Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 13:33)
o iš kur tą red gavai? Nes negirdėjau, kad aš ar Ex tokį turėtumėm... Buvo Jalapeno tam hot, jalapeno purple ir green jalapeno, kuris sunokęs būna oranžinis... tai jei iš kur nors kitur gavai, tai tada gali būt, kad ir red... ax.gif

is Ex gavau. Bet pavadinima reiks pasitikslint. Ant to indelio, kur paseti, uzrasius buvau 'jalapenas raudonas'. Gal cia as taip ant greituju 'purple' ivardinau g.gif Paziuresiu ant pakiuko, kaip ten originaliai Ex rankele uzrasyta.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 25, 08:40)
Gerai, nesuksiu smegenų... Saintlina, o su tavimi iš anksto paderinti, kad liktų, ar jau kai paaugs jie, sustiprės, tada kalbėsim? ax.gif

Pas mane tos raudonosios is balticseeds kažkaip sunkiai dygsta g.gif

sėjau visų trijų rūšių iš balticseeds po 5 sėklas, tai visos išdygo 100 proc., tik raudonos irgi ne visos, 3 sėklytės išdygo... Gal jos lepesnės g.gif
Atsakyti
Madmuazele - negaliu tau parašyt žinutės... Pilna dėžutė. Vienu žodžiu, turėsiu cool.gif
Atsakyti
Jau pratryniau smile.gif Aciu!!!!!

Dabar sedziu patenkinta-ir pas mane kolekcija bus wub.gif Aisku, ne tokia kaip pas jus, bet dar tik antrus metus auginsiu, tai, manau, kad jau neblogai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 26, 08:18)
Madmuazele - negaliu tau parašyt žinutės... Pilna dėžutė. Vienu žodžiu, turėsiu cool.gif

O gal dar ir Purple tiger lisna turesi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 26, 09:56)
Jau pratryniau smile.gif  Aciu!!!!!

Dabar sedziu patenkinta-ir pas mane kolekcija bus  wub.gif  Aisku, ne tokia kaip pas jus, bet dar tik antrus metus auginsiu, tai, manau, kad jau neblogai biggrin.gif
Papildyta:
O gal dar ir Purple tiger lisna turesi? bigsmile.gif

Nu taigi saintlina sake 5 turi, tai gal viena perleis? g.gif
Nelabai gerai sudygo, turiu gal kokius 2 ar 3, bet viena esu pazadejus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 26 vasario 2011 - 10:00
Gerai 4u.gif
Atsakyti
Vat ir mano jau dygsta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 08:57)

Saintlina tu neturi pepper ornamental - gal išdygo? Ex - pas tave gal išdygo?

Išdygo visi kiek sėjau. Bet tikrai ilgai dygo..
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 15:02)
is Ex gavau...... uzrasius buvau 'jalapenas raudonas'...... originaliai Ex rankele uzrasyta.

Hm g.gif kažko neprisimenu...gal ką primakalavau su pavadinimu tongue.gif Reiks pažiūrėt ką aš pati sau prirašiusi smile.gif
Bet jei parašiau Jalapenas, vadinasi kitkas nebus. Garantuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 26 vasario 2011 - 13:41
Susigundziau ir as pipiriuku pasisodint, noriisi zalumos jau namie thumbup.gif zeme fasuota bet kur turbut galima isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Resutas @ 2011 02 26, 10:39)
Vat ir mano jau dygsta smile.gif

Tikrai gražūs, tvirti, daigeliai. Matyt sąlygos augimui idealios. Matosi, kad gerai augs ir toliau. smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir as, kas pas mane sudygo:
user posted image
Neiskenciau nuvaziavau siandien dar seklyciu nusipirkau, norejau jelapeno, bet neradau, tai nusipirkau , kaip raso ant pakelio labai astriu , smulkiu ir apvaliu papriku "Koral"seklu , pirmadieni sesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 26 vasario 2011 - 18:24
QUOTE(Ex @ 2011 02 26, 13:39)
Bet jei parašiau Jalapenas, vadinasi kitkas nebus. Garantuoju.

net baisiausiam sapne nesuabejočiau schmoll.gif Ex žodis prilygsta kilmės dokumentui thumbup.gif
O užrašyta 'jalapenas raudon.'
Atsakyti