Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

sveikutes, paskaiciau kad paprikom netinka saules spinduliai tiesioginiai, o jei pas man ant palanges jie auga ( is 15 , 10 sudygo, jau tokie po 3-4 cm , kzk plonuciai g.gif ), ir saule atsisuka tik nuo 15.30 porai valandu, kaip manot ar gerai juos ten laikyti???
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:24)
sveikutes, paskaiciau kad paprikom netinka saules spinduliai tiesioginiai, o jei pas man ant palanges jie auga ( is 15 , 10 sudygo, jau tokie po 3-4 cm , kzk plonuciai g.gif ), ir saule atsisuka tik nuo 15.30 porai valandu, kaip manot ar gerai juos ten laikyti???

Pas mane auga ir ant rytinės palangės ir ant pietryčių ir ant šiaurės vakarų... ir nesiskundžia nei vieni... mirksiukas.gif

Nereikia per daug sureikšmint to fakto, kad negalima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 16, 09:26)
Pas mane auga ir ant rytinės palangės ir ant pietryčių ir ant šiaurės vakarų... ir nesiskundžia nei vieni... mirksiukas.gif

Nereikia per daug sureikšmint to fakto, kad negalima cool.gif

supratau thumbup.gif
ai, sakau pirma syk sodinu, visi zvengia, sako tipo man neisdygs ir t.t tai noriu as jiem parodyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane auga ant pietinės palangės ir puikiai jaučiasi thumbup.gif Paprikos juk mėgsta saulę ir šilumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 09:37)
Pas mane auga ant pietinės palangės ir puikiai jaučiasi thumbup.gif  Paprikos juk mėgsta saulę ir šilumą smile.gif

na taip, bet pas mane tos saules- sviesos tik pora valandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 08:39)
na taip, bet pas mane tos saules-  sviesos  tik pora valandu  verysad.gif

Šviesos tai gal visą dieną? O kur tu paskui juos žadi auginti-lauke, šiltnamyje ar namie?

Jau kaip laukiu Saintlinos čiliukų assa.gif assa.gif Dar kartą foto internete peržiūrėjau kokie turėtų būti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 09:45)
Šviesos tai gal visą dieną? O kur tu paskui juos žadi auginti-lauke, šiltnamyje ar namie?
Jau kaip laukiu Saintlinos čiliukų assa.gif  assa.gif Dar kartą foto internete peržiūrėjau kokie turėtų būti wub.gif

na po to i siltnami zadu....
ai nzn , kaip man seksis, kaip su pikiavimu ir pan...
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 08:51)
na po to i siltnami zadu....
ai nzn , kaip man seksis, kaip su pikiavimu ir pan...

Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 10:07)
Viskas bus gerai mirksiukas.gif

na taip, svarbu noras .. .. o jei kas ne taip, manau kitamet bus dar geriau///
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:09)
na taip, svarbu noras .. .. o jei kas ne taip, manau kitamet bus dar geriau///

Svarbu noras, o vėliau ir patirtis ateis... aš tik antrus metus auginsiu čiliukus ir paprikas.. pernai sunkiai sekėsi, o šiemet jau geriau... bent jau kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 10:11)
Svarbu noras, o vėliau ir patirtis ateis... aš tik antrus metus auginsiu čiliukus ir paprikas.. pernai sunkiai sekėsi, o šiemet jau geriau... bent jau kol kas smile.gif

smagu girdet:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 08:45)
Jau kaip laukiu Saintlinos čiliukų assa.gif  assa.gif Dar kartą foto internete peržiūrėjau kokie turėtų būti wub.gif

aš net irgi foto pasižiūrėjau biggrin.gif Ir gyvai padėklą nužvelgiau. Bet visam būry kažkaip didesni atrodo, o kai tau atskyriau, tai, rodos, ir susitraukė g.gif Tokie vieniši paliko biggrin.gif
Už kokios valandikės turbūt gausi.
O kajenų turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 kovo 2011 - 09:40