tai tada ir aš su savo kukliu legionu ateinu
paprika Whitney
paprika Fintina
išpikiuota paprika Stanley
išpikiuota paprika Pusztagold
Tau, kokie grazus "kukluciai" O tu kada sejai, kad jau tiek tikruju lapeliu turi?
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 01, 19:13)
Tau, kokie grazus "kukluciai" O tu kada sejai, kad jau tiek tikruju lapeliu turi?
neužsirašiau, tai nepamenu berods, vasario pradžioj
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 17:45)
Iš 5 sėklų iškišo nosis 2, bet abu sėklą ant kotuko jau daugiau kaip savaitę laiko ir lapelių nekiša, nors šiltnamukyj gyvena dieną naktį... Bijau, kad taip ir nudžius neiškišę lapelių
tai gerai, kad nors tiek, o man iš 2 nei viena dar neišdygo ir kažkaip negaliu ju atskirai išimt, nes toj pačioj dėžutėj ir kitos rūšys, tai va kitais metais žinosiu, kad vienoj dėžutėj negalima kelių rušių čiliukų sėt
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 18:56)
tai tada ir aš su savo kukliu legionu ateinu
Nu gražu pažiūrėt, tokie visi dailūs, neišstype o tu kai pikiuoji nekiši iki pat skilčialapių į žemes? man tai jau irgi labai reikėtu pikiuot, bet vis neprieinu...
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 22:54)
Nu gražu pažiūrėt, tokie visi dailūs, neišstype
Labai gražučiai
ačiū už komplimentus mano kuklučiams
nekišau giliau, nei augo o reikėtų? Kaip darot Jūs?
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 20:54)
o tu kai pikiuoji nekiši iki pat skilčialapių į žemes?
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 17:56)
Tai, kad nelabai ir kuklus tas legionas Grazuoliai
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 22:41)
Reikėtų
Tik aš per žemus vazonėlus paėmiau, tai neišėjo taip giliai pasodint... Nu, bet vėliau dar giliau pasodinsiu
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 16:35)
o kas neišdygo?
Hungarian black, cayene vilmain, habanero yellow, bulgarian carrot Pasila Bajio isdygo vienas
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 01, 22:41)
Pritariu Agnieškai, reikia sodint iki pat skilčialapių. Tuomet augaliukas ant kotuko, esančio žemėje, išleis pridėtines šakneles ir augs stipresnis
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 02, 09:13)
Reikėtų
Tik aš per žemus vazonėlus paėmiau, tai neišėjo taip giliai pasodint... Nu, bet vėliau dar giliau pasodinsiu
galima dar žemių pripilt iki gurnelių kai viskas pasėda kažkur skaičiau ir šiemet su vermikulitu taip pažaisiu, nes žemės po persodinimo vis tiek pasėda
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 02, 09:17)
Hungarian black, cayene vilmain, habanero yellow, bulgarian carrot Pasila Bajio isdygo vienas
Cayenne - pasenę sėklos turbūt, jei iš manęs gavai, lyg ir ex tokias pačias turėjo - man pačai neišdygo nei vienas, bet aš kitokių cayenne turėjau... O tu cayenne long red thin neturi? Idėjiškai manau, kad jie vienodi Bulgarian carrot sunkiai bet išdygo keli...