Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 15, 14:42)
šiandien ir pas mus vyko pažinimo procesas  doh.gif
Atsisuku į palangę - 3 vazonų trūksta blink.gif Žvilg žemyn - mažoji pasiėmus apžiūrinėja, vienas jau vazonėlis be jokio daigelio - tik žemės belikę doh.gif  kiti paruošti ištuštinimui biggrin.gif

Žodžiu atrodo kol kas spėjau išgelbėt cool.gif Pasodinau atgal ax.gif

turiu menesiu uz jusiske jaunesne tikrintoja doh.gif
nesu tikra ar siemet pavyks tureti savo daigu... unsure.gif
papriku nepasiekia, bet visa kita tilps tik ant zemes g.gif kol kas nuziurejo mane nuo maiselio kondencata nupurtancia, tai dabar vis purto: ploja delniuku, kol viska nukrato. gerai, kad seklos dar gemalo fazej, bet jei taip ir toliau - suplos man vos issikalusius daigiukus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 15, 13:42)
šiandien ir pas mus vyko pažinimo procesas  doh.gif
Atsisuku į palangę - 3 vazonų trūksta blink.gif

tavo vaikas paslapčia SM skaito, faktas kaip blynas. Tu gi tik kelis puslapius atgal skundeisi, kad vietos mažai viskam išpikiuot. Na, mažoji tau pagelbėt norėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 03 14, 23:46)
Na pasivėlinau aš su paprikomis blush2.gif Šiandien pasėjau ir aš Yolo Wonder.
Ar tikrai tau neišdygo? smile.gif  blink.gif

Per anksti supanikavau,vis delto 6 daigiuku sulaukiau,tai neliksiu be raudonuju papriku siemet. smile.gif
Kokie visu grazus daigiukai. 4u.gif
Atsakyti
o man kazkaip nesiseka nei ciliais nei su paprikom.pirma mano seja patvarke mazasis.antraja mano seja patvarke didisis.su uzpakaliu uzkabino dezute ir ,aisku,isverte doh.gif sudejau viska atgal,gal atsigaus.dar galvoju paseti,tik ar ne per velu jau g.gif
Atsakyti
tai gal dar atsigaus. Man katė irgi buvo nuvertus, galvojau šakės jiems. Na bet atsitiesė kaip niekur nieko, tik keli lapeliai apdriskę, bet čia jau baika.
Sėti jau vėloka..
Atsakyti
Saintlina, tai man taves ryt su sokoladu (ar pinigeliais) laukti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 15, 20:03)
Saintlina, tai man taves ryt su sokoladu (ar pinigeliais) laukti? blush2.gif

lauk. Su gera nuotaika mirksiukas.gif
Tik savo telefoną man į až primink. Žiūriu, kad nesu išsisaugojus doh.gif Einu žinutes patikrinsiu, ką ten atvežt reik.
O habanero reik? Neišdygo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 kovo 2011 - 20:18
Neisdygo... ir pimpiai neisgyveno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 15, 20:26)
Neisdygo... ir pimpiai neisgyveno schmoll.gif

aišku. Be pimpio neliksi biggrin.gif Ir habanerą atvešiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 20:04)
tavo vaikas paslapčia SM skaito, faktas kaip blynas. Tu gi tik kelis puslapius atgal skundeisi, kad vietos mažai viskam išpikiuot. Na, mažoji tau pagelbėt norėjo  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 03 15, 14:46)
o nebijo ciliai tiesioginiu saules spinduliu?nes siand pareinu is lauko,ziuriu 2 galvas nuleide,ar galejo perkaisti?

bijo 4u.gif bet nuo tiesioginių saulės spindulių pipiriukų lapeliuose atsiranda mažos apvalios baltos dėmelės. Šiaip augalui jos nekenkia, bet vistiek geriau pasaugot ir dėt ne ant tiesioginių saulės spindulių 4u.gif O jei lapeliai nuleipsta, tai dažniausiai dėl to, kad nori gerti biggrin.gif palaistyk ir turėtų atsigaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Už tai aš riebesnę žemę šiemet ir dariau, o tai pernai būdavo - tik nusisuki - žiūrėk jau nuvyto, nes augo ant pietinės palangės, tai liet reikėjo 2 kartus per dieną ax.gif
Atsakyti