Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 28, 12:23)
nežinau kaip atsakyt į šitą klausimą... ax.gif

Aš durpės dedu gal kokį trečdalį... dar dedu vermikulito, kompostinės žemės, biohumuso... Ant dugno vazonėlių pilu keramzito. Ant viršaus dažnausiai apibarstau vermikulitu... Nors šiuo metu nesu apibarsčius, nes negavau nusipirkt, nusipirksiu tik savaitės gale...
dar kitus, kai pikuosiu - dėsiu šiek tiek žvyro ar smėlio, jeigu surasiu, kur padėjus maišą blush2.gif

Lieju beveik kiekvieną kartą augimo stimuliatoriais, tokiais kaip Delfan, Seasol ir Humiverd ax.gif

aisku. kiek maciau yra ir durpiu misinys su smeliu. Galvoju gal sita pabandysiu jei tik rasiu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 28, 10:31)
AisteZ, kada sėjai?

Tiksliai nepasakysiu bet apie vasario 6-7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 28, 11:34)
Cia jie dar nepikuoti g.gif jauciu per tankiaai busiu susejusi doh.gif

user posted image

O jergutėliau, tai kur gi šitokią plantaciją reikia susodint, o kur padėt, jei visos duos gerą derlių. Apakau, apšalau ir kt. doh.gif
Atsakyti
Ateinu su vaizdais cool.gif

Aišku vaizdai dar labai labai prasti doh.gif Kūdikėliai dar mano... Čia aišku ne visi toli gražu doh.gif

Aji jellow user posted image
Jamaican red user posted image
Purple Tiger user posted image
RA-BY biggrin.gif user posted image
Santa Fe Grande user posted image
Kajenai user posted image
Purple jalapeno
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 11:01)
Ateinu su vaizdais  cool.gif

oho, legionas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 01, 12:06)
oho, legionas  thumbup.gif  biggrin.gif

čia dar nei pusės nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 11:07)
čia dar nei pusės nėra rolleyes.gif

tai aš jau žinau, kad reikia iš 3 mažiausiai padaugint biggrin.gif
( Reikia jūsų šeimynai bent jau išsinuomot kelis arus, kur soduose. Net gaila žiūrėt, kai kažkas į užsienius išvažiavę ir palikę neprižiūrimus sklypus, o tu galėtum pasireikšt ne tik su čiliukais wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 kovo 2011 - 11:22
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 01, 12:12)
tai aš jau žinau, kad reikia iš 3 mažiausiai padaugint biggrin.gif
( Reikia jūsų šeimynai bent jau išsinuomot kelis arus, kur soduose. Net gaila žiūrėt, kai kažkas į užsienius išvažiavę ir palikę neprižiūrimus sklypus, o tu galėtum pasireikšt ne tik su čiliukais  wub.gif )

1. Reikia, kad visai netoi kauno būtų ir patogu nuvažiuot visuomeniniu transportu būtų... Nes aš teises dėl grožio stalčiuj laikau cool.gif

2. Įkalbėt vyrą ax.gif O tą įmanoma būtų padaryt nebent argumentuojant konkrečiu žemės sklypu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 11:24)
1. Reikia, kad visai netoi kauno būtų ir patogu nuvažiuot visuomeniniu transportu būtų... Nes aš teises dėl grožio stalčiuj laikau  cool.gif

2. Įkalbėt vyrą ax.gif O tą įmanoma būtų padaryt nebent argumentuojant konkrečiu žemės sklypu rolleyes.gif

na, šį pavasarį pati sau ieškosiu dar papildomos žemės ( vis tie eksperimentai doh.gif ). Tai visi 6a per daug. O kas dėl transporto, tai pas mus kas valandą autobusai važiuoja, prie progos ir pati galėčiau pavėžinti. Žodžiu, nieko dar nežadu, bet jei pavyks, ką nors gero suorganizuot, norėtum?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 01, 12:36)
na, šį pavasarį pati sau ieškosiu dar papildomos žemės ( vis tie eksperimentai  doh.gif ). Tai visi 6a per daug. O kas dėl transporto, tai pas mus kas valandą autobusai važiuoja, prie progos ir pati galėčiau pavėžinti. Žodžiu, nieko dar nežadu, bet jei pavyks, ką nors gero suorganizuot, norėtum?

Tikriausiai bigsmile.gif

Aišku dar reiktų su vyru suderint... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 01, 11:40)
Tikriausiai  bigsmile.gif

Aišku dar reiktų su vyru suderint... ax.gif

Grazus tavo augintiniai smile.gif Jo, as ir labai laukiu kol vyras nama pastatys...oi galesiu augint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 01, 12:06)
oho, legionas  thumbup.gif  biggrin.gif

Greitu laiku ir pas tave ne mažesnės kareivinės bus..... tongue.gif
Atsakyti