Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 21, 23:18)
mano kiti ciliai tokie sviesiai zali,i geltonuma...kas jiem? per salta, per dregna,kazko trukumas ar jau cia ata bus g.gif

gal šviesos trūkumas? skaičiau, kad esant šviesos trūkumui daigeliam blogiau vyksta fotosintezė ir tuo pačiu prasčiau chlorofilas gaminasi...aš tai visus daigelius laikau ant pietinės palangės ir vakarais dar papildomai po liuminiscensine lempa pakišu, tai žinok paprikytės net gražu žiūrėt, tokios sodriai žalios, gražios, tikrieji lapeliai vis diėja su kiekviena diena thumbup.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 10:23)
Aš pavyzdžiui, nelaistau dar mažylių visai. purškiu žemės paviršių, tai tik pamatau, kad pradžiūvo... Beje - į purkštuvą jei nepamirštu įlašinu Delfant augimo stimuliatoriaus arba VERDITEROS kažkokio HUMIVERD skysto huminio preparato daržovėms biohumuso pagrindu...
ir dar - žemes, kai maišiau, tai sumaišiau durpes, kompostinę žemę, vermikulito įmaišiau ax.gif

aš irgi taip darau drinks_cheers.gif tik nepurškiu jokiais stimuliatoriais, bijau, kad per greitai nepradėtų augti ir neišleptų nuo tokio gėrio biggrin.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 10:31)
As ju nelaisciau-tik purskiau vis g.gif Uztat siandien ryte gerokai priliejau i tarpukus, nes issigandau... blyn, gal cia per silta jiems ant palanges... vat ir popink, islepink-paskui atsparumo neturi unsure.gif

skaičiau, kad jeigu daigelių žemė stipriai perdžiūna (ypač tas būna kai pietų pusėja gauna daugiau pavasarinės saulės), tai jie gali net per vieną dieną užsilenkt g.gif bet aišku bandyt reikia visomis įmanomomis priemonėmis juos gaivint 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 11:39)
dabar tikslaus pavadinimo nepasakysiu, bet net ir nuo gimimo auginę žmonės kates gali susirgti niežais, kurių sukelėjus nešioja katės. Suaugę lengvai persirgs, o maži vaikai ir paaugliai... na, gali likti ir su pasekmėm. Sesė sirgo niežais, po pažaidimo pas kaimynų mergaitę ( katinų rojuje  cool.gif ). Tai visoms trims žaidžiusioms ir rado tą patį sukelėją.

doh.gif eina sau ko tik nebūna...man tai katės patinka, bet maniškiui tai ne, niekaip jaučiu neprikalbinčiau, užtat pas mus tik šuniukai auginami, bet jeigu gyvunėlį normaliai prižiūri, skiepyji, antkaklius nuo parazitų dedi ar patepi, tai tokių bėdų neturėtų atsitikt...

QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 11:57)
va mano čiliukai.
Ir konkurentė dėl vietos  smile.gif

vau koks grožis thumbup.gif net pavydu darosi žiūrint į tą žaliąją paletę sveikų, gražių daigelių wub.gif pas mane tai dar tik pradeda galvytes kelt, bet labai tikiuosi, kad visi išgyvens, nes tik po kelias sėklytes 6 rušių pasėjau...
bet tavo konkurentė, tai tikra gražuolė, vis tiek išsikovoja vietos po saule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 11:12)
o tai ko laukt ketvirtadienio? Šiandien sėk... ax.gif

Dėčiau kuo arčiau radijatoriaus, kad labai šilta būtų - gal dar spėtų pasivyt  ax.gif

4dieni tik seklytes gausiu unsure.gif .

Hmz.. daba as cia visas temutes apie daiginimus skaiciau skaiciau...beda, kad neturim radiatoriu, o tik sildomas grindis.. na turim ir radiatorius, bet tuose kambariuose langai ne tai kad y siauria, bet ir y miskeli doh.gif ir ten tamsokoka g.gif sakau gal ant grindu laikyti, ar geriau, kol sudygs nest kad ir tamsiai, o po to atsinest y sviesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2011 02 22, 12:26)
4dieni tik seklytes gausiu  unsure.gif .

Hmz.. daba as cia visas temutes apie daiginimus skaiciau skaiciau...beda, kad neturim radiatoriu, o tik sildomas grindis.. na turim ir radiatorius, bet tuose kambariuose langai ne tai kad y siauria, bet ir y miskeli  doh.gif  ir ten tamsokoka  g.gif  sakau gal ant grindu laikyti, ar geriau, kol sudygs nest kad ir tamsiai, o po to atsinest y sviesa  g.gif

Kol išdygsta - šviesos nereikia mirksiukas.gif
Šiaip gali ir ant grindų laikyt, jeigu ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 11:20)
mano tai baika. Bet, jaučia mano širdis, jei Ex savo parodytų.. turbūt jau žydėt ruošiais..
Papildyta:
nu ko tu pavydi??  blink.gif  Taigi sakiau, kad pasidalinsiu, ji ko neturėsi. Tik varpeliais tikriausiai ne, nes tik du išdygo..

Grazus augaliukai 4u.gif Dabar lauksim Ex fotkiu ax.gif Ir visu kitu mirksiukas.gif As idesiu, kai persikraustysim gal tada... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2011 02 22, 12:26)
4dieni tik seklytes gausiu  unsure.gif .

