Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 11:18)
Labai noriu kačiuko, seniai noriu, bet vyras nesutinka cool.gif
Bandysiu perkalbėt biggrin.gif

Gal vaikai neužtasytų kačiuko  unsure.gif Sūnus, tai tikrai ne... Dėl dukros - reiktų kontroliuot jau  cool.gif

As tai namuose kate laikau, na mano mergina beveik jau 3 metu tai labai jau ja nesioja, nutasytine vadinu as ja, ir nuo visiai mazuteles uzsiauginom, o seip tai as dar nuodu primetau uz spintu kur net pati neprieinu, ar ant spintu, jos ir ten uzlipa, o peles ir ziurkes tai visur telpa, sako ju svarbu galva telpa tai lenda paskui ir kunas.... Mano seseriai, tai dar kai buvo visai leliuke tai ziurke buvo rankute apgrauzus....na gal neapgrauzus bet ikandus pora kartu....baisu....mamyte tada visus kampus prikaisiodavo nuodu, aisku kad vaikas neprieitu...
O mano tai ltik viena rusis kazkuri dar nesudygo, seta vasario 10 tai kad tik dabar isgyventu tai 50 daigu turesiu ciliu papriku ir baklazanu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 22 vasario 2011 - 12:45
QUOTE(saintlina @ 2011 02 21, 20:38)
aukštyn nosį  mirksiukas.gif  Jau tau kaip nors išdrebėsiu vieną kitą čilioką  mastau.gif
Papildyta:
pas mane persodinimo kančių nepakėlę tragiškai nusibaigė du Purple Tiger. Ką darysi.. išliko stipriausi.. dar koks desėtkas  biggrin.gif
Tik vakar mažasis labai nuoširdžiai, nei kiek vandens negailėdamas, juos palaistė  g.gif  Kai nusisukau, dar dadėjo. Šiandien bandžiau ant vienintelės saulėtos palangės džiovinti. Nu kurgi - geriausion kačių vieton saulėkaitoj drįsau padėt.. nematytas įžūlumas. Viena kiculė šiaip ne taip susitalpinus tarpelyje galvą ant paprikų pasidėjo, uodegą ant čilių. Būt tikriausiai visa užsirioglinus ant padėklo su čiliais, bet žymekliukų tvora įtartina pasirodė. Šiap ar taip, pamačius gėdingai nusirinkau savo čilius ir išnešiau ant kitos palangės.. geriau nusmurgę, bet gyvi, nutariau.

Ne, nu negaliu, baikit. Visi bendradarbiai itartinai debcioja i mane, kai i sm ilendu. negaliu susilaikyti nesijuokus. taip ir matau, ka mano kate veikia, kai as i darba iseinu, o savo vazonus ant palanges surikiuoju.
Atsakyti
pasodinau paprikas vasario 10d. Siemet pirktos jau isdygo,o vat dar turejau pirktas pries 2m is Loretos sodu,ir jas sukisau,tai jokios gyvybes. Ar yra sansu,kad jos dar isdygs? iskasiau viena,tai nera jokiu sakneliu
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 22, 12:29)
Dabar lauksim Ex fotkiu ax.gif

Hm.. g.gif Nieko nebus, mano plantacijos netelpa į objektyvą.. rolleyes.gif
Atsakyti
cia mano mizerijos g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na as per neapsiziurejima sukuriau temuke. Jei kas galit isrinkit ax.gif Maniau nieks nesukure,ieskojau pagal ankstesni pavadinima,neradau,tad sukuriau ax.gif Bet cia turbut reik moderatores prasyt...
Na as siemet pirma karta auginsiu paprikas ir cilius. Viena faina forumiete atsiunte sekliukiu,tad bandysiu biggrin.gif Ciuliuku pasisejau 23 seklytes. Dar pora pakeliu papriku. Paprikos jau raudonosos sudygo,geltonos dar laukia kazko g.gif O is ciliu tai jau dygsta Green Jalapeno,Hungarian Yellow wax, Jalapeno Tam Hot ir Cayene Long Red Thin Hot Pepper. Sejau vos po pora ar tris seklytes. Ziuresiu kaip augs jos man toliau ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Musu paprikos setos siemet labai gerai sudygo, stovi visos kaip kareiviai, o ir auga ne dienom, o valandom. Jau persodinti reikia, po penkta lapeli leidzia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik ziuriu kai kuriu lapukai pagelte kai kurie, gal silumos truksta g.gif g.gif
Atsakyti
nieko sau bigsmile.gif O kokias paprikas auginate?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2011 02 23, 09:14)
4u.gif
Musu paprikos setos siemet labai gerai sudygo, stovi visos kaip kareiviai, o ir auga ne dienom, o valandom. Jau persodinti reikia, po penkta lapeli leidzia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik ziuriu kai kuriu lapukai pagelte kai kurie, gal silumos truksta  g.gif  g.gif

Vauuu bigsmile.gif kas čia per veislė, kada sodintos?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 22, 23:51)
Sveikutes.
Na as per neapsiziurejima sukuriau temuke. Jei kas galit isrinkit  ax.gif Maniau nieks nesukure,ieskojau pagal ankstesni pavadinima,neradau,tad sukuriau ax.gif  Bet cia turbut reik moderatores prasyt...

Pati parašyk moderatorei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 22, 21:34)
cia mano mizerijos g.gif

tos tavo mizerijos nepamatysi kaip išbujos tiek, kad ankšta indeliuose bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 02 23, 10:15)
Pati parašyk moderatorei mirksiukas.gif

va čia yra atsakymas, kaip ištrint temą 4u.gif
http://www.supermama...showtopic=85544
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 02 22, 22:51)
Sveikutes.
Na as per neapsiziurejima sukuriau temuke. Jei kas galit isrinkit  ax.gif Maniau nieks nesukure,ieskojau pagal ankstesni pavadinima,neradau,tad sukuriau ax.gif  Bet cia turbut reik moderatores prasyt...

Nu tai kam ja trint - praeis truputis laiko ir sita uzbaigsim, eisim i ta... cool.gif
Atsakyti