Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(ne mama @ 2011 02 23, 12:53)
na ikeliu ir as savo ciliuku "plantacija"
*http://public.fotki....ByElv/ciliukai/

**pamaciau dar viena kabliuka lendant- ir suprask tas seklas, kai kurios ilgai miegancios pasirodo.

***dar nuotraukose nera padekliuku su purple jelapenu tie irgi seti 01.18 tai tik pries kelias dienas isdygo.

****dar noriu labai pasidziaugt dirbtiniu apsvietimu- visi daigiukai auga praktiskai visa diena po liuminisencine lempa

*net baltai pavydu žiūrint į tokias plantacijas ax.gif 4u.gif
**skaičiau, kad kai kurios čili veislės net 6 sav. dygsta blink.gif
***kaip įdomiai, pas mane purple jelapenai išdygo antri po varpelių, o ilgiausiai man miega pasilo bajio g.gif matyt pas kiekvieną vis kitaip tas sėklų daigumas pasireiškia smile.gif
****šitą apšvietimą ir aš šiemet atradau thumbup.gif tikrai labai augaliukams patinka, vis tokie žali ir neištįsę atrodo, tik aš vakarais pakišu, kai jau saulutė ne tokia ryški būna, bet gal reikėtų ilgiau laikyt dėl maximalaus efekto g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 23, 13:37)
temos paspalvinimui
Šaldytų sėklų čiliukas flirt.gif

oi kokie gražuoliukai wub.gif o ten ant viršaus smėliukas ar koks mulčias specialus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 23, 11:18)
tos tavo mizerijos nepamatysi kaip išbujos tiek, kad ankšta indeliuose bus  mirksiukas.gif
Papildyta:
va čia yra atsakymas, kaip ištrint temą  4u.gif
http://www.supermama...showtopic=85544

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 23, 13:59)
Visa laimė, kad bute gyvenu, o tai ką reiktų daryt?  cool.gif

tai va ir turiu nesuskaičiuojamas galybes jau pomidorų sėklų ir dabar baigiu užsikrėst čilių manija cool.gif turiu tik šešias rūšis pasisėjus ir man atrodo, kad labai mažai...jaučiu kitais metais prisivarysiu pilną plantaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 23 vasario 2011 - 13:08
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 23, 13:00)
o ten ant viršaus smėliukas ar koks mulčias specialus?

vermikulitas ten wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 23, 12:59)
Gaudvile - mirsiu iš smalsumo, jei nepasakysi kaip vadinasi tavo čiliukai? Žiūriu žiūriu ir neįmatau doh.gif ga kokį daigelį atliekamą mainams turi? Gal man maža kokių 20 rūšių cool.gif

taigi vienas daigas yra tau skirtas. Tasai čiliukas, kur iš Vengrijos džiovintų karolių pavidalu parsivežiau wink.gif
O kiti daigeliai - paprikos Robertina. Norėtum ir jų pabandymui? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 vasario 2011 - 13:15
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 23, 14:15)
taigi vienas daigas yra tau skirtas. Tasai čiliukas, kur iš Vengrijos džiovintų karolių pavidalu parsivežiau wink.gif
O kiti daigeliai - paprikos Robertina. Norėtum ir jų pabandymui?  bigsmile.gif

thumbup.gif
Ne, ne - su paprikom vazonuose susilaikysiu šiais metais ax.gif Kažkaip menkas laba derlius būna...

Beje - to seasol stimuliatoriaus nusipirkau Sėklelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 23 vasario 2011 - 13:20
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 23, 14:15)
vermikulitas ten wink.gif

pagoglinus radau, kad:
Tai mineralas, sterilus, bekvapis, netoksiškas, patvarus. Ph 7,0-9,5 Pasižymintis puikiomis baktericidinėmis savybėmis, priklauso hidrožėručių grupės mineralams. Pastarasis, būdamas chemiškai neaktyvus, ypač tinka substratui.
Vermikulitas gali savyje išlaikyti kelis kartus daugiau vandens, nei jo paties svoris, taip pat substratui suteikia oringą struktūrą.

o kur mažesniais kiekiais jo galima nusipirkt? nes aš tik radau seniuose po 100 l doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 23 vasario 2011 - 15:42
Aha,mane irgi tas vermikulitas sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2011 02 23, 16:54)
Aha,mane irgi tas vermikulitas sudomino  bigsmile.gif

Aš pirkau gėlių parduotuvėj... 2ltr - virš 6 Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 23, 15:40)
o kur mažesniais kiekiais jo galima nusipirkt? nes aš tik radau seniuose po 100 l doh.gif

Schetelig'e 3ltr lygiai 6Lt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 23, 13:19)
thumbup.gif
Ne, ne - su paprikom vazonuose susilaikysiu šiais metais ax.gif Kažkaip menkas laba derlius būna...

Beje - to seasol stimuliatoriaus nusipirkau Sėklelėj mirksiukas.gif

o Cycklon augini? Pasisėt pasisėjau, tik kad nenori dygti. Šian duosiu 'vaistų' cool.gif Jei išdygtų ir tokio čiliuko neturi, gal taip pat norėtum?

Lauksiu dar ir atsiliepimų apie Seasol'į 4u.gif
Atsakyti
gavau siunta ir turiu atliekamu seklyciu parduot gal kam reik:
JALAPENO PURPLE
GOLDEN CALIFORNIA WONDER
BISHOPS CROWN
HABANERO CHOCOLATE
CALIFORNIA WONDER
rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 23, 13:15)

O kiti daigeliai - paprikos Robertina.

Gaudvile, o ar anksčiau auginai Robertiną?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 23, 18:27)
Gaudvile, o ar anksčiau auginai Robertiną?

nea, pirmą kartą auginsiu wink.gif

Rašo, kad labai ankstyva ir derlinga ir kas svarbiausia, kad galima auginti ir lauke.
O bet tačiau, lenkiškai nesuprantu ir šiek tiek neramina paskutinis sakinys "Uprawiac na žyznej, wilgotnej, dobrze nagrewającej się glebie, w stanowisku slonecznym. Negera nuojauta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 vasario 2011 - 18:43