QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 21, 23:18)
mano kiti ciliai tokie sviesiai zali,i geltonuma...kas jiem? per salta, per dregna,kazko trukumas ar jau cia ata bus
gal šviesos trūkumas? skaičiau, kad esant šviesos trūkumui daigeliam blogiau vyksta fotosintezė ir tuo pačiu prasčiau chlorofilas gaminasi...aš tai visus daigelius laikau ant pietinės palangės ir vakarais dar papildomai po liuminiscensine lempa pakišu, tai žinok paprikytės net gražu žiūrėt, tokios sodriai žalios, gražios, tikrieji lapeliai vis diėja su kiekviena diena
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 10:23)
Aš pavyzdžiui, nelaistau dar mažylių visai. purškiu žemės paviršių, tai tik pamatau, kad pradžiūvo... Beje - į purkštuvą jei nepamirštu įlašinu Delfant augimo stimuliatoriaus arba VERDITEROS kažkokio HUMIVERD skysto huminio preparato daržovėms biohumuso pagrindu...
ir dar - žemes, kai maišiau, tai sumaišiau durpes, kompostinę žemę, vermikulito įmaišiau
ir dar - žemes, kai maišiau, tai sumaišiau durpes, kompostinę žemę, vermikulito įmaišiau
aš irgi taip darau tik nepurškiu jokiais stimuliatoriais, bijau, kad per greitai nepradėtų augti ir neišleptų nuo tokio gėrio
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 10:31)
As ju nelaisciau-tik purskiau vis Uztat siandien ryte gerokai priliejau i tarpukus, nes issigandau... blyn, gal cia per silta jiems ant palanges... vat ir popink, islepink-paskui atsparumo neturi
skaičiau, kad jeigu daigelių žemė stipriai perdžiūna (ypač tas būna kai pietų pusėja gauna daugiau pavasarinės saulės), tai jie gali net per vieną dieną užsilenkt bet aišku bandyt reikia visomis įmanomomis priemonėmis juos gaivint
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 11:39)
dabar tikslaus pavadinimo nepasakysiu, bet net ir nuo gimimo auginę žmonės kates gali susirgti niežais, kurių sukelėjus nešioja katės. Suaugę lengvai persirgs, o maži vaikai ir paaugliai... na, gali likti ir su pasekmėm. Sesė sirgo niežais, po pažaidimo pas kaimynų mergaitę ( katinų rojuje ). Tai visoms trims žaidžiusioms ir rado tą patį sukelėją.
eina sau ko tik nebūna...man tai katės patinka, bet maniškiui tai ne, niekaip jaučiu neprikalbinčiau, užtat pas mus tik šuniukai auginami, bet jeigu gyvunėlį normaliai prižiūri, skiepyji, antkaklius nuo parazitų dedi ar patepi, tai tokių bėdų neturėtų atsitikt...
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 11:57)
vau koks grožis net pavydu darosi žiūrint į tą žaliąją paletę sveikų, gražių daigelių pas mane tai dar tik pradeda galvytes kelt, bet labai tikiuosi, kad visi išgyvens, nes tik po kelias sėklytes 6 rušių pasėjau...
bet tavo konkurentė, tai tikra gražuolė, vis tiek išsikovoja vietos po saule