O man šiemet kaip niekad greitai sudygo paprikos (per savaitę), šiandien jau išpikiavau .
QUOTE(atigisa @ 2011 03 06, 14:51)
Laukiu, nesulaukiu, mano paprika nedygsta Pasėjau vasario 16d. Šiandien jau 18 dienų, žinau, kad dygsta 16-20 dienų, o tai kas jai gali pas mane nepatikti, kd jokios gyvybės nerodo.
Ir mano lygiai taip pat. Stovi šiltai ant radiatoriaus, bet... Gal dar išdygs?
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 06, 18:08)
Ir mano lygiai taip pat. Stovi šiltai ant radiatoriaus, bet... Gal dar išdygs?
Jei radiatoriai nekaršti, tai dar išdigs. Nes šiemet daugumą savo paprikų tiesiog "iškepiau"... Radiatoriai pleškėjo, tuo pačiu "troškinosi" ir mano paprikų sėklutės... laiku neapžiūrėjau..
QUOTE(Ex @ 2011 03 06, 18:35)
Jei radiatoriai nekaršti, tai dar išdigs. Nes šiemet daugumą savo paprikų tiesiog "iškepiau"... Radiatoriai pleškėjo, tuo pačiu "troškinosi" ir mano paprikų sėklutės... laiku neapžiūrėjau..
Nekaršti, taupo labai, tai vos šilti. Gal dar išlys. O jei ne... Teks sėt dar kartą ir laukti vėlyvo derliaus
QUOTE(satanele @ 2011 03 06, 20:16)
Pas mane bus tas pats ,nes vienas šiandiena išpikiavau labai gražias su tikraisias lapeliais, o sekančios pasėtos nė krust, padėjau ant radiatoiaus ,bus tikrai iškepiusios
Man panašiai su čiliukais buvo
whitney f1 paprikos jau pasėtos
Dėkui TAU už atsakymą
Dėkui TAU už atsakymą
Sėjau papriką vasario 16d. Viena kita galvą iškišo, bet... dauguma nė nemano dygti. Ką daryt? Ar sėti iš naujo? Ar dar pora dienų palaukti?
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 07, 18:08)
Ar sėti iš naujo? Ar dar pora dienų palaukti?
Ar buvai žemes prakrapščius pažiūrėt? Gal ten koks judėjimas vyksta.. Jei ne, tai pora dienų jau nieko nesudarys, galima sėt iš naujo. Tik jau vėloka, bus vėlyvas derlius...
Bet gal geriau vėlyvas, nei jokio...
Dar paklausiu dėl smalsumo: kokios veislės papriką sėjai?
QUOTE(atigisa @ 2011 03 06, 14:51)
Laukiu, nesulaukiu, mano paprika nedygsta Pasėjau vasario 16d. Šiandien jau 18 dienų, žinau, kad dygsta 16-20 dienų, o tai kas jai gali pas mane nepatikti, kd jokios gyvybės nerodo.
Mano vasario 6 setos buvo. Dvi isdygo per savaite, o kitu nesulaukiau ir is naujo pasejau. tai siandien ziuriu tam pirmajam indelyjo kokia 10 pridyge. Per menesi Jauciu tamsu joms dar buvo tai ir nelindo, o dabar visos kaip supuole ir isdygo.
QUOTE(Ex @ 2011 03 07, 18:20)
Ar buvai žemes prakrapščius pažiūrėt? Gal ten koks judėjimas vyksta.. Jei ne, tai pora dienų jau nieko nesudarys, galima sėt iš naujo. Tik jau vėloka, bus vėlyvas derlius...
Žemes buvau prakrapščius, kai kurios sėklytės kiek pabrinkę, o kai kurios be pokyčių. o sėjau:
Topepo rosso
Rubinova
Roberta
Robertina
Granovo (žalsva, gavau dovanų žalioj stotelėj) (Iš 10 - 2 išdygo)
Hotscosch (iš 10 - 3 išdygo)
Snapper (iš 10 - 2 išdygo)
Chocolate
Ingrid (2išdygo)
Peter pepper (iš 5 - 2)
Gal dar kokia buvo, bet mintinai nebepamenu.
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 07, 18:31)
Žemes buvau prakrapščius, kai kurios sėklytės kiek pabrinkę, o kai kurios be pokyčių. o sėjau:
Topepo rosso
Rubinova
Roberta
Robertina
Chocolate
Ingrid (2išdygo)
Peter pepper (iš 5 - 2)
Topepo rosso
Rubinova
Roberta
Robertina
Chocolate
Ingrid (2išdygo)
Peter pepper (iš 5 - 2)
nu šitos, taigi čia čili - forume vadinamos RA_BY