Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(atigisa @ 2011 02 28, 14:04)
O jergutėliau, tai kur gi šitokią plantaciją reikia susodint, o kur padėt, jei visos duos gerą derlių. Apakau, apšalau ir kt. doh.gif

Tai tik vienoj dezelej, blush2.gif kitoj zemuogytes
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 12:01)
Ateinu su vaizdais  cool.gif

aaagnex, labai gražūs tavo kūdikėliai wub.gif
Aš į tavo Purple Jelapeno žiūrėjau žiūrėjau ir gal man pasirodė, bet ar skilčialapiai nėra tamsesnės spalvos? pas mane jie kažkokie ne visai žali, tai mislyjau, gal kuom apsirgo, bet čia gal tokia veislė su tamsesniais lapukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 14:59)
aaagnex, labai gražūs tavo kūdikėliai wub.gif
Aš į tavo Purple Jelapeno žiūrėjau žiūrėjau ir gal man pasirodė, bet ar skilčialapiai nėra tamsesnės spalvos? pas mane jie kažkokie ne visai žali, tai mislyjau, gal kuom apsirgo, bet čia gal tokia veislė su tamsesniais lapukais g.gif

tamsesni, tamsesni, lyg į violetinumą tokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 14:02)
tamsesni, tamsesni, lyg į violetinumą tokie  mirksiukas.gif

Ir as mane tokie ir purple tiger ir purple jelapeno tokie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 15:02)
tamsesni, tamsesni, lyg į violetinumą tokie  mirksiukas.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 03 01, 15:29)
Ir as mane tokie ir purple tiger ir purple jelapeno tokie thumbup.gif

o tai ačiū, nuraminot mane karsta.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 16:14)
o tai ačiū,  nuraminot mane karsta.gif 4u.gif

O tai ką, galvojai kad daigeliai paspringo ir pamėlynavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 01, 12:19)
Greitu laiku ir pas tave ne mažesnės kareivinės bus..... tongue.gif

jau kažkaip ir neramu daros. Laukiu siaubulingiausiai wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
na pas mane jau parikos sudygo ir auga,bet sudygo tik tos kur paprastuose indeliuose,plasmasiniuose,o kur durpinuose tai nedygsta,o as maniau,kad ten kaip tik geriau bus,daugiau ten nebesodinsiu sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 03 01, 16:22)
na pas mane jau parikos sudygo ir auga,bet sudygo tik tos kur paprastuose indeliuose,plasmasiniuose,o kur durpinuose tai nedygsta,o as maniau,kad ten kaip tik geriau bus,daugiau ten nebesodinsiu sad.gif(

O mano 4 rusys ciliu kazkodel dar neisdyge is visu setu 02.06-07 g.gif Kodel kazi, viska dariau ta pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 01, 17:33)
O mano 4 rusys ciliu kazkodel dar neisdyge is visu setu 02.06-07 g.gif Kodel kazi, viska dariau ta pati unsure.gif

o kas neišdygo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 01, 16:21)
O tai ką, galvojai kad daigeliai paspringo ir pamėlynavo? smile.gif

tyčiokis, tyčiokis, bet kai tik du daigeliukai tokie styro ir abu "užspringę" tai nejuokais baisu pasidarė, kad jau paskutinioji jiems ateina biggrin.gif

QUOTE(AisteZ @ 2011 03 01, 17:33)

pas mane tai Pasilo bajio visai nesiruošia lįst g.gif gal jie ilgiau dygsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 01, 17:43)
pas mane tai Pasilo bajio visai nesiruošia lįst g.gif gal jie ilgiau dygsta g.gif

Iš 5 sėklų iškišo nosis 2, bet abu sėklą ant kotuko jau daugiau kaip savaitę laiko ir lapelių nekiša, nors šiltnamukyj gyvena dieną naktį... Bijau, kad taip ir nudžius neiškišę lapelių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 kovo 2011 - 16:46