Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 12:07)
Išpikiavau purple jalapeno unsure.gif
jeigu išgyvens visi - turiu 8 vnt cool.gif

Dabar mastau - jeigu kam duosiu jalapeno tam hot. Įmanoma, kad tarp jų yra vienas RA_BY... nes mažoji buvo nurovus visus jalapenus ir vieną RA_BY tuo pat metu... Jalapenus atsodinau, o RA_By neradau... Tai arba jie susimaišė, arba vieną dar vėliau atradau sudžiūvusį daigelį g.gif Gal ten jis...

Tai dabar mastau - tarkim duodu kaip jalapeną, gauna RA_BY, tai čia blogai ar kaip tik gerai g.gif

o tai neturetu bent minimaliai skirtis daigeliai?
As tai jau is karto uzsisakau jalapena. Nesvarbu kuris jis bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 25, 12:20)
o tai neturetu bent minimaliai skirtis daigeliai?
As tai jau is karto uzsisakau jalapena. Nesvarbu kuris jis bus  biggrin.gif

dydžio buvo vienodo... panašiai... tiesa vienas mažesnis yra cool.gif Bet man rodos jis vėliau išdygęs... ax.gif
Atsakyti
Aš ir norėčiau to jalapeno, bet dar nežinau ką Saintlina perleis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 25, 12:33)
Aš ir norėčiau to jalapeno, bet  dar nežinau ką Saintlina perleis ax.gif

Saintlina tokių irgi turi turet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 09:31)
Kai paskaitau, kokiais kiekiais auginate  doh.gif  Šiemet pomidorligė, kitais metais reikės apie pipirų rūšis pagalvoti , nes turiu tik vieną paprikos rūšį, vieną čili (gal čili bus dvi rūšys), net gėda rašyti  blush2.gif

Pas mane lygiai tas pats... Slepiuos po lapais ale žiūrau pipirligė pamažu pradeda progresuot.... blush2.gif

O sakykit, čiliukus ir paprikas pikiuojant ar reikia giliai pikiuot kaip pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 02 25, 12:51)
Pas mane lygiai tas pats... Slepiuos po lapais ale žiūrau pipirligė pamažu pradeda progresuot....  blush2.gif 

O sakykit, čiliukus ir paprikas pikiuojant  ar reikia giliai pikiuot kaip pomidorus?

aš kai pikiavau sodinau giliau ax.gif šiaip maždaug iki skilčialapių sodinu, tik šį kartą taip neišėjo, ta kitą kartą persodindama dar giliau sodinsiu cool.gif
Atsakyti
aaagnex, norėjau parašyti į až dėl čiliukų daigelių. Bet matyt dėžutė pilna, nes neleidžia pranešimo išsiųsti verysad.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit, kaip man kraustantis persivezt daigelius g.gif Negalvojom nei kraustytis, susisejau..taip graziai sudyge dabar, bijau kad nusals angel_sadangel.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 11:35)
Saintlina tokių irgi turi turet  mirksiukas.gif

Saintlina turi, berods, po 4 štukeles Jalapeno Tam Hot ir Jalapeno red. Tas 'red' tai ne 'purple', kaip suprantu? Tiksliau paziuresiu vakare.
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 25, 12:44)
Merginos, patarkit, kaip man kraustantis persivezt daigelius g.gif Negalvojom nei kraustytis, susisejau..taip graziai sudyge dabar, bijau kad nusals angel_sadangel.gif  cry.gif

sudek i kokia dezute, pvz, nuo batu, dezute aptulok laikrasciais, dar i maisiuka, ir nespes susalt. Juk lauke nelaikysi, nunesi tik i masinos, o paskui - is masinos iki duru.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 12:48)

sudek i kokia dezute, pvz, nuo batu, dezute aptulok laikrasciais, dar i maisiuka, ir nespes susalt. Juk lauke nelaikysi, nunesi tik i masinos, o paskui - is masinos iki duru.

As taip ir galvoju, i kartonine deze det, uzdengt, uzklijuot gal g.gif Sakai i maiseli dar, nu reik apgalvot unsure.gif Pergyvenu dabar labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 25, 12:58)
As taip ir galvoju, i kartonine deze det, uzdengt, uzklijuot gal g.gif Sakai i maiseli dar, nu reik apgalvot unsure.gif Pergyvenu dabar labai ax.gif

Kaip Saintlina patarė-taip aš orchidėjas kraustantis pervežinėjau.. ir viskas ok-nė vienas žiedelis net nenukrito, o šalčio tai apie -15 buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 02 25, 13:37)
aaagnex, norėjau parašyti į až dėl čiliukų daigelių. Bet matyt dėžutė pilna, nes neleidžia pranešimo išsiųsti  verysad.gif

Jau prasivaliau minimaliai - reikalingų daug žinučių - kurią dieną reiks sąsiuvinin persirašyt ir išsitrint cool.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 13:48)
Saintlina turi, berods, po 4 štukeles Jalapeno Tam Hot ir Jalapeno red. Tas 'red' tai ne 'purple', kaip suprantu?

o iš kur tą red gavai? Nes negirdėjau, kad aš ar Ex tokį turėtumėm... Buvo Jalapeno tam hot, jalapeno purple ir green jalapeno, kuris sunokęs būna oranžinis... tai jei iš kur nors kitur gavai, tai tada gali būt, kad ir red... ax.gif

Šiaip aš nedaug sėklų turėjau, tai galėjau ir neįdėt... Man viena forumietė atsiuntė vasaros pradžioj...
Atsakyti