sveikutes, paskaiciau kad paprikom netinka saules spinduliai tiesioginiai, o jei pas man ant palanges jie auga ( is 15 , 10 sudygo, jau tokie po 3-4 cm , kzk plonuciai ), ir saule atsisuka tik nuo 15.30 porai valandu, kaip manot ar gerai juos ten laikyti???
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:24)
sveikutes, paskaiciau kad paprikom netinka saules spinduliai tiesioginiai, o jei pas man ant palanges jie auga ( is 15 , 10 sudygo, jau tokie po 3-4 cm , kzk plonuciai ), ir saule atsisuka tik nuo 15.30 porai valandu, kaip manot ar gerai juos ten laikyti???
Pas mane auga ir ant rytinės palangės ir ant pietryčių ir ant šiaurės vakarų... ir nesiskundžia nei vieni...
Nereikia per daug sureikšmint to fakto, kad negalima
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 16, 09:26)
Pas mane auga ir ant rytinės palangės ir ant pietryčių ir ant šiaurės vakarų... ir nesiskundžia nei vieni...
supratau
ai, sakau pirma syk sodinu, visi zvengia, sako tipo man neisdygs ir t.t tai noriu as jiem parodyt
Pas mane auga ant pietinės palangės ir puikiai jaučiasi Paprikos juk mėgsta saulę ir šilumą
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 09:37)
Pas mane auga ant pietinės palangės ir puikiai jaučiasi Paprikos juk mėgsta saulę ir šilumą
na taip, bet pas mane tos saules- sviesos tik pora valandu
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 08:39)
na taip, bet pas mane tos saules- sviesos tik pora valandu
Šviesos tai gal visą dieną? O kur tu paskui juos žadi auginti-lauke, šiltnamyje ar namie?
Jau kaip laukiu Saintlinos čiliukų Dar kartą foto internete peržiūrėjau kokie turėtų būti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 09:45)
Šviesos tai gal visą dieną? O kur tu paskui juos žadi auginti-lauke, šiltnamyje ar namie?
Jau kaip laukiu Saintlinos čiliukų Dar kartą foto internete peržiūrėjau kokie turėtų būti
na po to i siltnami zadu....
ai nzn , kaip man seksis, kaip su pikiavimu ir pan...
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 08:51)
na po to i siltnami zadu....
Viskas bus gerai
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 10:07)
Viskas bus gerai
na taip, svarbu noras .. .. o jei kas ne taip, manau kitamet bus dar geriau///
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 16, 09:09)
na taip, svarbu noras .. .. o jei kas ne taip, manau kitamet bus dar geriau///
Svarbu noras, o vėliau ir patirtis ateis... aš tik antrus metus auginsiu čiliukus ir paprikas.. pernai sunkiai sekėsi, o šiemet jau geriau... bent jau kol kas
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 10:11)
Svarbu noras, o vėliau ir patirtis ateis... aš tik antrus metus auginsiu čiliukus ir paprikas.. pernai sunkiai sekėsi, o šiemet jau geriau... bent jau kol kas
smagu girdet:)
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 16, 08:45)
aš net irgi foto pasižiūrėjau Ir gyvai padėklą nužvelgiau. Bet visam būry kažkaip didesni atrodo, o kai tau atskyriau, tai, rodos, ir susitraukė Tokie vieniši paliko
Už kokios valandikės turbūt gausi.
O kajenų turi?