Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

tai tada ir aš su savo kukliu legionu ateinu blush2.gif

paprika Whitney
user posted image

paprika Fintina
user posted image

išpikiuota paprika Stanley
user posted image

išpikiuota paprika Pusztagold
user posted image
Atsakyti
Tau, kokie grazus "kukluciai" wub.gif O tu kada sejai, kad jau tiek tikruju lapeliu turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 01, 19:13)
Tau, kokie grazus "kukluciai" wub.gif O tu kada sejai, kad jau tiek tikruju lapeliu turi? bigsmile.gif

neužsirašiau, tai nepamenu doh.gif blush2.gif berods, vasario pradžioj mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 17:45)
Iš 5 sėklų iškišo nosis 2, bet abu sėklą ant kotuko jau daugiau kaip savaitę laiko ir lapelių nekiša, nors šiltnamukyj gyvena dieną naktį... Bijau, kad taip ir nudžius neiškišę lapelių doh.gif

tai gerai, kad nors tiek, o man iš 2 nei viena dar neišdygo verysad.gif ir kažkaip negaliu ju atskirai išimt, nes toj pačioj dėžutėj ir kitos rūšys, tai va kitais metais žinosiu, kad vienoj dėžutėj negalima kelių rušių čiliukų sėt cool.gif

QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 18:56)

Nu gražu pažiūrėt, tokie visi dailūs, neišstype wub.gif o tu kai pikiuoji nekiši iki pat skilčialapių į žemes? man tai jau irgi labai reikėtu pikiuot, bet vis neprieinu...
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 22:54)

Nu gražu pažiūrėt, tokie visi dailūs, neišstype wub.gif

drinks_cheers.gif Labai gražučiai thumb_yello.gif
Atsakyti
ačiū už komplimentus mano kuklučiams 4u.gif smile.gif

QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 20:54)
o tu kai pikiuoji nekiši iki pat skilčialapių į žemes?

nekišau giliau, nei augo unsure.gif o reikėtų? Kaip darot Jūs?
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 17:56)

Tai, kad nelabai ir kuklus tas legionas bigsmile.gif Grazuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 22:41)

Reikėtų mirksiukas.gif

Tik aš per žemus vazonėlus paėmiau, tai neišėjo taip giliai pasodint... Nu, bet vėliau dar giliau pasodinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 16:35)
o kas neišdygo? ax.gif

Hungarian black, cayene vilmain, habanero yellow, bulgarian carrot g.gif Pasila Bajio isdygo vienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 22:41)

Pritariu Agnieškai, reikia sodint iki pat skilčialapių. Tuomet augaliukas ant kotuko, esančio žemėje, išleis pridėtines šakneles ir augs stipresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:13)
Reikėtų  mirksiukas.gif

Tik aš per žemus vazonėlus paėmiau, tai neišėjo taip giliai pasodint... Nu, bet vėliau dar giliau pasodinsiu ax.gif

galima dar žemių pripilt iki gurnelių kai viskas pasėda mirksiukas.gif kažkur skaičiau ir šiemet su vermikulitu taip pažaisiu, nes žemės po persodinimo vis tiek pasėda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 02, 09:17)
Hungarian black, cayene vilmain, habanero yellow, bulgarian carrot g.gif Pasila Bajio isdygo vienas 4u.gif

Cayenne - pasenę sėklos turbūt, jei iš manęs gavai, lyg ir ex tokias pačias turėjo - man pačai neišdygo nei vienas, bet aš kitokių cayenne turėjau... O tu cayenne long red thin neturi? Idėjiškai manau, kad jie vienodi ax.gif Bulgarian carrot sunkiai bet išdygo keli...
Atsakyti