Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(Lorettta @ 2011 02 23, 22:00)
Sveikos merginos,
ar dar ne per vėlu sėti čiliukus ir paprikas?

as dar net nesejau papriku tik cilius smile.gif aisku kad nevelu
Atsakyti
QUOTE(Lorettta @ 2011 02 23, 23:00)
Sveikos merginos,
ar dar ne per vėlu sėti čiliukus ir paprikas?

Vėloka, bet dar galima sėt... Čili, tai priklauso nuo rūšies - vieni yra ilgai augantys, kiti trumpiau - tarkim habanerus sėt jau per vėlu... Deja pas mane neišdygo, tai net nežinau ką dabar daryt unsure.gif
Dėl čili, tai blogiausiu atveju gama persodint į vazoną ir įnešt į vidų, jei matai, kad nespės sunokt pipiriukai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano Purple tiger nusibaiginėja vienas po kito blink.gif Taip išeina, kad persodinimas jiems nepatiko g.gif Visi kiti lyg ir nieko jaučiasi, tik šitie išsidirbinėja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 24, 09:18)
mano Purple tiger nusibaiginėja vienas po kito  blink.gif  Taip išeina, kad persodinimas jiems nepatiko  g.gif  Visi kiti lyg ir nieko jaučiasi, tik šitie išsidirbinėja.

Atsėk... ax.gif Ar turi dar sėklų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 08:19)
Atsėk...  ax.gif Ar turi dar sėklų? g.gif

turiu. Bet dar šeši daigeliai gyvalioja. Gal nuspręs gyvent g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 24, 08:02)
Vėloka  bet dar galima sėt... Čili, tai priklauso nuo rūšies - vieni yra ilgai augantys, kiti trumpiau - tarkim habanerus sėt jau per vėlu... Deja pas mane neišdygo, tai net nežinau ką dabar daryt unsure.gif
Dėl čili, tai blogiausiu atveju gama persodint į vazoną ir įnešt į vidų, jei matai, kad nespės sunokt pipiriukai mirksiukas.gif

O kodėl vėloka...išsigandau dabar...nes pasėjau 02.22 vienos mergaitės atsiųsdintas sėklas.
O tai vegetacijos laikotarpis per ilgas gausis???
Prašom apšviesti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2011 02 24, 10:07)
O kodėl vėloka...išsigandau dabar...nes pasėjau 02.22 vienos mergaitės atsiųsdintas sėklas.
O tai vegetacijos laikotarpis per ilgas gausis???
Prašom apšviesti.  4u.gif

aš ir pati pasėjau užvakar, bet pas mane jeigu ką - vistiek vazonuose augs, tai įnešiu į kambarį...

Šaip ilgai trunka tas laikotarpis nuo žiedų iki kol paprikas galima valgyt mirksiukas.gif

Nors aš nesakau, kad nesėkit - niekas neišaugs - nespėjusias sunokt paprikas paprasčiausiai nuskinsit ir sunokinsit ant palangės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as sejau aitriasias paprikas Cyklon vasario 7d. Is 20 seklu isdygo tik 1 verysad.gif O seklos buvo brangios palyginus. Nesuprantu kas nepatiko. Jau turbut ir nesulauksiu daugiau. unsure.gif Paprikos setos ta pacia diena kuo graziausiai auga. Ir galvoju dabar, ar dar bandyt karta seti tuos ciliukus, ar ne, nes seklu dar yra like... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 02 24, 10:27)
Ir galvoju dabar, ar dar bandyt karta seti tuos ciliukus, ar ne, nes seklu dar yra like...  g.gif

Tai blogiau jau tikrai nebus, pabandyk likusias pasisėt ir tada galutinai įsitikinsi, ar jos visos nedaigios ar kažkokios kitos priežastyts lėmė tą nesudygimą...

Man tai iš šešių rušių 100 proc sudygo tik varpeliai, tai čia iš 2 sėklų dvi, kurias išsikrapščiau iš pačio augalo, kitos veislės, kurios irgi po dvi sėklytes sodintos pradaigino tik vieną daigiuką, o pasilo bajio dar neišlindo nė vieno, tai va kaip skirtingai tas dygimas vyksta smile.gif Nu bet ne taip jau blogai, nes bendras sėklų daigumas 50 proc gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kalbant apie sėklų daigumą,tai nei viena sėklytė neišdygo paprikų "Reda". O sėtos buvo vasario pradžioj. Pakrapščiau, tai kaip gulėjo taip ir guli verysad.gif
Aišku, kad nėr ko tikėtis, kokia kaina, toks ir rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 24, 13:12)
Kalbant apie sėklų daigumą,tai nei viena sėklytė neišdygo paprikų "Reda". O sėtos buvo vasario pradžioj. Pakrapščiau, tai kaip gulėjo taip ir guli verysad.gif
Aišku, kad nėr ko tikėtis, kokia kaina, toks ir rezultatas smile.gif

pernai auginau Redą, tai man ji šiaip sau pasirodė, kažkaip jau labai sunkiai dygo, ir derliaus yptaingo tikrai nesulaukiau...
Atsakyti
as pasodinau vasario 16d ir man niekas nedyksta,sekla kokia pasejau tokia ir stovi sad.gif per kiek laiko mazdaug turi isdygti?ar man pirkt kitas dar ar laukti gal isdygs?
Atsakyti