Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(*TAU* @ 2011 03 02, 15:23)
aš irgi dažnai kreipuosi "Jūs", o ne "tu" blush2.gif ir ne dėl amžiaus, o dėl įpročio doh.gif  blush-anim-cl.gif

Aš tai mėgstu labai kai į mane kreipiasi tu, todėl dažnai perlenkiu lazdą su tuo tujinimu doh.gif Ypač forume... cool.gif Man kažkaip čia visi lygūs atrodo, o jeigu tarkim tenka susitikt su žmogum akis į akį - net nepatogu kartais, kad visą laiką jį tujinai cool.gif
Atsakyti
Sakykit, ar galima čili paprikas auginti kartu su saldžiosiomis - t.y. viename šiltnamyje? Girdėjau, kad aštrumą praranda tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 02, 09:36)
Jei neišeina pelėkautų pastatyt, tai gal tu joms duok kokią duonos plutą? Pririšk, kad toli nenusitemptų, lai graužia, naktimis turės užsiėmimą, daigeliai nebedomins g.gif
Nežinau... man būtų katastrofa...
O jei katinas koks nenuorama pasitaikys? Atsisės su plačia subine ant daigų?....

Baranką geraiu. Pririšt patogiau bus mirksiukas.gif
Na bet tikrai, katastrofa. Aaagnex, čia pas jus daugiaaukščio bute taip vyksta? blink.gif Gal jau čia ne katino, o rimtesnių priemonių viso namo mastu reik?

O katė mano akurat vakar taisėsi ant čilių prigult. Pagavau nusikaltimo vietoj, tik kad laiku, nespėjo įsitaisyt. Bet Agniutė turbūt iškart dideliausio katino neįsitaisys, gal nuo nediduko pradės.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 16:29)
Aš tai mėgstu labai kai į mane kreipiasi tu, todėl dažnai perlenkiu lazdą su tuo tujinimu doh.gif Ypač forume...  cool.gif Man kažkaip čia visi lygūs atrodo, o jeigu tarkim tenka susitikt su žmogum akis į akį - net nepatogu kartais, kad visą laiką jį tujinai cool.gif

drinks_cheers.gif Kai bendraujame "TU" - malonesnis bendravimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 03 02, 14:28)
O sakykit, ne per mazi indeliai pikiavimui?

Aš pradžioj sėjau į tokį plastmasinį indelį, kur maximose ar kituose prekybcentriuose salotos dedamos būna, po 6 ir daugiau, o kai jau paauga, tada į tokius kaip nuotraukoj. O iki sodinimo į lauką persodinsiu aš į didesnius bent kartą tai tikrai smile.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 14:29)
Aš tai mėgstu labai kai į mane kreipiasi tu, todėl dažnai perlenkiu lazdą su tuo tujinimu doh.gif Ypač forume...  cool.gif Man kažkaip čia visi lygūs atrodo, o jeigu tarkim tenka susitikt su žmogum akis į akį - net nepatogu kartais, kad visą laiką jį tujinai cool.gif

man irgi patinka, kai mane tujina blush2.gif o pačiai kitus tujint ne visada išeina - vis iš įpročio Jūsinu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 10:23)
drinks_cheers.gif Kai bendraujame "TU" - malonesnis bendravimas ax.gif

O.K. bandysiu ir aš tujint dažniau biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau dekoratyvinių pipiriukų sėklų..Gal kuri auginote? Labai jie lepūs? O įdomu patys pipiriukai valgomi? Nes rašo, kad vaisiai katžrtūs...
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2011 03 03, 22:45)
Nusipirkau dekoratyvinių pipiriukų sėklų..Gal kuri auginote? Labai jie lepūs? O įdomu patys pipiriukai valgomi? Nes rašo, kad vaisiai katžrtūs...

rekomenduoju kitą kartą šiek tiek pavartyt temą, tikrai diskutuota ir ne vieną kartą... ax.gif Šiap aš čia ne piktai, jeigu ką mirksiukas.gif

Dekoratyviniai pipiriukai valgomi, bet labai aštrūs, įspūdingo sknio nebus. Tiesiog paprasti aštrūs pipiriukai. Tinka džiovinimui, galima įmest po kelis marinuojant pomidorus ar agurkus. Taip pat galima įmest po gabaliuką, norint maiste aštrumo...
Atsakyti
Auga ir mano paprikytes, tai labai jomis dziaugiuosi. As sejau po sekla i 250 ml puodeli, tai sakykit kaip jos gerokai paaugs persodinti iki skiltclapiu g.gif ? Ar jau dbr jas persodinti ir ikisti giliau i zeme. Dydis paprikyciu 4 cm.
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 04, 14:14)
Auga ir mano paprikytes, tai labai jomis dziaugiuosi. As sejau po sekla i 250 ml puodeli, tai sakykit kaip jos gerokai paaugs persodinti iki skiltclapiu  g.gif ? Ar jau dbr jas persodinti ir ikisti giliau i zeme. Dydis paprikyciu 4 cm.

jei jos po viena tokiuose indukuose auga, tai tikrai nereik dabar ju persodint. Tegu auga kol kas.
Atsakyti
sveikos,
ką manot apie whitney f1 paprikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2011 03 06, 11:20)
sveikos,
ką manot apie whitney f1 paprikas g.gif

Man jos patiko - pernai man jos derlių davė anksčiausiai iš visų turėtų paprikų. Na, po teisybei ir veislių pasisėjus turėjau ne tiek daug kaip kitos merginos blush2.gif
Dėl skonio sunku ką pasakyt, nes vienoms vienokie patinka, kitoms kitokie, bet man asmeniškai jos tikrai patiko, buvo švelnaus skonio ir laaabai greit susivalgė pakeptos kaip garnyras biggrin.gif todėl pasisėjau jų ir šiemet ax.gif
Atsakyti
Laukiu, nesulaukiu, mano paprika nedygsta schmoll.gif Pasėjau vasario 16d. Šiandien jau 18 dienų, žinau, kad dygsta 16-20 dienų, o tai kas jai gali pas mane nepatikti, kd jokios gyvybės nerodo. g.gif
Atsakyti