Hmz.. daba as cia visas temutes apie daiginimus skaiciau skaiciau...beda, kad neturim radiatoriu, o tik sildomas grindis.. na turim ir radiatorius, bet tuose kambariuose langai ne tai kad y siauria, bet ir y miskeli  doh.gif  ir ten tamsokoka  g.gif  sakau gal ant grindu laikyti, ar geriau, kol sudygs nest kad ir tamsiai, o po to atsinest y sviesa  g.gif

pas mane visi daigeliai ant šildomų grindų dygsta, nes neturim nė vieno radijatoriaus mirksiukas.gif ir viskas normaliai smile.gif dygimo metu jiems gali būti ir tamsu, bet svarbu šilta, o kai sudygs tai būtinai jiems šviesos duok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 11:20)
nu ko tu pavydi??  blink.gif  Taigi sakiau, kad pasidalinsiu, ji ko neturėsi. Tik varpeliais tikriausiai ne, nes tik du išdygo..

Kad taip graziai auginti moki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 22, 11:24)
bet tavo konkurentė, tai tikra gražuolė, vis tiek išsikovoja vietos po saule lotuliukas.gif

tai išsikovoja viena, o kita nuskriausta lieka smile.gif Blogai, kai tik viena palangė saulėta. Dabar šalia orchidėjų telpa tik vienas padėklas čilių ir viena katė. Reiks, ko gero, dalį orchių iškraustyt g.gif Norisi visus čilius sudėt, o dar paprikas reik sutalpint. O dar kai pomidorus pasodinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 11:27)

QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 22, 11:31)

aciu, mergites aciuks.gif
lekiu toliau y savo konspektus yrasa padaryt rolleyes.gif as cia tik tokia tyli skaitytoja smile.gif Smagu stebeti jusu darbo vaisius, baltai pavydziu ir tikiuosi, kad po kokiu 3 metu nesekmingu bandymu ir man kas nors pavyks doh.gif ir tada vyras nevarys is namu manes su visom zemem, daigyklom ir nebumbes del ismestu pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2011 02 22, 11:43)
aciu, mergites  aciuks.gif 
lekiu toliau y savo konspektus yrasa padaryt  rolleyes.gif  as cia tik tokia tyli skaitytoja smile.gif Smagu stebeti jusu darbo vaisius, baltai pavydziu ir tikiuosi, kad po kokiu 3 metu nesekmingu bandymu ir man kas nors pavyks  doh.gif ir tada vyras nevarys is namu manes su visom zemem, daigyklom ir nebumbes del ismestu pinigu  doh.gif

As trecius metus sodininkauju, jau zinok maziau bumba...Dabar kraustomes, tai as jam sakau, kur man reiks sodint viska, nes ten plastiku stiklintas balkonas:)Sako: taigi bus balkonas, ko tau dar reikia lotuliukas.gif Apsiprates jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 12:37)
tai išsikovoja viena, o kita nuskriausta lieka  smile.gif Blogai, kai tik viena palangė saulėta. Dabar šalia orchidėjų telpa tik vienas padėklas čilių ir viena katė. Reiks, ko gero, dalį orchių iškraustyt  g.gif  Norisi visus čilius sudėt, o dar paprikas reik sutalpint. O dar kai pomidorus pasodinsiu  doh.gif

tai tu jas dvi turi bigsmile.gif nesipeša dėl saulėtos palangės biggrin.gif orchidėjas aš laikai tik šiaurinėj arba rytinėj pusėj, kur joms labiausiai patinka mirksiukas.gif o visus daigus sutalpint, tai galvos skausmas ir man, bandysiu kaip nors sutalpint... gerai, kad statant namą sugalvojau dar vieną langą pietinėj pusėj padaryt, matyt kokia nuojauta buvo apėmus dėl daigelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 22 vasario 2011 - 11:50
QUOTE(AisteZ @ 2011 02 22, 11:46)
As trecius metus sodininkauju, jau zinok maziau bumba...Dabar kraustomes, tai as jam sakau, kur man reiks sodint viska, nes ten plastiku stiklintas balkonas:)Sako: taigi bus balkonas, ko tau dar reikia lotuliukas.gif Apsiprates jau ax.gif

Tau trbt tuos visusj 3is metus ir puikiai pavyksta sodininkaut o man pernai tai snipstas gavosi, tai atsiemiau biski .. vis dar atsiimineju doh.gif siaip ne taip issikaulyjau siltnamio, tai sake didesnio kaip 2x2m nedarys, nes ir tiek nereikes su mano nemoksiskumu. Tai daba as neva pasirizus yrodyti, kad AS GALIU! lotuliukas.gif tik kad sunkiai sekasi.. va su paprikytem uzsivelinau.. na bet gal bent koks vienas nevisai nupiepes daigiukas uzaugs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 22, 11:49)
tai tu jas dvi turi bigsmile.gif nesipeša dėl saulėtos palangės biggrin.gif orchidėjas aš laikai tik šiaurinėj arba rytinėj pusėj, kur joms labiausiai patinka mirksiukas.gif

aha, dvi wub.gif Pešasi, kurgi ne. Kol čilių nedėjau, abi tilpo.
Tai kitas orches ir aš laikau kitur, čia tik vandos ir katlėjos, joms saulės reik..
Kai išvažiuos mama į sodybą, tai pervažiuos ir mano plantacija kur daug saulėtų palangių.. kol kas tik vargsta.
Atsakyti