Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 07, 18:46)
nu šitos, taigi čia čili - forume vadinamos RA_BY biggrin.gif

Šitai jau supratau biggrin.gif , biggrin.gif o aštrumynus mėgstame mirksiukas.gif
Tik penkias sėklytes ir teturėjau, džiaugiuosi, kad bent dvi sudygo. Dar tiesa viena Jamaica red galvą iškišusi. thumbup.gif
Bet kitos... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Pasimečiau visai ką dabar daryt.
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 07, 18:51)
Bet kitos...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Pasimečiau visai ką dabar daryt.

Aš manau, kad verta palaukti, gal dar kelios išdygs, tada tiek turės ir užtekti. Mano šiandien kelios iškišo galvytes, praėjo 20 dienų. Tikiuosi dar ir kitų sulaukti, nors kelių. Daug man ir nereikia, aš ne gobši. doh.gif Daugiau vietos liks pomidorams. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 10:38)
Aš manau, kad verta palaukti, gal dar kelios išdygs, tada tiek turės ir užtekti. Mano šiandien kelios iškišo galvytes, praėjo 20 dienų. Tikiuosi dar ir kitų sulaukti, nors kelių. Daug man ir nereikia, aš ne gobši.  doh.gif Daugiau vietos liks pomidorams.  lotuliukas.gif

Manau, kad mėginsiu sėt dar kartą. Dabar apie 10 saldžiųjų paprikų sudygę, tai ankstyvajam derliui pakaks. O kitos vėliau derėti pradės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 08, 10:38)
Mano šiandien kelios iškišo galvytes, praėjo 20 dienų. Tikiuosi dar ir kitų sulaukti, nors kelių.

Tikrai neprarask vilties 4u.gif
Mano čiliukų jau visos 6 rūšys sudygo, paskutinis daigelis Pasilo Bajio prasikalė 03,04, praėjus trims savaitėms po sėjos doh.gif jau galvojau tikrai nebeišlys, bet va, nustebino maloniai rolleyes.gif tik jaučiu derlius tai vėlokai bus...kitiais metais sėsiu čilius anksčiau...
O statistika tokia, kad iš 6 rušių buvo sėta po dvi sėklytes, t.y. iš 12 sėklyčių sudygo 10 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 10 kovo 2011 - 09:19
Mano čiliukai ir pernykštis tobascas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 10, 10:59)
Mano.... pernykštis tobascas  biggrin.gif

Taip ir reikėjo tikėtis, kad pas GREISI jau bus užmulčiuota.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 11:17)
Taip ir reikėjo tikėtis, kad pas GREISI jau bus užmulčiuota.. lotuliukas.gif

Parodyčiau pomidorus ,tai tada pasijuoktum tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 10, 11:53)
Parodyčiau pomidorus ,tai tada pasijuoktum tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nagi, nešk klumpes į pomidorų temą drinks_cheers.gif photo.gif Vienai krizent neįdomu, visos pasijuoksim liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 10, 11:57)
Nagi, nešk klumpes į pomidorų temą  drinks_cheers.gif  photo.gif Vienai krizent neįdomu, visos pasijuoksim liezuvis.gif

Dar palauksiu,tokie nabagai biggrin.gif .
Ex,ar pasilikai pernykščių paprikų sėklų iš Amerikos,kur man davei pernai daigą?Kol buvau išvykus,mano vyras numardino jas.Sakau ,gal ir šiemet augini.Gal vertos dėmesio ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 10, 12:02)
Ex,ar pasilikai pernykščių paprikų sėklų iš Amerikos,kur man davei pernai daigą?Kol buvau išvykus,mano vyras numardino jas.Sakau ,gal ir šiemet augini.Gal vertos dėmesio  ax.gif .

Dėmesio tikrai vertos. Turiu atliekamų daigų - paskaičiavau, kad sau per daug pasilikau. Jei reik - į a/ž smile.gif
Atsakyti
Nu nesekasi mano paprikoms siemet. Is 6 setu veisliu- viena visai nesudgo ir kitu po 12 seklu setu- po tris keturias unsure.gif pasejau is naujo- is 20 seklu vel tik trys menki daigiukai... Nusivlusi nuspirkau turguj labai idomia paprika ( ilga ir geltona), prikrapsciau is jos seklu is susejau. va sita matau dygsta kaip reikalas- visa zeme kilpelem nuseta. jei neuzsilenks daigeliu stadijoj- bus daigu. Tik klausimas ko galiu ir tokios turgines tiketis? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 10, 12:10)
Tik  klausimas ko galiu ir tokios turgines tiketis? g.gif  unsure.gif

Paprikų derliaus... smile.gif Nemeluoju smile.gif
Atsakyti