Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 21:44)
Saintlina, ar sejai is balticseeds paprikas? Kaip daigumas pas tave?
Papildyta:
O kokiu atliekamu daigeliu turesi? bigsmile.gif

o kokiu reikia? ax.gif Beveik visu ka sejau turesiu... Tik ne po daug ax.gif
tikrai neturesiu Pasilla Bajio, nes nedygsta - viena vos sau sugebejau susidaigint, habaneru, nes visai neisdygo doh.gif
Tikrai turesiu jalapenu tam hot ir jalapenu purple

del kitu ryt galesiu surasyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,o ciliai visi vienmeciai? Ir gal galit parasyt kaip vadinas tie cili "pimpaliukai"? ax.gif Tos kurios gyvenat daugiabuty,ar zadat auginti balkone ar kambary vazonukuose?O gal loveliuose geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 24, 22:45)
Sveikos,o ciliai visi vienmeciai? Ir gal galit parasyt kaip vadinas tie cili "pimpaliukai"? ax.gif  Tos kurios gyvenat daugiabuty,ar zadat auginti balkone ar kambary vazonukuose?O gal loveliuose geriau? g.gif

Visi čiliai ne vienmečiai, tik vienus pavyksta išlaikyt per žiemą, kitus deja ne cool.gif
man labiau patinka augins vazonuose, bet kitos augina ir loveliuose ax.gif

RA-BY - vadinasi Peter pepper, dar ebay pardavėjai vadina Peter penis pepper... net nežinau kuris čia tikras...

Beje - jų yra ir geltonų, tai kitiems metams - būtinai iš kur nors parsisiųsiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 vasario 2011 - 22:02
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 20:49)
tikrai neturesiu Pasilla Bajio, nes nedygsta - viena vos sau sugebejau susidaigint, habaneru, nes visai neisdygo doh.gif

Varpelio nors vieno blush2.gif lotuliukas.gif Bet zinau, kad neturi...

O tam hot auksti auga,vaisiai didesni ar mazesni? O jalapenas purple-violetinis?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 21:57)
Beje - jų yra ir geltonų, tai kitiems metams - būtinai iš kur nors parsisiųsiu cool.gif

Tau raudonu maza? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 20:49)

Jalapenu as noreciau blush2.gif, ir gyvenu po TAuro kalnu blush2.gif , galeciau mainyt, as pasejau ciliuku is Tailando, vyras pries pora metu parsiveze dziovintu maiseli, tai tokie, kad vien ar du i sriuba ir prakaitas zliaugia, tai niekaip nesuvalgo, nors didelis gerbejas, isikrapsciau ir sudygo, nzn nei kaip vadinais, nei kokie uzaugs, bet kol kas tai super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 23:04)
Varpelio nors vieno blush2.gif  lotuliukas.gif  Bet zinau, kad neturi...

O tam hot auksti auga,vaisiai didesni ar mazesni? O jalapenas purple-violetinis?

dėl to tam hot - nežinau blush2.gif Iš ebay sėklos... kiek aš suprannt, tai paprastas eilinis jalapenas... Taip purple jalapenas - violetinis tamsiai ax.gif

Su varpeliais pas mane situacija tokia - turiu 1 nugraužtais beveik iki galo lapeliais ir 1 šone naujai išdygusį ax.gif

Daugiau neišdygs, nes jau buvo išdygę ir suvalgytos naminių augintinių ph34r.gif

Gal Ex kada iki Vilniaus važiuos ir turės atliekamą daigelį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 22:08)
dėl to tam hot - nežinau blush2.gif Iš ebay sėklos... kiek aš suprannt, tai paprastas eilinis jalapenas... Taip purple jalapenas - violetinis tamsiai ax.gif

Su varpeliais pas mane situacija tokia - turiu 1 nugraužtais beveik iki galo lapeliais ir 1 šone naujai išdygusį ax.gif

Daugiau neišdygs, nes jau buvo išdygę ir suvalgytos naminių augintinių  ph34r.gif

Gal Ex kada iki Vilniaus važiuos ir turės atliekamą daigelį?  g.gif

Nieko, jau susitaikiau, kad siemet likau be varpeliu ir bybuku (nors vienas padziuves stovi, ale kazi ar isgyvens g.gif nebent super gyvybingas pakliuvo) irnesakyk.gif Kitais metais turesiu...

Vat violetinis mane vilioja-tokios spalvos ciliuku neturiu bigsmile.gif
Atsakyti
Iš karto įspėju, kad nors ir giriuosi, kad turiu atliekamų, bet pas mane jie mažučiai dar - tik pradeda tikrus lapelius leist cool.gif

Taigi dar kokias 2 savaites o gal ir visą mėnesį turėsiu paaugint iki kol galėsiu perleist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 22:11)
Iš karto įspėju, kad nors ir giriuosi, kad turiu atliekamų, bet pas mane jie mažučiai dar - tik pradeda tikrus lapelius leist cool.gif

Taigi dar kokias 2 savaites o gal ir visą mėnesį turėsiu paaugint iki kol galėsiu perleist ax.gif

Tikrai ne problema... As ir nenorejau dabar pasiimineti, turi sustipreti smile.gif
Atsakyti
madmuazele - o purple tiger neturi? tų tokia pati spalva, tik mažesni ax.gif Ir lapeliai margi ax.gif Čia jeigu spalviškai žiūrint blush2.gif O šiaip truputėlį aštresni už paprastus jalapenus tie purple
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 24, 23:05)
Tau raudonu maza? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maža rolleyes.gif Taigi neturiu kur sodint, teks išdalint... Liks kokie 2 ar 3 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 23, 18:42)
gavau siunta ir turiu atliekamu seklyciu parduot gal kam reik:
JALAPENO PURPLE
GOLDEN CALIFORNIA WONDER
BISHOPS CROWN
HABANERO CHOCOLATE
CALIFORNIA WONDER
rasykit i az

dar turiu 4u.gif jei kam reik rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 22:16)
madmuazele - o purple tiger neturi? tų tokia pati spalva, tik mažesni ax.gif Ir lapeliai margi ax.gif Čia jeigu spalviškai žiūrint blush2.gif O šiaip truputėlį aštresni už paprastus jalapenus tie purple
Papildyta:

maža rolleyes.gif Taigi neturiu kur sodint, teks išdalint... Liks kokie 2 ar 3 cool.gif

Neturiu blush2.gif O gal galima bus viena toki ir viena toki? bigsmile.gif

O raudonuju bybuku gal turesi? blush2.gif
Atsakyti