Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(Bryana @ 2011 02 24, 14:48)
as pasodinau vasario 16d ir man niekas nedyksta,sekla kokia pasejau tokia ir stovi sad.gif per kiek laiko mazdaug turi isdygti?ar man pirkt kitas dar ar laukti gal isdygs?

gali dygti apie 2 savaites...
Ar šiltai stovi sėklytės, gal per mažai drėgmės?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 02 24, 13:48)
as pasodinau vasario 16d ir man niekas nedyksta,sekla kokia pasejau tokia ir stovi sad.gif per kiek laiko mazdaug turi isdygti?ar man pirkt kitas dar ar laukti gal isdygs?

gal dar palaukit, nes dar tik 8 dienos praejo g.gif
Atsakyti
na siltai,as jas ant palanges laikau,palange isilus nuo radijatoriu truputuka,saulyte sviecia,tai manau silta ten joms,tie kur paprastam indeli tai dregni,o kur is durpiu vazoneliai tai kazkaip sausi,nzn ar ten jie dregme sugeria,istizo kaikurie,tai daugiau nebesodinsiu i tokius,o ir katinas vis lenda,snd net isverte,tai surinkau kelias seklas ir persodinau,kazi gal joms labai blogai?
Atsakyti
O sakykit, kaip ten tas dekoratyviniu ciliuku rinkinys, kuri Zalia stotele pardavineja? Sake kad valgomos.. ax.gif
Neturejau jokiu cili seklu, bet pasiskaicius kaip jus visos auginat labai panorau ismegint, o nieko kitko parduotuvese neradau, tai sitas pasejau... ar cia visai koks slamstas, ar uzaugs man kas nors valgomo?
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 24, 16:31)
O sakykit, kaip ten tas dekoratyviniu ciliuku rinkinys, kuri Zalia stotele pardavineja? Sake kad valgomos..  ax.gif
Neturejau jokiu cili seklu, bet pasiskaicius kaip jus visos auginat labai panorau ismegint, o nieko kitko parduotuvese neradau, tai sitas pasejau... ar cia visai koks slamstas, ar uzaugs man kas nors valgomo?

ant sumuštinio nedėsi, bet manau džiovint, marinuot ar šiaip paaštrint patiekalą puikiai galėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 24, 15:31)
O sakykit, kaip ten tas dekoratyviniu ciliuku rinkinys, kuri Zalia stotele pardavineja? Sake kad valgomos..  ax.gif

gražus krūmelis, kuris ir žiemą traukia akis savo ryškiais pipiriukais. Jei jau būtina viską valgyt ( biggrin.gif ), tai ir marinuojant agurkus, cukinijas, šparagines pupeles, popidorus galima panaudoti.
Atsakyti
02. 08d. pasejau ankstyvasias , tinkamas augint lauke paprikas, sudygo 12vnt thumbup.gif is 14, manau ir likusios dar prasikals, kadangi sejau pirma karta , tai seklytes per giliai sukisus i zeme buvau doh.gif dabar jau gailiuosi, kad nepasejau ciliuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 24, 09:27)
Sveikos, as sejau aitriasias paprikas Cyklon vasario 7d. Is 20  seklu isdygo tik 1 verysad.gif O seklos buvo brangios palyginus. Nesuprantu kas nepatiko. Jau turbut ir nesulauksiu daugiau.  unsure.gif Paprikos setos ta pacia diena kuo graziausiai auga. Ir galvoju dabar, ar dar bandyt karta seti tuos ciliukus, ar ne, nes seklu dar yra like...  g.gif

gal dar palaukit, pas mane irgi 7 diena setos, bet dar vis lenda ir lenda nauji daigiukai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 24, 13:12)
Labas 4u.gif
Kalbant apie sėklų daigumą,tai nei viena sėklytė neišdygo paprikų "Reda". O sėtos buvo vasario pradžioj. Pakrapščiau, tai kaip gulėjo taip ir guli verysad.gif
Aišku, kad nėr ko tikėtis, kokia kaina, toks ir rezultatas smile.gif

sejau 8 vasario. kol kas dar rezultatas nulinis unsure.gif verysad.gif
beja ir kitos paprikos kazko man siemet silpnai dygsta. unsure.gif laikau siltai, dregnai unsure.gif nu negi teks daigelius pirkaliot tiek sekloms isleidus unsure.gif
Atsakyti
Aisku, dekui.
Na kazkaip vien del grozio tai vieno uztektu, todel ir norisi zinot - valgomi ar ne:)
Vadinas ant sumustinio liksiu be ciliuku siais metais verysad.gif Nu ka darysi - kitiems metams reikes is kazkur dairytis parsisiust..
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 24, 21:09)
Aisku, dekui.
Na kazkaip vien del grozio tai vieno uztektu, todel ir norisi zinot - valgomi ar ne:)
Vadinas ant sumustinio liksiu be ciliuku  siais metais verysad.gif Nu ka darysi - kitiems metams reikes is kazkur dairytis parsisiust..

Sauk garsiai rudeniop sitoj temoj, manau ne viena atsilieps galinti parduot seklyciu... Arba jeigu nori dar siais metais set - brukstelk i a.z. turiu kai kuriu atliekamu seklyciu ax.gif Ir daigeliu turesiu, jeigu Kaune arba Vilnuj ant Tauro kalno galetum pasiimt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 vasario 2011 - 20:44
Saintlina, ar sejai is balticseeds paprikas? Kaip daigumas pas tave?
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 20:43)
Sauk garsiai rudeniop sitoj temoj, manau ne viena atsilieps  galinti parduot seklyciu... Arba jeigu nori dar siais metais set - brukstelk i a.z. turiu kai kuriu atliekamu seklyciu ax.gif Ir daigeliu turesiu, jeigu Kaune arba Vilnuj ant Tauro kalno galetum pasiimt cool.gif

O kokiu atliekamu daigeliu turesi? bigsmile.gif
Atsakyti