Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 09:10)
aha - mažai  biggrin.gif

man tai kaip ir gana. Va tik del tu Purple tiger blaskausi. Kaip ir norisi pasiset atsargai, bet po to pasiziuriu, koks medis pas Ex pernai buvo, tai ir sudvejoju.. o jei vis delto tie sesi uzaugs?..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 10:12)
man tai kaip ir gana. Va tik del tu Purple tiger blaskausi. Kaip ir norisi pasiset atsargai, bet po to pasiziuriu, koks medis pas Ex pernai buvo, tai ir sudvejoju.. o jei vis delto tie sesi uzaugs?..

Pas mane klonuotas cool.gif Ex atvežė vasarą ax.gif Visai nedidukas wub.gif

To įmesiu foto, bet kol kas tai tik stagariukai su miniatiūriniais lapeliais cool.gif
Papildyta:
Štai Purple Tiger wub.gif

user posted image

O čia - miniatiūriniai lapeliai iš arčiau cool.gif

user posted image

user posted image

Į foną ir užrašą neklreipkit dėmesio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 25 vasario 2011 - 09:28
Kai paskaitau, kokiais kiekiais auginate doh.gif Šiemet pomidorligė, kitais metais reikės apie pipirų rūšis pagalvoti , nes turiu tik vieną paprikos rūšį, vieną čili (gal čili bus dvi rūšys), net gėda rašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 10:31)
Kai paskaitau, kokiais kiekiais auginate  doh.gif  Šiemet pomidorligė, kitais metais reikės apie pipirų rūšis pagalvoti , nes turiu tik vieną paprikos rūšį, vieną čili (gal čili bus dvi rūšys), net gėda rašyti  blush2.gif

Liga progresuoja su metais cool.gif Paskaitysim kiek kitais metais pati auginsi, o kiek dar kitais cool.gif
Atsakyti
Aš pernai šią temą tik skaičiau... ir auginau kelis Cayenne... O šiemet jau..apetitas užaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 25, 09:56)
Aš pernai šią temą tik skaičiau... ir auginau kelis Cayenne... O šiemet jau..apetitas užaugo biggrin.gif

apetitas auga beskaitant ir ziurint i kitu auginamus grozius wub.gif
3xtfu,bet mano bybukai vis dar laikosi bigsmile.gif ,tai jei madmuazele noresi, grazinsiu daigelio pavidalu 4u.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 21:43)
Sauk garsiai rudeniop sitoj temoj, manau ne viena atsilieps  galinti parduot seklyciu... Arba jeigu nori dar siais metais set - brukstelk i a.z. turiu kai kuriu atliekamu seklyciu ax.gif Ir daigeliu turesiu, jeigu Kaune arba Vilnuj ant Tauro kalno galetum pasiimt cool.gif

Vakar mano dusavimas buvo isgirstas - gavau lauktuviu kazkokiu seklyciu is mexikos ax.gif sake velniski, bet pavadinimo nezino. tai sukisau i zeme ir laukiu koks stebuklas pasirodys. tik veloka jau ko gera..
o del daigeliu tai faina butu ax.gif parasysiu a.z.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 11:35)
Liga progresuoja su metais cool.gif Paskaitysim kiek kitais metais pati auginsi, o kiek dar kitais cool.gif

Visko gali būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 25, 10:11)
apetitas auga beskaitant ir ziurint i kitu auginamus grozius wub.gif
3xtfu,bet mano bybukai vis dar laikosi bigsmile.gif ,tai jei madmuazele noresi, grazinsiu daigelio pavidalu 4u.gif

labas rytas 4u.gif

Ačiū 4u.gif Bet va vieną bybuką Saintliną žadėjo išskirti bigsmile.gif Žiūrėsim.. Aš rėksiu kai jau viską žinosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 25, 10:49)
Ačiū 4u.gif  Bet va vieną bybuką Saintliną žadėjo išskirti bigsmile.gif  Žiūrėsim.. Aš rėksiu kai jau viską žinosiu smile.gif

Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Išpikiavau purple jalapeno unsure.gif
jeigu išgyvens visi - turiu 8 vnt cool.gif

Dabar mastau - jeigu kam duosiu jalapeno tam hot. Įmanoma, kad tarp jų yra vienas RA_BY... nes mažoji buvo nurovus visus jalapenus ir vieną RA_BY tuo pat metu... Jalapenus atsodinau, o RA_By neradau... Tai arba jie susimaišė, arba vieną dar vėliau atradau sudžiūvusį daigelį g.gif Gal ten jis...

Tai dabar mastau - tarkim duodu kaip jalapeną, gauna RA_BY, tai čia blogai ar kaip tik gerai g.gif
Atsakyti
Tai kažkam nuskils labai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti