Įkraunama...
Įkraunama...

Čiliukai ir paprikytės

QUOTE(aaagnex @ 2011 02 22, 10:33)
Vaikiukai kačių matę ir čiupinėję - nepastebėjau jokių reakcijų unsure.gif Pas abejus tėvus yra kačių, tai ir pamyluoja vaikai ir palaksto, kai nuvažiuojam rolleyes.gif

dabar tikslaus pavadinimo nepasakysiu, bet net ir nuo gimimo auginę žmonės kates gali susirgti niežais, kurių sukelėjus nešioja katės. Suaugę lengvai persirgs, o maži vaikai ir paaugliai... na, gali likti ir su pasekmėm. Sesė sirgo niežais, po pažaidimo pas kaimynų mergaitę ( katinų rojuje cool.gif ). Tai visoms trims žaidžiusioms ir rado tą patį sukelėją.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 10:22)
didžioji dauguma turėjo. Bet persodinau visus - ir tuos kurie tikrųjų dar neturi.
Maniškiai, išskyrus tuos du nusibaigusius Purple tiger, laikosi gerai. Ypač gerai atrodo tas padėklas, kur didieji susodinti - jalapenai, kajenai, RA-BY.

O vaizdines medziagos nebus? g.gif
Atsakyti
va mano čiliukai.
Ir konkurentė dėl vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 12:39)
dabar tikslaus pavadinimo nepasakysiu, bet net ir nuo gimimo auginę žmonės kates gali susirgti niežais, kurių sukelėjus nešioja katės. Suaugę lengvai persirgs, o maži vaikai ir paaugliai... na, gali likti ir su pasekmėm. Sesė sirgo niežais, po pažaidimo pas kaimynų mergaitę ( katinų rojuje  cool.gif ). Tai visoms trims žaidžiusioms ir rado tą patį sukelėją.

Mano katinui 11 metų, jokių brudų nėra turėjęs,antkaklį nuo blusų turi ir psio. Ale čia kaip tik apie paprikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 22, 10:39)
dabar tikslaus pavadinimo nepasakysiu, bet net ir nuo gimimo auginę žmonės kates gali susirgti niežais, kurių sukelėjus nešioja katės. Suaugę lengvai persirgs, o maži vaikai ir paaugliai... na, gali likti ir su pasekmėm. Sesė sirgo niežais, po pažaidimo pas kaimynų mergaitę ( katinų rojuje  cool.gif ). Tai visoms trims žaidžiusioms ir rado tą patį sukelėją.

tai šiuo atveju katė buvo užsikrėtusi. Katėms reik suduot vaistukų nuo parazitų, skiepyt. Reik pikrt kačiuką ne iš turgaus, iš normalaus veisėjo ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 10:57)
va mano čiliukai.
Ir konkurentė dėl vietos  smile.gif

Aina sau kokie dideli blink.gif Ir ciliukai ir konkurente wub.gif wub.gif
Pavyyyyyyyydziu verysad.gif
Atsakyti
olialia, kokie jau augalai saintlinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2011 02 22, 10:59)
Ale čia kaip tik apie paprikas biggrin.gif

na taip - kad paprikos sveikos būtų smile.gif Apsaugos priemonė nuo kenkėjų. Šiuo atveju pelių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 22, 11:05)
tai šiuo atveju katė buvo užsikrėtusi. Katėms reik suduot vaistukų nuo parazitų, skiepyt. Reik pikrt kačiuką ne iš turgaus, iš normalaus veisėjo ir viskas bus gerai.

kiek aiškino, tai čia ne katė sirgo, ji tik sukelėjo tarpininkas wink.gif
Tiesa, aš tai ne prieš kates, turiu sugyventinį sode, ir dabar žiemą po buksmedžio krūmeliu nakvoti ateina. Mielas valkatūzas, tik einu paskui visus šeimos narius ir bambu rankas plautis po paglostymų doh.gif
Atsakyti
Gera dienele bye1.gif

Mergaites, nuraminkit, kaaaa... unsure.gif Jei koki 4dieni pabandyciau dar daigintis papriku, ar uzaugtu? Ar jau saukstai po pietu? Uzsizioplinau visai doh.gif Taip ir buna tokioms "zaliuokems - darzininkems" kaip as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(triashne @ 2011 02 22, 12:10)
Gera dienele bye1.gif

Mergaites, nuraminkit, kaaaa...  unsure.gif  Jei koki 4dieni pabandyciau dar daigintis papriku, ar uzaugtu? Ar jau saukstai po pietu? Uzsizioplinau visai  doh.gif Taip ir buna tokioms "zaliuokems - darzininkems" kaip as  blush2.gif

o tai ko laukt ketvirtadienio? Šiandien sėk... ax.gif

Dėčiau kuo arčiau radijatoriaus, kad labai šilta būtų - gal dar spėtų pasivyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2011 02 22, 11:08)
olialia, kokie jau augalai saintlinos biggrin.gif

mano tai baika. Bet, jaučia mano širdis, jei Ex savo parodytų.. turbūt jau žydėt ruošiais..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 22, 11:07)
Pavyyyyyyyydziu verysad.gif

nu ko tu pavydi?? blink.gif Taigi sakiau, kad pasidalinsiu, ji ko neturėsi. Tik varpeliais tikriausiai ne, nes tik du išdygo..
Atsakyti