Eksperimentas bus Pasakysiu rudeniop kas iš to gavosi
QUOTE(giedrulka @ 2011 03 13, 14:05)
labai gražūs
Labai daug dar neišdygusių. Marconi nė kvapo, Zolotoj jubilej - nei vienas nejuda. Žodžiu, pusė nežinia ko laukia. Labai gerai sudygo Solario H, Rokita, California wonder.
california wonder siemet labai sunkiai dygo...is pirmos sejos tik vienas daigelis tai atsejau
QUOTE(kkarile @ 2011 03 14, 12:13)
Nerealus daigeliai
Saunuole Ir labai aciu tau uz seklytes, nes tik tavo sokoladines sudyge, o mano nei viena nekisa galvos... Kazkokios, matyt, geresnes seklytes pas jus, aciu
Ir labai lauksiu vaisiu...vel stebinsiu (per tas sauniasias supermamas) aplinkinius
Saunuole Ir labai aciu tau uz seklytes, nes tik tavo sokoladines sudyge, o mano nei viena nekisa galvos... Kazkokios, matyt, geresnes seklytes pas jus, aciu
Ir labai lauksiu vaisiu...vel stebinsiu (per tas sauniasias supermamas) aplinkinius
oho o kada sie seti?nes as savo sejau vasario 7,o dabar dar tik tikruosius lapelius pradeda leisti...
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 13:08)
na ka, ir pas mane pirmosios skraidymo aukos - keturi kajenai..
aukų, pasirodo, nėr - visos atsigavo
Kkarile aciu uz gerus zodzius, o seklytes visoms siunciau nuo visos sirdies tai ir tikiuosi kad gerai augs Savo pipiriukus sejau sausio viduryje, nes pamaniau kad pas mus ziema baigiasi anksciau, tai nedaug ir pasiankstinau su sejimu
QUOTE(saintlina @ 2011 03 14, 18:51)
aukų, pasirodo, nėr - visos atsigavo
Gajūs kaip katės Šaunuoliai, gyventi nori.
merginos,o kada reikia pikuoti cili ir paprikas? zinau kad kai atsiranda tikrieji lapeliai,bet pas mane jie dar mazi,galvoju pikuoti jau ar dar ne...
Beje, aaagnex,kur atsiuntei seklytes puikiai sudygo,tik ydomu ar auksti isauga Mini belle bordo,Green Jalapeno, Hungarian Yellow wax, Jalapeno Tam Hot pepper, Cayene Long Red thin Hot pepper?Noriu pradeti planuoti auginimo vieta
Beje, aaagnex,kur atsiuntei seklytes puikiai sudygo,tik ydomu ar auksti isauga Mini belle bordo,Green Jalapeno, Hungarian Yellow wax, Jalapeno Tam Hot pepper, Cayene Long Red thin Hot pepper?Noriu pradeti planuoti auginimo vieta
QUOTE(Magic_girl @ 2011 02 10, 20:24)
Gausiu as keliaut i seklu parduotuve. Neisdygo mano yolo wonder paprikytes. Gal dar islys bet jau abejoju. Nojaus seklu sejau,tai ir laukt ko gero neverta. Telimena visos beveik prasikale. Ech,gal dar spesiu ir kitas paprikas sudaigint,kitaip teks tik geltonas kramsnot.
Na pasivėlinau aš su paprikomis Šiandien pasėjau ir aš Yolo Wonder.
Ar tikrai tau neišdygo?