Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(Nome @ 2011 03 15, 14:14)
Norėjau užduotį tokį kvailą klausimą (tik prašom nesityčioti)  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif smagus klausimukas. Na, manau, jei jau įvyktų stebuklas ir išdigtų, tai tik iškart jau marinuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 15 kovo 2011 - 13:20
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 13:14)
tai vistiek tu man pakeliui į darbą. Galėčiau ryt užmest, jei dirbi  smile.gif

Dar dirbu smile.gif Bet tu man vis vežioji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 15, 13:20)
lotuliukas.gif smagus klausimukas. Na, manau, jei jau įvyktų stebuklas ir išdigtų, tai tik iškart jau marinuoti biggrin.gif

Oooo, tai būtų dar geriau-nebereiktų vargti smile.gif
Nu va, teks vaiką nuvilti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 03 15, 13:22)
Oooo, tai būtų dar geriau-nebereiktų vargti smile.gif
Nu va, teks vaiką nuvilti  cool.gif

nugi vyksta vaiko mokymosi procesas. Vardan eksperimento galima ir pabandyt pasėti marinuotą sėklą biggrin.gif ir nemarinuotą. Galės paskui mokykloj botanikos pamokai projektą paruošti bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien ir pas mus vyko pažinimo procesas doh.gif
Atsisuku į palangę - 3 vazonų trūksta blink.gif Žvilg žemyn - mažoji pasiėmus apžiūrinėja, vienas jau vazonėlis be jokio daigelio - tik žemės belikę doh.gif kiti paruošti ištuštinimui biggrin.gif

Žodžiu atrodo kol kas spėjau išgelbėt cool.gif Pasodinau atgal ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 kovo 2011 - 13:42
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 15, 13:42)
šiandien ir pas mus vyko pažinimo procesas  doh.gif
Atsisuku į palangę - 3 vazonų trūksta blink.gif Žvilg žemyn - mažoji pasiėmus apžiūrinėja, vienas jau vazonėlis be jokio daigelio - tik žemės belikę doh.gif  kiti paruošti ištuštinimui biggrin.gif

Žodžiu atrodo kol kas spėjau išgelbėt cool.gif Pasodinau atgal ax.gif

Manau ji nieko blogo nenorejo, tik persodint ar ispikuot lotuliukas.gif Mano nelenda vaikinai prie daigeliu,zino,kad mama pyks...jei kas maniskius ir isgriautu tai vyras doh.gif Bet kol kas jiems viskas gerai,reiks ir man jau pikuot cilius, greit auga jau kazkaip smile.gif
O jusu visu super grazus! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 15, 14:44)
Manau ji nieko blogo nenorejo, tik persodint ar ispikuot lotuliukas.gif

Nu tai aš labai ir nesupykau - nugi reikia vaikui pažiūrėt kaip ten jis auga, kaip šaknys atrodo - o iš kur kitaip žinos biggrin.gif Tik kažkaip Ra-by pipiriukai traukia ją - jau antrą kartą buvo paimti patikrinimui cool.gif Iki šiol laikiau neprieinamoj vietoj, vakar padėjau ant palangės, tai šiandien jau patikrinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 15 kovo 2011 - 13:48
o nebijo ciliai tiesioginiu saules spinduliu?nes siand pareinu is lauko,ziuriu 2 galvas nuleide,ar galejo perkaisti?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 03 15, 15:46)
o nebijo ciliai tiesioginiu saules spinduliu?nes siand pareinu is lauko,ziuriu 2 galvas nuleide,ar galejo perkaisti?

galėjo, bet... pastatyk atokiau nuo saulės ir atsigaus mirksiukas.gif Pernai aš taip ir kilnojau, kol įpratinau prie saulės... cool.gif Gal drėgmės mažokai buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 03 15, 14:46)

Man taip nuleido galvas, kai nedalaisčiau jų doh.gif Palaisčius atsigavo-tik nedelsk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 13:35)
Galės paskui mokykloj botanikos pamokai projektą paruošti  bigsmile.gif

O va, čia gera mintis bigsmile.gif . Prieš porą metų dukra buvo gavusi mokykloje kažkokių neaiškių pomidorų sėklų. Visi vaikai turėjo bandyti užauginti kažką lotuliukas.gif
Tai buvo mano pirmieji metai, kai teko susidurti su pomidorų auginimu. Pasėjome sėklas vėlai, gal tik balandžio pabaigoj lotuliukas.gif . Bet užuago jie, ir pomidorų buvo. Tiesos dėlei reiktų pasakyt, kad pats augalas buvo viso labo kokių 10-15 cm aukščio, o pomidorai kaip dideli žirniai biggrin.gif
Tai dabar reiks pasiūlyt rimtai tą eksperimentą su marinuotom sėklom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 15, 15:57)
galėjo, bet... pastatyk atokiau nuo saulės ir atsigaus mirksiukas.gif Pernai aš taip ir kilnojau, kol įpratinau prie saulės...  cool.gif Gal drėgmės mažokai buvo? g.gif

aha palaisciau,matysim kaip bus smile.gif
Atsakyti