Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

Pasirodysiu blondine ir pamirsusi visas biologijos zinias doh.gif , bet tie skilčialapiai, tai cia patys pirmi lapeliai islindeis seklos blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 02, 09:41)
Pasirodysiu blondine ir pamirsusi visas biologijos zinias  doh.gif , bet tie skilčialapiai, tai cia patys pirmi lapeliai islindeis seklos  blush2.gif ?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 02, 08:21)
Pritariu Agnieškai, reikia sodint iki pat skilčialapių. Tuomet augaliukas ant kotuko, esančio žemėje, išleis pridėtines šakneles ir augs stipresnis smile.gif

čia tik paprikoms ir pomidorams galioja ar ir kitiems daigams?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 08:25)
Cayenne - pasenę sėklos turbūt, jei iš manęs gavai, lyg ir ex tokias pačias turėjo - man pačai neišdygo nei vienas, bet aš kitokių cayenne turėjau... O tu cayenne long red thin neturi? Idėjiškai manau, kad jie vienodi ax.gif  Bulgarian carrot sunkiai bet išdygo keli...

Turiu, isdygo kiti cayennai ax.gif Dar nemetu,laukiu smile.gif
Atsakyti
Šianakt nelygioj kovoj su pelėm - 0:2 jų naudai žuvo 4 purple jalapenai doh.gif

Jautė mano širdis vakar, kad taip bus, nes nelabai sandariai uždengiau verysad.gif

Kam žadėjau, dar 3 atliekamus turiu - neišsigąskit cool.gif Katukas nužiūrėtas į sargybą, tik tiek, kad sugedo mašina - nėra kaip parvežt blush2.gif

Šiandien biškį atsigaunu, nes vėl pusė nakties nemiegota dėl mažosios - prasidės 3 raundas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 kovo 2011 - 09:22
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:20)

Jautė mano širdis vakar, kad taip bus, nes nelabai sandariai uždengiau verysad.gif

Kam žadėjau, dar 3 atliekamus turiu - neišsigąskit cool.gif Katukas nužiūrėtas į sargybą, tik tiek, kad sugedo mašina - nėra kaip parvežt blush2.gif

Šiandien biškį atsigaunu, nes vėl pusė nakties nemiegota dėl mažosios - prasidės 3 raundas cool.gif

Tu tikra kovotoja lotuliukas.gif Tai su balandziais tai su pelem.. thumbup.gif Suolaikine stipri moteris 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aaagnex, bet cia jau ziauriai Tavo atzvilgiu blink.gif Tikrai, be kates neapsieisit. Ir dar svarbiausia, kad katinukas turetu supratima ka su pelem reikia daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 02 kovo 2011 - 09:51
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 10:20)

Šiaip niekad nebūčiau pagalvojusi, kad pelės gali daigus nuniokot..
Jei neišeina pelėkautų pastatyt, tai gal tu joms duok kokią duonos plutą? Pririšk, kad toli nenusitemptų, lai graužia, naktimis turės užsiėmimą, daigeliai nebedomins g.gif
Nežinau... man būtų katastrofa...

O jei katinas koks nenuorama pasitaikys? Atsisės su plačia subine ant daigų?....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 02 kovo 2011 - 09:39
QUOTE(Ex @ 2011 03 02, 10:36)
Šiaip niekad nebūčiau pagalvojusi, kad pelės gali daigus nuniokot..
Jei neišeina pelėkautų pastatyt, tai gal tu joms duok kokią duonos plutą? Pririšk, kad toli nenusitemptų, lai graužia, naktimis turės užsiėmimą, daigeliai nebedomins g.gif
Nežinau... man būtų katastrofa...

O jei katinas koks nenuorama pasitaikys? Atsisės su plačia subine ant daigų?....

Nu ir jau geriau katinas užsės, nei tos zarazos... doh.gif

Gerai, kad sergu, nedamiegojus, priplaukus tokia, tai neimu į širdį, o tai laaabai būčiau susinervijus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 02, 10:33)
Aaagnex, bet cia jau ziauriai jusu atzvilgiu blink.gif

Va už šitą pykstu cool.gif . Tokia pensininkė pasijaučiu doh.gif Aš dar jauna flirt.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:47)
Nu ir jau geriau katinas užsės, nei tos zarazos...  doh.gif

Va už šitą pykstu cool.gif . Tokia pensininkė pasijaučiu doh.gif Aš dar jauna  flirt.gif

sorry 4u.gif ,istaisiau blush2.gif

Bet buna ir tokiu katinu, kad peles sedi ant kupros, o jie nereaguoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 08:13)
Reikėtų  mirksiukas.gif

Tik aš per žemus vazonėlus paėmiau, tai neišėjo taip giliai pasodint... Nu, bet vėliau dar giliau pasodinsiu

QUOTE(Ex @ 2011 03 02, 08:21)
Pritariu Agnieškai, reikia sodint iki pat skilčialapių. Tuomet augaliukas ant kotuko, esančio žemėje, išleis pridėtines šakneles ir augs stipresnis smile.gif

Ačiū, aaagnex 4u.gif
ačiū, Ex 4u.gif
Kai reiks persodint (o persodint į didesnius indelius tai tikrai reiks dar kartą prieš pasodinant į lauką), tai būtinai sukišiu iki skilčlapių cool.gif Čia kažkada internetas blogai patarė doh.gif rašė, kad paprikas išpikiuojant reikia sodint tokiam pačiam lygyje kaip augo, tai vat iki šiol buvau šventai įsitikinusi, kad teisingai darau doh.gif pasitaisysiu pioneer.gif biggrin.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:20)

verysad.gif ale ir pelės kokios blink.gif gurmanės? g.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:47)
Va už šitą pykstu cool.gif . Tokia pensininkė pasijaučiu doh.gif Aš dar jauna  flirt.gif

aš irgi dažnai kreipuosi "Jūs", o ne "tu" blush2.gif ir ne dėl amžiaus, o dėl įpročio doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 17:56)
tai tada ir aš su savo kukliu legionu ateinu blush2.gif

išpikiuota paprika Stanley
user posted image

O sakykit, ne per mazi indeliai pikiavimui? As paprikas Stanley sejau i lygiai tokius pat indelius (daigyklas) is karto po 1 seklyte. Tai jos dabar nepikiuotos atrodo lygiai taip pat kaip *TAU* ispikiuotos. biggrin.gif

Ir pikiuot nelabai turiu i ka, bet galvoju gal tikrai gerai butu jas persodint i koki didesni inda tam, kad sukisciau i zeme iki skilcialapiu. biggrin.gif Nes dabar tokios patyse atrodo, bijau, kad toliau dar prasciau atrodys.

Pikiuot galima bet kada, ar reikia ziuret i kalendoriu, kada tinkamos dienos? ax.gif

Kol parasiau, tai ziuriu kad ir atsakymas jau yra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 02 kovo 2011 - 14:29