Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

Niekada nesu auginusi čili. Nelabai ir mėgstu aštriai. O dabar galvoju, kad gal porą reikėtų pasėt dėl vyro. Jei dabar sėčiau, ar nebūtų labai vėlu. ar spėtų užaugt? Patarkit, ką daryt? Sėt ar atidėt kitiems metams g.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 02 23, 10:32)
Niekada nesu auginusi čili. Nelabai ir mėgstu aštriai. O dabar galvoju, kad gal porą reikėtų pasėt dėl vyro. Jei dabar sėčiau, ar nebūtų labai vėlu. ar spėtų užaugt? Patarkit, ką daryt? Sėt ar atidėt kitiems metams g.gif

MAno patarimas,kad greiciau kiskit i zeme 4u.gif Pati dar vakar pasejau vienus ir nemanau,kad cia jau bus per velu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 02 23, 10:32)
Jei dabar sėčiau, ar nebūtų labai vėlu. ar spėtų užaugt? Patarkit, ką daryt? Sėt ar atidėt kitiems metams g.gif

sėkit. Jei nespės visi čiliukai sunokt, gal turėsit galimybę į vidų vazone įsodintus įsinešt. Aš pernai prieš šalnas nuskyniau visus, tai dauguma pagulėję pabaigė nokt.
Atsakyti
siandien padariau issiamaia revizija...paprika dygsta vos viena...viskas ner ko laukt siandien atsesiu jas ir dar pasesiu nauju ciliu, vakar siunta gavau, tai yra naujoviu smile.gif negaliu neset,nors ir taip neaisku kur as juos susodinsiu g.gif
planuoju daryt is senu langu ale tuneli
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 23, 12:21)
siandien padariau issiamaia revizija...paprika dygsta vos viena...viskas ner ko laukt siandien atsesiu jas ir dar pasesiu nauju ciliu, vakar siunta gavau, tai yra naujoviu smile.gif negaliu neset,nors ir taip neaisku kur as juos susodinsiu g.gif
planuoju daryt is senu langu ale tuneli

O kada seta paprika?
Mano seta 02 07 gourmet tik vakar pirmoji islindo g.gif bet maciau dar pora islisti ketina. as jau irgi buvau beveik "palaidojus" ir is naujo uzsejau. tos naujos tai gyvybes nerodo jau 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 02 23, 12:28)
O kada seta paprika?
Mano seta 02 07  gourmet tik vakar pirmoji islindo g.gif  bet maciau dar pora islisti ketina. as jau irgi buvau beveik "palaidojus" ir is naujo uzsejau. tos naujos tai gyvybes nerodo jau 10 dienu.

mano irgi seta 7 d, bet jau pakrapsciau tai kitos seklos kaip supuvusios, o kitos prasiverusios ir daugiau nejuda,manau jom amen tai ir atsesiu
Atsakyti
na ikeliu ir as savo ciliuku "plantacija"
http://public.fotki....ByElv/ciliukai/

pirmoj foto bendras vaizdas, tai va padekliukas kairej su isbujojusiais "krakatoa"(turi jau po 8 tikrus lapelius) setas 01.18, tai is to sejimo meek and mild tik vakar sugebejo vienas sudygti, o "sweet ingrid" isvis nesudygo unsure.gif pikciausia kad pakelyje buvo vos 6 seklos, tai dabar darkart atsejau likusias tris, nu negi nei vieno nesulauksiu. o desinej seti 01.25, sudygo visi, peperonciniai praktiskai per savaite, cherry bomb ilgiau uztruko, vos pries kelias dienas islindo, o pasilla bajio jau du gerokai paugeje, o salia pamaciau dar viena kabliuka lendant- ir suprask tas seklas, kai kurios ilgai miegancios pasirodo. dar nuotraukose nera padekliuku su purple jelapenu ir aji orange- tie irgi seti 01.18 tai tik pries kelias dienas isdygo.
dar noriu labai pasidziaugt dirbtiniu apsvietimu- visi daigiukai auga praktiskai visa diena po liuminisencine lempa, dabar tik kai namie sedziu nunesu ant saulutes kelioms valandoms, bet daigiukai grazus neistyse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 02 23, 13:53)

dar noriu labai pasidziaugt dirbtiniu apsvietimu- visi daigiukai auga praktiskai visa diena po liuminisencine lempa, dabar tik kai namie sedziu nunesu ant saulutes kelioms valandoms, bet daigiukai grazus neistyse smile.gif

Štai ir auginimo paslaptis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 23, 13:12)
Štai ir auginimo paslaptis  thumbup.gif

tikriausiai ax.gif nes tikrai anksciau nepavykdavo neistysusiu daigu uzaugint, kad ir ant pietines palanges, vistik diena vasario menesi dar trumpoka. dabar tik galvoju kaip reiks sutalpint juos po ta lempa kai dar paaugs ir reiks issodint i didesnius vazonus- na bet tada tikriausiai paliksiu po viena daiga nuo rusies po lempa ir po viena ant palanges, jau gal ir saulutes daugiau bus. ir isvis, galvoju dabar ar priims mama i siltnami mano desim ciliuku blush2.gif nes sau tai galvoju po viena is rusies pasilikt, arba sodint po kelis i didesni vazona, kitaip bijau kad niekaip netilps
Atsakyti
Ne mama, thumbup.gif

temos paspalvinimui
user posted image

Šaldytų sėklų čiliukas flirt.gif
user posted image
Atsakyti
i kokio dydzio vazonus planuojat sodint savo ciliukus ? suprantu kad kuo didesnis tuo geriau, bet kazkaip abejoju kad siais metais galeciau skirt kiekvienam po 10l kibira g.gif gal is pernai metu patirties galit pasidalint, tarkim jei vazonelis kokiu 20cm ar cia jau stipriai per mazas? gal reiks liet kelis kartus per diena? toks variantas man netinka, nes vasara kartais plantacija lieka po 3-4 dienas be prieziuros, bet vat dideliu vazonu ir pliusas, kad prilaistai tai ir neisdziuna taip greit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2011 02 23, 13:44)
i kokio dydzio vazonus planuojat sodint savo ciliukus ? suprantu kad kuo didesnis tuo geriau, bet kazkaip abejoju kad siais metais galeciau skirt kiekvienam po 10l kibira g.gif  gal is pernai metu patirties galit pasidalint, tarkim jei vazonelis kokiu 20cm ar cia jau stipriai per mazas? gal reiks liet kelis kartus per diena? toks variantas man netinka, nes vasara kartais plantacija lieka po 3-4 dienas be prieziuros, bet vat dideliu vazonu ir pliusas, kad prilaistai tai ir neisdziuna taip greit rolleyes.gif

tai po vazonais padėsi kokius bliūdelius su vandeniu, kai jau reiks išvažiuot... mirksiukas.gif

Aš kažkaip šiais metais į viską paprasčiau žiūriu... g.gif Pernai tai stradalinau dėl kiekvieno menkniekio ax.gif

Aš žinau, kad išprotėjus, bet jei išgirstu naują veislę kurios neturiu, tai net rankos dreba - kaip man reikia doh.gif Visa laimė, kad bute gyvenu, o tai ką reiktų daryt? cool.gif

Gaudvile - mirsiu iš smalsumo, jei nepasakysi kaip vadinasi tavo čiliukai? Žiūriu žiūriu ir neįmatau doh.gif ga kokį daigelį atliekamą mainams turi? Gal man maža kokių 20 rūšių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 23 vasario 2011 - 13:03