Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(murkavt9 @ 2011 03 13, 00:29)
4u.gif  Va dabar galiu parodyti kaip atrodo mano  blush2.gif auginami pipirai

Ooo, kokie surikiuoti, kaip su liniuote sodinti ir dideli jau wub.gif Tikrai turėjai anksti sėt, kad taip atrodytų. Nu, kai saviškius išpikiuosiu irgi parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 03 15, 00:10)
merginos,o kada reikia pikuoti cili ir paprikas? zinau kad kai atsiranda tikrieji lapeliai,bet pas mane jie dar mazi,galvoju pikuoti jau ar dar ne...
Beje, aaagnex,kur atsiuntei seklytes puikiai sudygo,tik ydomu ar auksti isauga Mini belle bordo,Green Jalapeno, Hungarian Yellow wax, Jalapeno Tam Hot pepper, Cayene Long Red thin Hot pepper?Noriu pradeti planuoti auginimo vieta  biggrin.gif

Jalapenai apie metrą išauga, Kiti mažesni truputėlį, bet labai maži nėra...

Vakar pikavau po truputį, tai bėda, bėda. Palangės pilnos, o vat nepikuotų dar daug daug... Jau nekalbu, kad pomidorai išdygo jau, tai kai reiks juos pikuot, tai tada jau iš vis bus doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

noriu pasikonsultuoti 4u.gif

pasodinau as paprikas , 15 seklyciu, laikiau ant radiatoriaus, sudygo 10, ir jau taip pora cm kai kurios issistiebe, ... ka db daryt man? jau nudengiau maiseliuka (buvau uzdengus)... ir ant palanges pastaciau, bet 5 dar nesudygo... o ir tos , kurios sudygo kazkaip keistai atrodo, kaip smilgutes plonos?... gal jau cia as ka ne taip padariau,,, gal per siltai laikiau....??? patarkite kas galit blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 13, 15:05)
Pasirodysiu ir aš su savais paprikiukais. Nors girtis dar nėr labai kuom  blush2.gif
user posted image

dievuleliau, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
[quote=wwawwa,2011 03 15, 10:40]
sveikutes,

noriu pasikonsultuoti 4u.gif

pasodinau as paprikas , 15 seklyciu, laikiau ant radiatoriaus, sudygo 10, ir jau taip pora cm kai kurios issistiebe, ... ka db daryt man? jau nudengiau maiseliuka (buvau uzdengus)... ir ant palanges pastaciau, bet 5 dar nesudygo... o ir tos , kurios sudygo kazkaip keistai atrodo, kaip smilgutes plonos?... gal jau cia as ka ne taip padariau,,, gal per siltai laikiau....??? patarkite kas galit blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir manosios labai isstypusios. Toks jausmas kad tik stypsta o i ploti neauga g.gif
Atsakyti
va maniskiai. tik isstypo labai. kazin pikuoti jau ar laukti

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image

( Laba diena smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 11:00)

( Laba diena smile.gif )

vis nervuoji, ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 12:00)
( Laba diena smile.gif )

blink.gif įspūdis, tarsi Ispanijoj gyventum... mano peipenom dar toli iki tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 15, 11:13)
vis nervuoji, ania?  g.gif

žygiais, o ne žodžiais mes Tėvynę mylim lotuliukas.gif ( vakar prisišnekėjau, tai šian kitu būdu bendrauju blush2.gif biggrin.gif )

Ex, mūsų šeimyna Kroatiją įsimylėjus ir vis pasvajojam persikraustyt ten. Gal kada taip ir bus wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 kovo 2011 - 11:23
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 15, 12:00)
user posted image

( Laba diena smile.gif )

eina sau...
Atsakyti
oho kokie pipiriukai blink.gif wub.gif Aš saviškiais su 2 tikraisiais lapeliais džiaugiausi, o čia gigantai bigsmile.gif ir tikrieji lapeliai kokie dičkiai jau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2011 03 15, 10:33)
va maniskiai. tik isstypo labai. kazin pikuoti jau ar laukti

Aš tai tokių nepikuoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 15 kovo 2011 - 11:23
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 15, 11:22)
oho kokie pipiriukai blink.gif  wub.gif Aš saviškiais su 2 tikraisiais lapeliais  džiaugiaus

reiktų kažkaip man tau čiliukus atiduot. Pikiuoju pomidorus - darosi ankšta namie..
Atsakyti