudygo dar g.gif Bet tikiu, kad sudygs ax.gif Savaitele dar tik,kai paseta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 14, 10:19)
As dar kantriai laukiu...kol kas niekas nesudygo dar g.gif Bet tikiu, kad sudygs ax.gif Savaitele dar tik,kai paseta rolleyes.gif

isdyge jalapenai pas mane, tiesa, vieni jau ir israuti, ir vel atsodinti cool.gif Gajus pasitaike wub.gif Ra By..kai sudyge ir kajenai... Kajenus beje - reiks atset blush2.gif kazko nyksta unsure.gif
Dar maciau bando nosytes kist Boliwian Rainbow... kiti dar nekisa snapeliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 14 vasario 2011 - 09:25
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 14, 09:21)
isdyge jalapenai pas mane, tiesa, vieni jau ir israuti, ir vel atsodinti cool.gif Gajus pasitaike wub.gif Ra By..kai sudyge ir kajenai... Siuos beje - reiks atset blush2.gif kazko nyksta unsure.gif
Dar maciau bando nosytes kist Boliwian Rainbow... kiti dar nekisa snapeliu schmoll.gif

As tai galvoju, gerai, kad niekas neisdyge...tada didesne tikimybe, kad dar isdygs visi... g.gif Lauksiu lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 14, 09:21)
Kajenus beje - reiks atset blush2.gif kazko nyksta unsure.gif

Kajenai pas man galingi isaugo, kiek patįsę, bet vistiek stiprūs. Visas miškelis. O šiaip ir visi kiti gerai auga. Varpeliai gal gležniausi. Bet visus jau tuoj reiks išsodint, nes ankšta jiems darosi.
Atsakyti