Nu as irgi dabar susizgribau kad ir man tu pimpiuku reik... Nors nezinau kam,nes nei ciliu nei papriku nieks is mano seimos nevalgo beveik, tik as.tai galesiu prie kompo sededama grauzt kaip obuolius bet va reikia man,vien del azarto
Pernai su gelem bludinau,siemet su cili ir paprikom
Aaagnex,tu kur atsiuntei Italisku cili mix,tai nei vienas nedygo,o kokie ten turejo buti?
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 22:25)
O raudonuju bybuku gal turesi?
nu blyn kur besotė Juk sakiau, kad išdrebėsiu kaip nors.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 20:44)
Saintlina, ar sejai is balticseeds paprikas? Kaip daigumas pas tave?
sėjau. Beveik 100 procentų. Iš sėtų neišdygo, berods, tik viena sėkliukė. Bet gal dar ir ta išdigs. Daigumas ne vieningas gavosi - dauguma jau paaugusios, o kelios dar tik ritasi iš po žemių.
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 23:25)
Galima ir tokį ir tokį, bet gal iš Saintlinos pasiimsi? ji man rodos abejų turi
Dėl bybukų nežinau, net bijau žadėt, nes čia tiek norinčių
samanaa - dėl to mix, tai net nežinau - kažkokie dekoratyviniai ornamental pipiriukai Aš dar labai neseniai pasėjau, tai neišdygo, bet gal dar išdygs
Saintlina tu neturi pepper ornamental - gal išdygo? Ex - pas tave gal išdygo?
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 07:57)
Saintlina tu neturi pepper ornamental - gal išdygo? Ex - pas tave gal išdygo?
bijau, kad tokio neturiu Nebent dar kokį kitodį kodinį pavadinimą turi
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 09:36)
bijau, kad tokio neturiu Nebent dar kokį kitodį kodinį pavadinimą turi
Itališkų čili mix dar gali vadintis
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 07:16)
nu blyn kur besotė Juk sakiau, kad išdrebėsiu kaip nors.
Papildyta:
sėjau. Beveik 100 procentų. Iš sėtų neišdygo, berods, tik viena sėkliukė. Bet gal dar ir ta išdigs. Daigumas ne vieningas gavosi - dauguma jau paaugusios, o kelios dar tik ritasi iš po žemių.
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 07:57)
Galima ir tokį ir tokį, bet gal iš Saintlinos pasiimsi? ji man rodos abejų turi
Gerai, nesuksiu smegenų... Saintlina, o su tavimi iš anksto paderinti, kad liktų, ar jau kai paaugs jie, sustiprės, tada kalbėsim?
Pas mane tos raudonosios is balticseeds kažkaip sunkiai dygsta
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 25, 08:40)
Saintlina, o su tavimi iš anksto paderinti, kad liktų, ar jau kai paaugs jie, sustiprės, tada kalbėsim?
gal tu man pasakyk, ko noretum, kad kam nors nepazadeciau. O jau jei nenumirios ir sustipres, tada pasiimsi.
Keisti tie ciliai.. vienas padeklas ant siaurines palanges negaudamas saules tiesiog dziaugiasi gyvenimu. Kiti saules sviesoj pastatyti stovi susitrauke, atrodo net nepajudeje nuo persodinimo dienos
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 25, 08:38)
Itališkų čili mix dar gali vadintis
ne, vistiek neturiu.
Kaip matau, Jums dar vis "mažai"
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 10:06)
O tai ar gali būt gana?
QUOTE(saintlina @ 2011 02 25, 08:58)
gal tu man pasakyk, ko noretum, kad kam nors nepazadeciau. O jau jei nenumirios ir sustipres, tada pasiimsi.
Rašau tau a.ž.
QUOTE(jediara @ 2011 02 25, 10:06)
aha - mažai Kas čia niekingos 20 rūšių BALKONE