Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

Eksperimentas bus mirksiukas.gif Pasakysiu rudeniop kas iš to gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 13, 14:05)
Pasirodysiu ir aš su savais paprikiukais. Nors girtis dar nėr labai kuom  blush2.gif

labai gražūs wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai daug dar neišdygusių. Marconi nė kvapo, Zolotoj jubilej - nei vienas nejuda. Žodžiu, pusė nežinia ko laukia. Labai gerai sudygo Solario H, Rokita, California wonder.
Atsakyti
california wonder siemet labai sunkiai dygo...is pirmos sejos tik vienas daigelis tai atsejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkavt9 @ 2011 03 13, 00:29)
user posted image                     

thumbup.gif Nerealus daigeliai wub.gif
Saunuole mirksiukas.gif Ir labai aciu tau uz seklytes, nes tik tavo sokoladines sudyge, o mano nei viena nekisa galvos... Kazkokios, matyt, geresnes seklytes pas jus, aciu 4u.gif
Ir labai lauksiu vaisiu...vel stebinsiu (per tas sauniasias supermamas) aplinkinius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 03 14, 12:13)
thumbup.gif  Nerealus daigeliai wub.gif
Saunuole mirksiukas.gif  Ir labai aciu tau uz seklytes, nes tik tavo sokoladines sudyge, o mano nei viena nekisa galvos... Kazkokios, matyt, geresnes seklytes pas jus, aciu 4u.gif
Ir labai lauksiu vaisiu...vel stebinsiu (per tas sauniasias supermamas) aplinkinius wub.gif

oho blink.gif o kada sie seti?nes as savo sejau vasario 7,o dabar dar tik tikruosius lapelius pradeda leisti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 13:08)
na ka, ir pas mane pirmosios skraidymo aukos - keturi kajenai..

aukų, pasirodo, nėr - visos atsigavo biggrin.gif
Atsakyti
Pasmane pirmieji california wonder super gražuolės ,otos pačios sėtos vėliau nei viena nesudygo g.gif
Atsakyti
Kkarile aciu uz gerus zodzius, o seklytes visoms siunciau nuo visos sirdies tai ir tikiuosi kad gerai augs 4u.gif Savo pipiriukus sejau sausio viduryje, nes pamaniau kad pas mus ziema baigiasi anksciau, tai nedaug ir pasiankstinau su sejimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 14, 18:51)
aukų, pasirodo, nėr - visos atsigavo  biggrin.gif

Gajūs kaip katės biggrin.gif Šaunuoliai, gyventi nori. 4u.gif
Atsakyti
merginos,o kada reikia pikuoti cili ir paprikas? zinau kad kai atsiranda tikrieji lapeliai,bet pas mane jie dar mazi,galvoju pikuoti jau ar dar ne...
Beje, aaagnex,kur atsiuntei seklytes puikiai sudygo,tik ydomu ar auksti isauga Mini belle bordo,Green Jalapeno, Hungarian Yellow wax, Jalapeno Tam Hot pepper, Cayene Long Red thin Hot pepper?Noriu pradeti planuoti auginimo vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 10, 20:24)
Gausiu as keliaut i seklu parduotuve. Neisdygo mano yolo wonder paprikytes. verysad.gif Gal dar islys bet jau abejoju. Nojaus seklu sejau,tai ir laukt ko gero neverta. Telimena visos beveik prasikale. Ech,gal dar spesiu ir kitas paprikas sudaigint,kitaip teks tik geltonas kramsnot. doh.gif

Na pasivėlinau aš su paprikomis blush2.gif Šiandien pasėjau ir aš Yolo Wonder.
Ar tikrai tau neišdygo? smile.gif blink.gif
Atsakyti